Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin inşallah çok teşekkür ederim

Sagolasin.
Bende ondan korkuyorum ne olursa olsun birakmamak lazım. Almak çok kolay çünkü.. eşimde spor salonu bakcam sana diyodu. Bu ara gidebilecegimi sanmam ama arastirsin bakalım. Normalde bende 3 aylik paket alsamda eylule kadar gitsem diyodum

Halkalı havuz yakınmıydı sana? Orada spora gidebilirsin fiyatlarıda hesaplı

Yuzme bilmiyorum ben havuza hayatimda hic girmedim fobim var

Korkularınla yüzleş ulan yüzmeye git demedim havuz binasında belediyenin spor salonu var ondan dedim sefaköyde var bide ama o sana ters kalıyo baya.

Bi düşün olur mu aklında olsun. Hem yeni üyeliklerde ücretsiz 2 aylık hakkımız oluyodu. Onu ister fitnes plateste kullan ister yüzmede.

Şu an nasıl bilmiyorum ama yıllardır böyle.

Tam yeri nerde acaba yada ismi ne? Yahya beyatli kultur merkezinde varmis spor salonu orasi mi acaba

Merhaba kizlar aslinda bir cogunuz tanidik. 90 kilo degilim ama ben de gelsem kabul gorur muyum. Belki bu sayede kilo verebilirim
hosgeldin saraycam
Şu verip geri almalari bi halledemedik
Ama yinede umudumuzu kesmeyelim
Kimbilir belki birgun bizde korumayi ogreniriz
Şimdi vermeye odaklanalim
masallah cok guzel cnm aksamlari baya hafif tutuyosun
artik israrlara kanmiyalim canikom :))
Bu gunku menum kotu sabah tost az kasarlı
Oglen sarma 1 kase
Aksam yaglama
Salata
Sımdı de karısı bitki cayı
yaglama ne kadar yazmamisin cnm umarim fazla degildir
cok gecmis olsun cnm

Menü guzel sayilir :) dondurma arada olabilir
plan gayet guzel cnm
sen spor saloluna yazilmistin ne oldu cnm
Günaydın demeye girmiştim, epey oluyo diyememişim galiba.. 1 saat yürüdüm, 45 dk tempolu yürüyüş+15 dksında bi kaç bişey aldım. O yüzden 45 dk diyelim..

Ben dün tatli yemedim

Aksam gidip cukulata almamak icin zor tuttum kendimi
Şükür basardim
3 hurma yedim
Başımda cok agridi gece, uyuyamadim

Kacamakmi sayilir yoksa erken kahvaltimi bilmem ama sabah 5 de tost yaptım yedim

Dün ekmeği biraz fazla yedim

Bugun ins. Onuda kontrol altina alicam

Abla senin nasil gidiyor? Gece yemelerini kesebildin mi? Gece yemeyi kesince oyle hizli atiliyor ki kilolar. Bende bu kiş neler neler yiyodun gecenin 3unde 5inde
Tam 5 i yazmışın sende
Yujarda yazdim cnm
En azindan cukukata biskuvi vs. Yemedim
Gecen hafta full öyleydi çünkü

Bugun hem ekmegi azalticam hemde sabah tarti oldugu icin gece hic bisey yememeye calisacam
Zaten 1 hafta tutsam kendimi alisirim

Ben uyuyamadikca(kizimdan dolayi) kendimi mutfakta buldum. Uykunu duzene koyarsan daha rahat edersin.
İlk diyete basladigim zaman buraya kac kere yazdim acliktan ölüyorum diye, midem guruldaya guruldaya uyudum kaç gece. Şükür alistim artik

Zaten benim en buyuk problemim gece yemesi cnm
Yoksa kararli olursam gündüz kendimi tutabiliyorum

Bu hafta guzel bi eksi görmek istiyorum
O yuzden alismak zorundayim

Gec yatmakta bi problem
Ama ben erken yatsam bile gece uyanip yine mutfaga giderim
Bunu kafamda bitirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…