Amin inşallah çok teşekkür ederimSlm kizlar
Dun aksam giremedim uyudum kaldim
Oncelikle dunku menumun devaminu vereyim 11de kahvalti yapmistim resmini atmistim
2 ara yaptim. Birinde turk kahvesi digerinde dondurma yedim. Aksamda semiz otu ve cacik yedim semiz otuna siyez bulguru attim guzel oldu.
Eki Görüntüle 2279308
Bugun sabahta 2 dlm tam bugday ekmegine ince bir dilim kasar ve domatesle tost yaptim. Telefon cocuklardaydi cekemedim resim. Yine 11e dogru yedim bu yuzden bugun de 2 ara yapnayi dusunuyorum. Aksamda kalan semiz otunu yerim yaninada yine cacik yaparim. Peynirim bitti 2 gundur kasar yedim esime lor aldirayim bugun.
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin.
Az kalmis cnm Allah kurtarsin saglicakla kucagina al insallah bebegini
Sagolasin.Amine Busra tekrar geçmiş olsun kuzum sen bu arada kendini ihmal etme.
Bak bayramda ihmal ettik nolduk :)
Zaten geçen hafta ısınma alışma gibiydi porsiyonlama yaptık herşeyden yedik. Yine yerizde artık biraz daha özen göstericez.
Kiz yanlis yazmisim 118
Sagolasin.
Bende ondan korkuyorum ne olursa olsun birakmamak lazım. Almak çok kolay çünkü.. eşimde spor salonu bakcam sana diyodu. Bu ara gidebilecegimi sanmam ama arastirsin bakalım. Normalde bende 3 aylik paket alsamda eylule kadar gitsem diyodum
Yuzme bilmiyorum ben havuza hayatimda hic girmedim fobim varHalkalı havuz yakınmıydı sana? Orada spora gidebilirsin fiyatlarıda hesaplı
Yuzme bilmiyorum ben havuza hayatimda hic girmedim fobim var
Tam yeri nerde acaba yada ismi ne? Yahya beyatli kultur merkezinde varmis spor salonu orasi mi acaba
Korkularınla yüzleş ulanyüzmeye git demedim havuz binasında belediyenin spor salonu var ondan dedim sefaköyde var bide ama o sana ters kalıyo baya.
Bi düşün olur mu aklında olsun. Hem yeni üyeliklerde ücretsiz 2 aylık hakkımız oluyodu. Onu ister fitnes plateste kullan ister yüzmede.
Şu an nasıl bilmiyorum ama yıllardır böyle.
Tam yeri nerde acaba yada ismi ne? Yahya beyatli kultur merkezinde varmis spor salonu orasi mi acaba
Tamam musait oldugumda bir bakayim diger yerlere gore daha uygundur herhalde. Teşekkür ederimHalkalı yüzme havuzu işte. Orada da vardı sanki dimi olabilir bak hepsine ara sor nettede baya bilgi var.
hosgeldin saraycamMerhaba kizlar aslinda bir cogunuz tanidik. 90 kilo degilim ama ben de gelsem kabul gorur muyum. Belki bu sayede kilo verebilirim
masallah cok guzel cnm aksamlari baya hafif tutuyosunMenüüü
10:00
1 kase terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
14:00
1 kk süzme peynir
5 siyah 5 yeşil zeytin
2 dilim tam buğday ekmek
1 tk tereyağ
19:00
1 kase yoğurt
2-3 kaşık yulaf ezmesi
15 kuru üzüm
Aralarda 1er kupa kiraz sapı, nane limon, tarçınlı yeşil çay içtim..
Su 2 lt
Bugün spor yok..
artik israrlara kanmiyalim canikom :))Bügünkü son anda yoldan çıkan menüm
Sabah kahveyle başladım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 k.k peynir
Domates salatalık
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 1 minik kase kiraz.
Öğlen
1 büyük kase tavuk çorbası
Avuç içi kadar pide
Bir kaç dilim domates
Ara minik kase kiraz
1 küçük tabak sebzeli bulgur pilavı
2 kase çaçık
Son dakika buzlu meyveli dondurmalar oluyor ya ... oğlum ısrar edince ondan yedim
yaglama ne kadar yazmamisin cnm umarim fazla degildirBu gunku menum kotu sabah tost az kasarlı
Oglen sarma 1 kase
Aksam yaglama
Salata
Sımdı de karısı bitki cayı
cok gecmis olsun cnmSelam. Bu aralar gelmem zorlaşicak. Ananem hastaneye yatis yapti.. ayaklarim cok sisti sabah 8den beri haldir haldir koşturuyorum
Menum
Sabah 10 civari diyelim
2 yumurtadan menemen
Yesilcay
2 dilim kepek ekmegi
Ogleden sonra dondurma
Aksam 19.00 civarı
Az mercimek
Az patlican musakka
Kucuk parca beyaz ekmek annemdeydim diye..
plan gayet guzel cnmBugun sabahta 2 dlm tam bugday ekmegine ince bir dilim kasar ve domatesle tost yaptim. Telefon cocuklardaydi cekemedim resim. Yine 11e dogru yedim bu yuzden bugun de 2 ara yapnayi dusunuyorum. Aksamda kalan semiz otunu yerim yaninada yine cacik yaparim. Peynirim bitti 2 gundur kasar yedim esime lor aldirayim
sen spor saloluna yazilmistin ne oldu cnmKorkularınla yüzleş ulanyüzmeye git demedim havuz binasında belediyenin spor salonu var ondan dedim sefaköyde var bide ama o sana ters kalıyo baya.
Bi düşün olur mu aklında olsun. Hem yeni üyeliklerde ücretsiz 2 aylık hakkımız oluyodu. Onu ister fitnes plateste kullan ister yüzmede.
Şu an nasıl bilmiyorum ama yıllardır böyle.
Günaydın demeye girmiştim, epey oluyo diyememişim galiba.. 1 saat yürüdüm, 45 dk tempolu yürüyüş+15 dksında bi kaç bişey aldım. O yüzden 45 dk diyelim..
Abla senin nasil gidiyor? Gece yemelerini kesebildin mi? Gece yemeyi kesince oyle hizli atiliyor ki kilolar. Bende bu kiş neler neler yiyodun gecenin 3unde 5indeEdibe12 edibe nasilsin cnm dün nasil gecti
Tam 5 i yazmışın sendeAbla senin nasil gidiyor? Gece yemelerini kesebildin mi? Gece yemeyi kesince oyle hizli atiliyor ki kilolar. Bende bu kiş neler neler yiyodun gecenin 3unde 5inde
Ben uyuyamadikca(kizimdan dolayi) kendimi mutfakta buldum. Uykunu duzene koyarsan daha rahat edersin.Tam 5 i yazmışın sende
Yujarda yazdim cnm
En azindan cukukata biskuvi vs. Yemedim
Gecen hafta full öyleydi çünkü
Bugun hem ekmegi azalticam hemde sabah tarti oldugu icin gece hic bisey yememeye calisacam
Zaten 1 hafta tutsam kendimi alisirim
Zaten benim en buyuk problemim gece yemesi cnmBen uyuyamadikca(kizimdan dolayi) kendimi mutfakta buldum. Uykunu duzene koyarsan daha rahat edersin.
İlk diyete basladigim zaman buraya kac kere yazdim acliktan ölüyorum diye, midem guruldaya guruldaya uyudum kaç gece. Şükür alistim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?