- 20 Haziran 2019
- 10
- 36
- 3
- 25
İnşalah çok teşekür ederimM melekyildirimmmmm öncelikle hoşgeldin aramıza.. yaşın epey gençmiş maşallah, herkesten hızlı kilo verirsin.. bize katıl.. zaten zamanla adapte olursun, buranın en aktif zamanları şuan.. herkes kendince birşeyler yapmaya çalışıyor.
Günlük menü paylaşmak önemli, yanlış gördüğümüz noktaları birbirimize söylüyoruz, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, ben tablo hazırlıyorum, 2 hafta düzenli bildirimden sonra tabloya ekliyoruz yeni gelenleri, bu haftayı ilk haftan kabul edelim, sen de görmüş ol, tanı bizi.. önümüzdeki hafta seni de ekleriz.. sormak istediklerin olursa her zaman yanında oluruz
Haftaya beni de alir misin listeye. Bu hafta tartilamadim.Sevgili arkadaşlar, önemli bir duyuru yapacağım...
Bundan sonra cuma günleri saat 15:00 e kadar bildirimleri yapmaya çalışalım. En geç 16:00...
16:00'ya kadar bekleyip yapacağım bundan sonra listeleri inşallah..
Böylesi benim için daha kolay olacak... Kızım kreşten gelene kadar tamamlamak istiyorum listeyi, gece ağlamaları çok fazla olduğu için gece onunla ilgilenmem gerekiyor çünkü, bugün listeyi yapana kadar 10 kere gittim geldim yanına..
Haftasonuna kalınca vakit ayıramıyorum, taaa pazartesiye de kalsın istemiyorum arada 3 gün fark oluyor, aynı gün tabloyu görmenin motivasyon olarak daha iyi olacağını düşünüyorum..
İnşallah erimeye devam canım. Bende önümüzdeki ay için en az 4 kg hedef koyuyorum. Malum bayrama az kalmis olcak. Bayram hedefim cok geliyor ama ne kadarini yapabilirsem o kadar iyi olur. Bu aksam olmayan kıyafetlerimi deneyip hirslandim yineKilo veren veremese de çabalayan herkesi kutlarım, haftalık sonuçlarda bir toparlanma olsa da aylık sonuçlar pek parlak değil ramazan ve bayramdan dolayı... önümüzdeki hafta ve ay sonuçları çok daha güzel olacak inşallah...
kendi adıma bir sonraki aylık sonuçta -5 kilo hedefim var....
Amine Busra
Ak kelebek
nisan34
ramazan bayram demeden istikrarlı bir şekilde eriyorsunuz, çokça öperim üçünüzü de, tebrikler
Ay çok tatlı bir istek olmuş, alırım almam mıHaftaya beni de alir misin listeye. Bu hafta tartilamadim.
yaaa siz cok cok eskiden tanisiyosunuz demek ne guzel, hic kopmayalimİyi akşamlareboem ellerine sağlık
Sozen yeni başlamadım aslında canım geçen sene güzel verdim geri aldım depresyonuydu bunalımıydı derken uzun sürdü toparlanmam.
Araya ramazan girdi bayram sonu hiç beklemeyelim dedik kızlarla.
Senin 2.çocukmu oldu 3.mü? Allah bağışlasın cümlesini❤
Sen gittiğinde haberin varmıydı bilmiyorum 3. Oldu benim sonra @y.o.l.c.u nun 3. Oldu.
elif1503 vardı şimdiki eboe onunda yavrusu oldu.
Hasibeninde 3.sü oldu kızlar yazdımı sana bilmiyorum bugün dışardaydım çok acele okudum belki gözümden kaçmıştır :))
Tesekkur ederim canim.Ay çok tatlı bir istek olmuş, alırım almam mı
Cok haklisin canim. Ve bence topigi canlı tutmak icin bazi kurallari katilastirmak gerek. Hadi herkes spor yapamiyor. Ama menu bildirimleride cok cok azSevgili arkadaşlar, önemli bir duyuru yapacağım...
Bundan sonra cuma günleri saat 15:00 e kadar bildirimleri yapmaya çalışalım. En geç 16:00...
Böylesi benim için daha kolay olacak... Kızım kreşten gelene kadar tamamlamak istiyorum listeyi, gece ağlamaları çok fazla olduğu için gece onunla ilgilenmem gerekiyor çünkü, bugün listeyi yapana kadar 10 kere gittim geldim yanına..
Haftasonuna kalınca vakit ayıramıyorum, taaa pazartesiye de kalsın istemiyorum arada 3 gün fark oluyor, aynı gün tabloyu görmenin motivasyon olarak daha iyi olacağını düşünüyorum..
Ben 2014ten beri burdayım, bonus yena falan daha eski..yaaa siz cok cok eskiden tanisiyosunuz demek ne guzel, hic kopmayalim
eee sen bize gore çıtırmışsınSimdi kiyafet ve asiri tok karnima tartildim 72.4 kg
Sevgili arkadaşlar, önemli bir duyuru yapacağım...
Keşke bende o zamanlar keşfetseydim. Evlenirken belki daha zayif evlenip sonra sıkardım. Ben 2016 da bebek icin ugrasirken üye oldum ah ne günlerdiBen 2014ten beri burdayım, bonus yena falan daha eski..
Duydummm duydum :))ISILDURU
Bulamiyorum
hergaf
Sarayca
syns
Efser
Amine Busra
Bonus
nisan34
Edibe12
huzurunmeraklisi
Ak kelebek
dimaze3800
Sozen
74FRIDA
Mefkurem
Duydunuz mu aybalalar
Keşke bende o zamanlar keşfetseydim. Evlenirken belki daha zayif evlenip sonra sıkardım. Ben 2016 da bebek icin ugrasirken üye oldum ah ne günlerdi
ben çok geç keşfetmişim ne yapalim
Üyelik tarihime bi baksana bebişbiz KK nın dinazorlarındanız.
Bu topiğin 2009 mesajlarına bak bizi görürsün zaten.
Sadece kilodaştık arkadaş olduk yoldaş olduk.
ben çok geç keşfetmişim ne yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?