Bu da mıSen ufaksın zaten :)) arada kopanlar oldu gelmeyenler ara ara gelenler.
Bide hiç gelmeyenler. Öldümü kaldımı diye düşündürenler....
25lik güçümen
Sen ufaksın zaten :)) arada kopanlar oldu gelmeyenler ara ara gelenler.
Bide hiç gelmeyenler. Öldümü kaldımı diye düşündürenler....
Bizde dizi mizi hak getire :/ sinemaya gitmeyi, sakince huzurlu huzurlu kitap okumayi cok ozledim..Biz de yeni diziye başladık, the americans..
Zeyneppp nasil oldun guzum hamsiyi okuyunca gozlerim acildi he
Ben daha iyiceyim hep evdeyim asiri bunaldigim icin arada geliyolarev isi cocuk sesi aglamasi poffff
Incelik edip soranlara tsk ediyorumbeyleyken beyle...
Asuman ablam yok niyeki?
Hayriye senin yara nasil oldu?
Gebeler nassiniz toptan?
Topigin kapisi acik gelen gecen genci yaslisi giriyopis kadin hemende lesli mesli yazmis yuh bide biberli yagmi surmus
Kendisine demeyin sakin arada bunalip bunalip ozledigimi yazdigimi ve bugun zaten kafam doluyken gorunce bir an duygulandigimi...
Ayricada o yokken gayette keyifliydim
Bu hafta bende sporumu dk tutmaya baslicam bakalim kac dk yapcam bir haftada :) bugun 45 dk olarak kaldi egzersiz yapamadim cok yorgunum
Biz de yeni diziye başladık, the americans..
Dublaj ben de hiç sevmem canım, alt yazılı izliyoruz.Şunu alıntıda unutmuşum 45 dk günlük yeterli zaten kuzum.
Emerikan hemi 🕶 nasıl izliyon gavurca alt yazılımı yoksa ana dilde dublajmı?
Dublaj filmlerden hoşlanmıyorum alt yazı seviyorum bende merak ettim 🕶
Mesajdaki gebelerden biri de benimBüşra naptın yatee 2015 e götürdün beni bildirimle
Iyi ki yazmissn bonus kusecektim valla.Toplu etikette kampanya ya ya ya
Bugün etiketlerde unutulanbengisu022 arkadaşımıza önce bi sarılıp kucaklıyoruz.
Sonra yine kucaklarız.
Iyi ki yazmissn bonus kusecektim valla.
Bende teeeee 30 mayis 2008 de üye olmusum vayy ve 11 yildir burdayim tabi o zamablar ceyiz hazirligi evlilik bebek dersen sonradan kilo topiklerine daldim sanki o zamanlar zayiftim da 80 le evlendim zaten belki girseyim buralara 60 la olabilirdiÜyelik tarihime bi baksana bebişbiz KK nın dinazorlarındanız.
Bu topiğin 2009 mesajlarına bak bizi görürsün zaten.
Sadece kilodaştık arkadaş olduk yoldaş olduk.
Yok ben 2 . Yi yaptım canim . Özelde öğretmendim devlete geçtim bu arada . Iki sene her hafta git gel yaptım ankaraya . Büyuk oğlan 9 yaşina geldi o eşimle ankarada ben başka ildeydim. Bu sene geldim yine ankaraya şükür . Ancak işte2.İyi akşamlareboem ellerine sağlık
Sozen yeni başlamadım aslında canım geçen sene güzel verdim geri aldım depresyonuydu bunalımıydı derken uzun sürdü toparlanmam.
Araya ramazan girdi bayram sonu hiç beklemeyelim dedik kızlarla.
Senin 2.çocukmu oldu 3.mü? Allah bağışlasın cümlesini❤
Sen gittiğinde haberin varmıydı bilmiyorum 3. Oldu benim sonra @y.o.l.c.u nun 3. Oldu.
elif1503 vardı şimdiki eboe onunda yavrusu oldu.
Hasibeninde 3.sü oldu kızlar yazdımı sana bilmiyorum bugün dışardaydım çok acele okudum belki gözümden kaçmıştır :))
hoşgeldin sende . Herşey güzel olucak insallah . Slogan gibi oldu bu daİnşalah çok teşekür ederimbenim tek sorunm vejeteryan olmam buna uygun olursa tabiki seve seve uygularım
ben bir ara cok kilo aldim yazamadim.sonra şifremi unuttum . Sonra şehirlerler arasi git gel olunca hiç giremez oldum. Buradaki dostlukları çok özledim. Inşallah tekrar yüreklerimiz birbirine ısınıryaaa siz cok cok eskiden tanisiyosunuz demek ne guzel, hic kopmayalim
eboe cim dayko vardı sahi asuman abla vardı ankaralı haber yok mu onlardan .Ben 2014ten beri burdayım, bonus yena falan daha eski..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?