Yapcam birazdan bende yüsrayı doyurmaya ugrasiyorumNazar etme nolur çalış seninde olur
Yapcam birazdan bende yüsrayı doyurmaya ugrasiyorum
Tamam canım ben Bı kac gun dur babam hastanede tam gıremıorum
Benimkiler küçük eşimde bakmaz zaten o saatte çıkamıyorumKız çocuklar kalktımı vakit zor oluyo onlar uyurken çıktım ben 6 buçuktu. Kocada çay istedi çay tribi attı o saatte ama vazgeçmedim çıktım
benimki bugün işe gitti yusrayla saç saça baş başayız. Şimdi onu disari çıkarcam iyice yorulsun gelince uyur oyle yaparim sporumuKız çocuklar kalktımı vakit zor oluyo onlar uyurken çıktım ben 6 buçuktu. Kocada çay istedi çay tribi attı o saatte ama vazgeçmedim çıktım
Benimkiler küçük eşimde bakmaz zaten o saatte çıkamıyorum
Benimkiler küçük eşimde bakmaz zaten o saatte çıkamıyorum
Geçmiş olsun nesi var?Tamam canım ben Bı kac gun dur babam hastanede tam gıremıorum
Gecmis olsun babanaTamam canım ben Bı kac gun dur babam hastanede tam gıremıorum
Bakamazsin yapamazsin dedikce daha cok yapmiyolar. Bizde disari çıkmadık tam ogle vakti beynimiz kaynamasin. 30 dk leslie yapildiKaç kere hazırlanıp kapıdan geri döndüm. Oturup ağladığımı biliyorum sırf bu yüzden.
Ne yazacagimi bilemedim kuzum pat diye kk ya girince senin bu msjini gordum haklisin canim benim bende bu siskoyu özlemiyorumbaharnaz bi daha seni özlemiycem
Bugunlerde ruhum bedenim elektronik esyalarim hepsi dagildi cok sukur sagligimiz yerinde :)) kilomla basedemedigim icin hicbiriyle basedemiyorum yiyorum yiyorum yiyorum :)))) he bu arada eve de ust katin borusu patlamis bi de o is var yani boya :)
gecen hafta 90,5
bu hafta 89.1
fark -1.4
sebebi son 3 gündür regl den dolayı cırcır geçirmem diye düşünüyorum
Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7
Nazara mi geldin hasibecim yoksa bikkinlikmi oluştu .. Arada ufak kacamaklarda çoğunlukla gölge düşürüyor kilo eksilmesine
Ben 113 kg ile dogum yaptim. 3 ay sonra 100 kgda sabitlendim. Bir yilimi bosu bosuna 100 kg olarak gecirdim. Yapamiyorum, edemiyorum ile... Mart ayinda kan tahlillerimi yaptirdim ve insulin direncim yuksek cikti. Gelecegin seker hastasi adayiyim. Annemde seker, tansiyon, astim ne ararsan var. Suan insuline basladi. Ben onun kaderini yasamak istemiyorum. En başta onun bunun lafi ile degil kendi istedigim icin, kendim için 13 martta başladım. Az veriyorum belki ama öz veriyorum.
13 martta 101.8 ile başladım. Şuan 89.2 gordum bu sabah. Evde spor yapiyorum 5 gun olucak. Neden bu zamana kadar yapmadim diye kendime kiziyorum evet ama artik önüme bakiyorum. Bu arada diyetisyenede gidiyorum. 22 martta basladim oraya da.
Bulamiyorum de evde kendi diyetle 13 14 kg verdi tam emin olamadim ama epey guzel verdi. O da şubatta başlamıştı. 3 cocukla evde yapabiliyor, ben ondan ilham aldım. Burdan da tekrar tebrik etmiş olayim ve azmimiz daim olsun. Sende bizleri örnek al ve bi yerden başla. Yolumuz uzun evet. Birden 30 40 kg hedef koyma kendine. Misal benim ilk hedefim haziran da ramazan bayramında 89 gorebilmekti. Evet olamadi ama bayramdan iki hafta sonra gördüm işte. Şimdiki hedefim kurbanda 80 gorebilmek. Olamazsa da ne verirsem kâr yaz sonunda 80 olsam fena mı olur? Bir dahaki yaz hedefimi tamamlamiş 60lı kilolarda olsam harika olmaz mi?
Senin şuan ilk yapacagin dahiliyeye gidip kan degerlerine baktirman. Sorun varsa o sorunu gidermen, spora ve diyete başlaman. İstersen diyetisyene git yardim al, istemezsen burdaki listelerden yola cikarak kendin bir diyet tarzi belirle
Bulamiyorum Bende seni hatırlıyorum canim . Maşallah kızlar büyümüş kocaman olmuştur artık .
@YENA aaa nasıl hatırladın canim duruyor adim sayar ama telefonunki artık daha kullanışlı hep yanımda olduğu için.
Sizleri görmek güzel
HAFTALIK SONUÇLAR
Haftanın 1.si.....................................Bonus ............................ -2.4 kg
Haftanın 2.si................................... @ISILDURU ..................... -2 kg
Haftanın 3.sü................................Amine Busra ............................... -1.4 kg
İyi akşamlareboem ellerine sağlık
@Sozen yeni başlamadım aslında canım geçen sene güzel verdim geri aldım depresyonuydu bunalımıydı derken uzun sürdü toparlanmam.
Araya ramazan girdi bayram sonu hiç beklemeyelim dedik kızlarla.
Senin 2.çocukmu oldu 3.mü? Allah bağışlasın cümlesini❤
Sen gittiğinde haberin varmıydı bilmiyorum 3. Oldu benim sonra @y.o.l.c.u nun 3. Oldu.
elif1503 vardı şimdiki eboe onunda yavrusu oldu.
Hasibeninde 3.sü oldu kızlar yazdımı sana bilmiyorum bugün dışardaydım çok acele okudum belki gözümden kaçmıştır :))
Ben 2014ten beri burdayım, bonus yena falan daha eski..
Keşke bende o zamanlar keşfetseydim. Evlenirken belki daha zayif evlenip sonra sıkardım. Ben 2016 da bebek icin ugrasirken üye oldum ah ne günlerdi
Toplu etikette kampanya ya ya ya
Bugün etiketlerde unutulan @bengisu022 arkadaşımıza önce bi sarılıp kucaklıyoruz.
Sonra yine kucaklarız.
Uykusu olan bir insan neden uyuyamaz
A ikindi vakti icilen sade turk kahvesinden
B bilincaltinda dönüp duran tilkilerden
Tamam canım ben Bı kac gun dur babam hastanede tam gıremıorum
Saol cnm tesekkur ederimSlm kizlar
Duzceye gidiyoruz yoldayiz ve gelmek izereyim. Butun yol sizi okudum 16 sayfa madallah ne muhabbet etmissiniz
Aksama giremezsem eger yarin aksam doncez yrn yatmadan bakarim insallah
Tebrik ederim kizlar bir daha 90 yuzu gormeyin insallah
Bilmiyorum cnm ikiside var galiba. Pazartesi eve dinunce karpuz diyeti yapayim diyorum bir degisiklik olsun diye.
Tesekkurler cnm birbrimizden aldigimiz destekle basariyoruz ❤
Buyuduler cnm
Buyugu 6 ortanca 3 kucugu 9.5 aylik oldu
Eline saglik cnm kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim
Masallah hepimiz 3 lemisiz ☺
Bende 2014te uye oldum o zamandan bu zaman hala 90lardayiz
Duydum cnm
Biz kesfettikte ne oldu sanki hala 90lardayiz
Birini unutmazsan sasardim
Be be beeeee
Gecmis olsun cnm
Cok ozur diliyorum cnm adapte olamadigim gibi burayada gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?