tartıldım defalarca sayfaya girdim ama yazmayı unuttum
90,5 kilom
Menü
10:30
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 kk süzme peynir
2 dilim tam buğday ekmek
15:00
2-3 kraker
3 çatal rulo pasta
18:00
3 parça tavuk pirzola fırında
1 dilim tam buğday ekmek
Aralarda yeşil çay, kiraz sapı, nane limon çayları...
Su 2 lt
Spor 45 dk yürüyüş
Kaçamaklı bi gün oldu malesef..
YENA nasilsin?kilo durumun nasil?ben cok sıkıldm kilomdan.70lere kadar aksam 5 ten sonra bisey yemeyecem umarm kararli olabilirim
Bu aralar modum düşük. Yazı boyle hayal etmiyodum. Bol terlemeli, bol yürüyüşlü olacaktı. Kurban bayramina kadar 10 kg daha veririm diyodum. Haziran yarilandi ben hâla 90 larda geziyorum 89 bile goremedim :/
Teşekkür ederim. Ben de tiroit var ama regle etki edeceğini hiç düşünmemiştim. Doktor ne diyecek merak ettim.
Maalesef dün de bugün de pek parlak geçmedi.
Senden naber?
gece çok kötüydüm acile gittim.
kulak ve boğaz enfeksiyonu kapmışım
serum bağladılar öğlene doğru kendime geldim
Ben bugün daha iyiyim çok şükür. Dün çok kötüydüm ve çok ilerleyecek gibiydi. Bugün boğazım ağrımıyor, sinüslerim kapalı herhalde baş ağrısı var epeyce.. ilaç içiyorum o da uyku yapıyo kafamı kaldırasım yok.. yarına daha iyi olurum inşallah..
İnşallah ya verelim yeterki :)Ben daha fazla ve daha büyük kaçamak bekliyordum :)
Kendini frenlemissin belli... Kocaman alkış
İyiyim tatlımiş ,güç bildiğin gibi..
Spora devam ediyorum hep. Ve dikkat etmeye tabii .. dengelemeyi öğrendim diyeyim .. ama gün geliyor zorlanıyorum çok.. özetle biz obez beyinliler ömür boyu dikkat etmek zorundayız kökten çözüm yok maalesef..
Modunu düşürme.. enerjin çok güzel bu ara.. bize de iyi geliyor emin ol..
Kurbana kadar 10 kilo diye sartlama kendini .. 10 olmaz 5 Gider ama gider yani,önemli olan o , gitsin ve gelmesin..
Hoşgeldiniz
Geçmiş olsun .. baya ilerlemiş desene ..
Geçmiş olsun canım
Sarayca Adın sarayca sen bir akrep gadınısın.
gece çok kötüydüm acile gittim.
kulak ve boğaz enfeksiyonu kapmışım
serum bağladılar öğlene doğru kendime geldim
Ben bugün daha iyiyim çok şükür. Dün çok kötüydüm ve çok ilerleyecek gibiydi. Bugün boğazım ağrımıyor, sinüslerim kapalı herhalde baş ağrısı var epeyce.. ilaç içiyorum o da uyku yapıyo kafamı kaldırasım yok.. yarına daha iyi olurum inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?