Yüsra Tuğba uyuduysa leslie zamanı :)
Bugun geç kalkinca saatler sarktı biraz. İnsallah bu aksam ikinci uykuya yatirmicam kizi. Normal tempoya doneriz yarin.
Simdi ogle yemegimi yedim.
Spordan sonra yesilcayimida icerim. Sporun bu hafta baya faydasini gordugumu dusunuyorum ha gayret deyip kurbana giremedigim gomleklere girmem lazım. Bayramlık almayip gardropta bekleyen yepyeni tunikleri, etek, bluzları giymem lazımmm
Bakıyim hemen. Ama her hareketi yapamiyorum hâla. Leslie ye bile yeni alistim zorlaniyordumEnder saraçın 10 hareketi var ona bi baksana netten squat hariç hepsini yapabilirsin imcelmeye şekillenmeye faydalı baya bizzat kemdimde gördüm
Hani eskiden en fazla kilom 75 di surekli calisirdm ve 1 yil icinde 30 küsür kilo almisimTabii ki hayır .. neden utanç verici olsun..
İstersen cabalarsan istediğin kiloya gelirsin..
Nasıl bir yol izleyeceksin , varmı plan program ? Önce bı doktora git istersen kan tahlili vb ..
Ben 113 kg ile dogum yaptim. 3 ay sonra 100 kgda sabitlendim. Bir yilimi bosu bosuna 100 kg olarak gecirdim. Yapamiyorum, edemiyorum ile... Mart ayinda kan tahlillerimi yaptirdim ve insulin direncim yuksek cikti. Gelecegin seker hastasi adayiyim. Annemde seker, tansiyon, astim ne ararsan var. Suan insuline basladi. Ben onun kaderini yasamak istemiyorum. En başta onun bunun lafi ile degil kendi istedigim icin, kendim için 13 martta başladım. Az veriyorum belki ama öz veriyorum.Hani eskiden en fazla kilom 75 di surekli calisirdm ve 1 yil icinde 30 küsür kilo almisimya burayada yeni geldigim icin herhangi byer blmiyorm bu yuzuden de planm yok sizin sayfanizida tesadufen gordum ve okadar olumlu yorum var ve neden ben yqpamiyim diye bir cesaretle geldim
Bakıyim hemen. Ama her hareketi yapamiyorum hâla. Leslie ye bile yeni alistim zorlaniyordum
Kendimi sakatlamaktan korkuyorum zatenYapamadıklarını ayır yada çok az sayıda yap 3 kere 5 kere. Zorlana zorlana yapma fayda sağlamıyo zaten.
Kaslar alışınca zaten kolay yapmaya başlıycaksın.
Bu aralar seni keyfisiz sezdim biraz Bonus ben dinledikce sakinliyorum, sana gelsin
İlk gunlere gore artik dahada adapte olduk bence harika gidiyoruz
Sağol kuzucum ❤ bugün iyiyim baya ya eksim vardı falan iyi geldi.
Bocalıyorsam yanlış lokmalar yiyorsam o zamanlarda kötü oluyorum.
Ama başladık bi kere bocalasamda hepsi geçiçek 21 gün sonunda biliyorum.
Allah yeniden başlayanların yardımcıdır buna çok inanıyorum.
10.06.2019 11/40
11. Gündeyiz bugün bayram sonrası başlangıcında.
İlk gunlere gore artik dahada adapte olduk bence harika gidiyoruz
Ah ablacım gram gram verdiğimiz kilolar 2şer 2şer geliyo, yapma nolur önünü almazsan neler olabileceğini biliyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?