Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yüsra Tuğba uyuduysa leslie zamanı :)
Bugun geç kalkinca saatler sarktı biraz. İnsallah bu aksam ikinci uykuya yatirmicam kizi. Normal tempoya doneriz yarin.
Simdi ogle yemegimi yedim.
Spordan sonra yesilcayimida icerim. Sporun bu hafta baya faydasini gordugumu dusunuyorum ha gayret deyip kurbana giremedigim gomleklere girmem lazım. Bayramlık almayip gardropta bekleyen yepyeni tunikleri, etek, bluzları giymem lazımmm

Ender saraçın 10 hareketi var ona bi baksana netten squat hariç hepsini yapabilirsin imcelmeye şekillenmeye faydalı baya bizzat kemdimde gördüm

Tabii ki hayır .. neden utanç verici olsun..
İstersen cabalarsan istediğin kiloya gelirsin..

Nasıl bir yol izleyeceksin , varmı plan program ? Önce bı doktora git istersen kan tahlili vb ..
Hani eskiden en fazla kilom 75 di surekli calisirdm ve 1 yil icinde 30 küsür kilo almisim ya burayada yeni geldigim icin herhangi byer blmiyorm bu yuzuden de planm yok sizin sayfanizida tesadufen gordum ve okadar olumlu yorum var ve neden ben yqpamiyim diye bir cesaretle geldim

Ben 113 kg ile dogum yaptim. 3 ay sonra 100 kgda sabitlendim. Bir yilimi bosu bosuna 100 kg olarak gecirdim. Yapamiyorum, edemiyorum ile... Mart ayinda kan tahlillerimi yaptirdim ve insulin direncim yuksek cikti. Gelecegin seker hastasi adayiyim. Annemde seker, tansiyon, astim ne ararsan var. Suan insuline basladi. Ben onun kaderini yasamak istemiyorum. En başta onun bunun lafi ile degil kendi istedigim icin, kendim için 13 martta başladım. Az veriyorum belki ama öz veriyorum.
13 martta 101.8 ile başladım. Şuan 89.2 gordum bu sabah. Evde spor yapiyorum 5 gun olucak. Neden bu zamana kadar yapmadim diye kendime kiziyorum evet ama artik önüme bakiyorum. Bu arada diyetisyenede gidiyorum. 22 martta basladim oraya da.
Bulamiyorum de evde kendi diyetle 13 14 kg verdi tam emin olamadim ama epey guzel verdi. O da şubatta başlamıştı. 3 cocukla evde yapabiliyor, ben ondan ilham aldım. Burdan da tekrar tebrik etmiş olayim ve azmimiz daim olsun. Sende bizleri örnek al ve bi yerden başla. Yolumuz uzun evet. Birden 30 40 kg hedef koyma kendine. Misal benim ilk hedefim haziran da ramazan bayramında 89 gorebilmekti. Evet olamadi ama bayramdan iki hafta sonra gördüm işte. Şimdiki hedefim kurbanda 80 gorebilmek. Olamazsa da ne verirsem kâr yaz sonunda 80 olsam fena mı olur? Bir dahaki yaz hedefimi tamamlamiş 60lı kilolarda olsam harika olmaz mi?

Senin şuan ilk yapacagin dahiliyeye gidip kan degerlerine baktirman. Sorun varsa o sorunu gidermen, spora ve diyete başlaman. İstersen diyetisyene git yardim al, istemezsen burdaki listelerden yola cikarak kendin bir diyet tarzi belirle

Yapamadıklarını ayır yada çok az sayıda yap 3 kere 5 kere. Zorlana zorlana yapma fayda sağlamıyo zaten.
Kaslar alışınca zaten kolay yapmaya başlıycaksın.
Kendimi sakatlamaktan korkuyorum zaten su şişesi edinip kol çalışabilirim. Birde sopalı olanı. Mekikte deniycem ama çok emin degilim becerebilir miyim. Sen spor salonuna devam ediyor musun?

Bu aralar seni keyfisiz sezdim biraz Bonus ben dinledikce sakinliyorum, sana gelsin

Sağol kuzucum ❤ bugün iyiyim baya ya eksim vardı falan iyi geldi.

Bocalıyorsam yanlış lokmalar yiyorsam o zamanlarda kötü oluyorum.

Ama başladık bi kere bocalasamda hepsi geçiçek 21 gün sonunda biliyorum.

Allah yeniden başlayanların yardımcıdır buna çok inanıyorum.

10.06.2019 11/40

11. Gündeyiz bugün bayram sonrası başlangıcında.

İlk gunlere gore artik dahada adapte olduk bence harika gidiyoruz

Bonus cum sanirim diyete dönüş yapmissin öyle anladim yorumlardan . Tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin bu hafta . Devamıda gelecek eminim.
1.5 aylik bir bebeğim var .Süt üm az diye dağıldım iyice . Biliyorum yediklerimin süt yapmadığını ama oldu bikere.
Hamilelikte 2 kilo aldim toplam . Gebelik şekeri çıktı diyet yaptım mecburen . Aslında zayıfladım bile o süreçte.ama sonra ipin ucu kaçtı . Bugün dönüyorum o yoldan .radikal diyetler yapamam belki ama buraya yazacağım diye pekçok şeye hayır diyebilirim en azından.

M melekyildirimmmmm öncelikle hoşgeldin aramıza.. yaşın epey gençmiş maşallah, herkesten hızlı kilo verirsin.. bize katıl.. zaten zamanla adapte olursun, buranın en aktif zamanları şuan.. herkes kendince birşeyler yapmaya çalışıyor.
Günlük menü paylaşmak önemli, yanlış gördüğümüz noktaları birbirimize söylüyoruz, cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz, ben tablo hazırlıyorum, 2 hafta düzenli bildirimden sonra tabloya ekliyoruz yeni gelenleri, bu haftayı ilk haftan kabul edelim, sen de görmüş ol, tanı bizi.. önümüzdeki hafta seni de ekleriz.. sormak istediklerin olursa her zaman yanında oluruz

Merhaba
Hala istediğim düzeni oluşturamadım.
Belki ondan belki reglden bilmiyorum. artım çok.
Kilom 103kg
Geçen hafta 101 di galiba
E eboe
Kilo verenleri tebrik ediyorum, çok güzel kilolar verilmiş bu hafta
Ah ablacım gram gram verdiğimiz kilolar 2şer 2şer geliyo, yapma nolur önünü almazsan neler olabileceğini biliyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…