Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben daha fazla ve daha büyük kaçamak bekliyordum :)
Kendini frenlemissin belli... Kocaman alkış
YENA nasilsin?kilo durumun nasil?ben cok sıkıldm kilomdan.70lere kadar aksam 5 ten sonra bisey yemeyecem umarm kararli olabilirim

İyiyim tatlım iş ,güç bildiğin gibi..
Spora devam ediyorum hep. Ve dikkat etmeye tabii .. dengelemeyi öğrendim diyeyim .. ama gün geliyor zorlanıyorum çok.. özetle biz obez beyinliler ömür boyu dikkat etmek zorundayız kökten çözüm yok maalesef..
Bu aralar modum düşük. Yazı boyle hayal etmiyodum. Bol terlemeli, bol yürüyüşlü olacaktı. Kurban bayramina kadar 10 kg daha veririm diyodum. Haziran yarilandi ben hâla 90 larda geziyorum 89 bile goremedim :/

Modunu düşürme.. enerjin çok güzel bu ara.. bize de iyi geliyor emin ol..
Kurbana kadar 10 kilo diye sartlama kendini .. 10 olmaz 5 Gider ama gider yani,önemli olan o , gitsin ve gelmesin..
Teşekkür ederim. Ben de tiroit var ama regle etki edeceğini hiç düşünmemiştim. Doktor ne diyecek merak ettim.

Maalesef dün de bugün de pek parlak geçmedi.
Senden naber?

Hoşgeldiniz
gece çok kötüydüm acile gittim.
kulak ve boğaz enfeksiyonu kapmışım
serum bağladılar öğlene doğru kendime geldim

Geçmiş olsun .. baya ilerlemiş desene ..

Geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
İnşallah ya verelim yeterki :)

Madem yeni ve guzel bir grup ile baslangic yaptim once kendimi tanitayim, sonra yarindan itibaren nasil bir yol cizecegimi kisaca anlatayim.

Adim sarayca 39 yasinda 2 cocuk annesiyim :) Yaklasik 2 sene once 55 kg düşmüştüm ve bu 2 sene zarfinda hep diyete basladim biraktim sonuç 71-72 arasi gidip geliyor. Her neyse olan oldu. Ümitsizliğe kapilmayarak yarindan itibaren neler yapacagimi yazayim.

1 karbonhidrat yenmeyecek
2 bol su icilecek
3 aksam 7 den sonra herhangi bir yiyecek yenmeyecek.
4 elimden geldigince bol hareket edilecek

Evet bu kadar basit aslinda. :) umarim bu sefer sizlerin de desteği ile basaririm.

Geçmiş olsun kızlar, neden böyle oldu ceryanda filan mı kaldınız kendinize iyi bakın yarına daha iyi olursunuz umarım
gece çok kötüydüm acile gittim.
kulak ve boğaz enfeksiyonu kapmışım
serum bağladılar öğlene doğru kendime geldim

Günayyyyyyydıııııın

Huzurlu haftalar

Ayağım ağrıyo biraz zaten dönem dönem ağrır kilom yüzünden bu seferde hiç ağrımayan bi yeri ağrıyor.

5 te kalktım oğlanın erken alarmı sağolsun.
Ona kahvaltı hazırladım gönderdim işe gidicek tatilde.
Kocaya kahvaltı hazırladım.
Daha sırada kızlar ve ben varım.

Biri diyor tşörtüm nerde biri diyor pantolonum ütülü değil

Yürüyüşe ışınlıyorum kendimi dün akşam iyi şeyler yapmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…