Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Büşra naptın ya tee 2015 e götürdün beni bildirimle

Bu hafta bende sporumu dk tutmaya baslicam bakalim kac dk yapcam bir haftada :) bugun 45 dk olarak kaldi egzersiz yapamadim cok yorgunum

Şunu alıntıda unutmuşum 45 dk günlük yeterli zaten kuzum.
Biz de yeni diziye başladık, the americans..

Emerikan hemi 🕶 nasıl izliyon gavurca alt yazılımı yoksa ana dilde dublajmı?

Dublaj filmlerden hoşlanmıyorum alt yazı seviyorum bende merak ettim 🕶

Dublaj ben de hiç sevmem canım, alt yazılı izliyoruz.

Üyelik tarihime bi baksana bebiş biz KK nın dinazorlarındanız.
Bu topiğin 2009 mesajlarına bak bizi görürsün zaten.

Sadece kilodaştık arkadaş olduk yoldaş olduk.
Bende teeeee 30 mayis 2008 de üye olmusum vayy ve 11 yildir burdayim tabi o zamablar ceyiz hazirligi evlilik bebek dersen sonradan kilo topiklerine daldim sanki o zamanlar zayiftim da 80 le evlendim zaten belki girseyim buralara 60 la olabilirdi

Yok ben 2 . Yi yaptım canim . Özelde öğretmendim devlete geçtim bu arada . Iki sene her hafta git gel yaptım ankaraya . Büyuk oğlan 9 yaşina geldi o eşimle ankarada ben başka ildeydim. Bu sene geldim yine ankaraya şükür . Ancak işte2.
Senin hamileliğine çok sevinmiştim o zaman 2. Idi ne ara 3. Oldu maşallah hasibe ve yolcu da 3 ledi demek . Ayy ne güzel olmuş Hayırlı uğurlu olsun yavrularınız . Elifcim ben seni bekar hatırlıyorum yanılıyor olabilirim.

İnşalah çok teşekür ederim benim tek sorunm vejeteryan olmam buna uygun olursa tabiki seve seve uygularım
hoşgeldin sende . Herşey güzel olucak insallah . Slogan gibi oldu bu da
yaaa siz cok cok eskiden tanisiyosunuz demek ne guzel, hic kopmayalim
ben bir ara cok kilo aldim yazamadim.sonra şifremi unuttum . Sonra şehirlerler arasi git gel olunca hiç giremez oldum. Buradaki dostlukları çok özledim. Inşallah tekrar yüreklerimiz birbirine ısınır
Ben 2014ten beri burdayım, bonus yena falan daha eski..
eboe cim dayko vardı sahi asuman abla vardı ankaralı haber yok mu onlardan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…