Cumartesi bende cok icmedim. Bide butun gun kosturdum sonucunda aksam sol ayak balon gibi oldu. Aman diyim alarm kur gerekirseYa niye su içmiyorum yaaa
Ben niye seni en fazla 30 olarak düşünüyorumÜniversitede ki kızım geldi biraz hasret giderdik ondan uğrayamadım akşam iki günlük diyetimi yazarım
Az once accaip motive oldum. Gecen sene önü acik giydigim gomleklerin onu kapandi(icine giymeye ozel sifir kollu penye diktirmistim)
Hâla gobek kalca cikiyor. Ama inanin ki önleri asla birlesmiyordu. Hatta 2016da 90 civariyken giyebildigim bir gomlegi ramazanda yada ramazan oncesi denemistim yine de nerdeyse 1 ay olmustur o zaman da önü birlesmiyoduuu. 5 kg daha gitti mi tiril tiril geçiririm bu yazı o gomleklerle. Gecen sene kalin penye uzerine tunikle anam agladi. Kan ter icinde kaliyodum tansiyonum oynuyodu. Giyecek bisey bulamadigim icin disari cikmak istiyodum. Birde 54 beden kiyafetleri ayirmaya basladim. Anneme vericem insallah bana geri dönüşü olmasin cok amiiiin.
Simdi kiraz sapi cayi zamaniiii
gecmis olsun canımSelam kontrol tartisi
Cuma 86.0
Bugun 85.8
Fark _200 gram
Olsun eksi olsun da az olsun
Kizlar gecmis olsun dikkat edin bugunlerde herkes hasta.benim kızım da oksuruyo yarina dr gotureyim.o kadar dikkat etmeme ragmen hastalandi
Bol eksi gorursun insaallah.emzirdigim icin ben yapamiyorum.ya ben ilk defa kiraz sapi deneyecem.nasil hazirliyorsunuz.miktari ne kadar koyuyorsunuYarın maydanoz kürüne başlıyorum, eksikleri aldım. Şifa olur inşallah. Var mı birlikte yapmak isteyen??
Kiz bende senin gibi anladimHay benim aklimasabah beri dönüp dönüp okuyorum anlamamisim
bengisu022 geçmiş olsun kızına.
huzurunmeraklisi iyileştin mi şipşak?
Neler dedinÜzerimden karne günü geçti. Sorun karne değil benim artık çok sıkıntılı regl olmam.
Ağrı sızıyı geçtim boğuldum durdum.
Resmen çarpıldım
60kiloyum fulyaya çok laf ettim ve ahı tuttu kadının :)
Saol canım.60kiloyum fulya rahatsizmişin heralde cnm cok gecmis olsun
Hayırlı cumalar
Kilom 82.7
Geçen hafta 84.5 gibi bişi hatırlıyorum
Telefonum arizaliydi gelemedim. Buraya gelmeyince motivasyonum düşüyor. Uyguladığı sisteme göre bayram boyunca serbesttim yedim içtim ve kilo verme sürecimi baltaladim
Yeni gelen arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniztopik sayenizde canlandı
60kiloyum Allah şifa versin tatlım
Fulya cim gecmis olsun. Umarim bir an once sagligina kavusursun
Alintilara cevap vericem ama oncelikle sunu belirtmek isterim cok alinti oldugu icin her defasinda mesajin basina donup (benum telde bu sekulde cikiyor) emoji koyamicam bu yuzden emojilerimi yazicam
Aaaaaaaa hayirdir insallah kotu bir sey yoktur diyecekken ilerleyen mesajlarda durumun duzeldigini gordum. Seviyorum seni opucuk atan emoji
Guzel menu cnm goz kirpan emoji
2 kere okudum acaba neresi cozutuk diye kafasini kasiyan emoji
Tesekkur ederim cnm kucagindan kalpler cikan emoji
Karabugdayi hasladim ince belli kucuk cay bardaklariyla porsiyonlayip dondurucuya attim. Ayni sekilde yesil mercimek ve mas fasulyeside yaptim salatalar icin. Karabugdayin tadini pek sevmiyorum aslinda yanik gibi isli gibi bir tadi var bu yuzden yogurtla ve baharatlarla ( nane kekik pul biber) yemegi tercih ediyorum. Goz kirpan emoji
Ayni fikirdeyim okey isareti yapan emoji
Hahahahaha gece gece ne guldum buyorumuna Allah iyiligini versin e mi bonus gulmekten yerlere yatan emoji
1 kk yas pasta yazinca aklima dugunlerde dagitilan kucucuk kup seklinde pastalar geldi. Agzini eliyle kapatip siritan emoji
Bence de asiriya kacmadikca saglikli bir ara ogun
Anlattim cnm yukarida bakarsin goz kirpan emoji
Ben dun aksam hallettim o isi kolay gelsin
Guzel menu alkis yapan emoji
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin. Kucaklayan emoji
Allah tamamina erdirsin cnm halay ceken emoji
Ben hep oyle yapiyorum. Zeynep hanim sade ve tereyagli yer pilavi. Bir yere oturmaya gidersek bulyonu tavuk suyunu gectim sehriyeli yapildiysa bile sahriyelerini arasindan ayiklayipta yiyoruz. gozu seyiren emoji
Bence cok ta sacma olmamis. Baklava olmasaymis daha guzel olurmus ama onada nazarlik diyelim goz kirpan emoji
Msalllah cnm ne guzel anlatmissin. Alkis yapan emoji
Ben ev baklavasi yedim hem de nasiilll utanan emoji
Masallah afiyet olsun diyelim artik yapacak bir sey yok. Kafasini saga sola sallayan emoji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?