Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız çocuklar kalktımı vakit zor oluyo onlar uyurken çıktım ben 6 buçuktu. Kocada çay istedi çay tribi attı o saatte ama vazgeçmedim çıktım
benimki bugün işe gitti yusrayla saç saça baş başayız. Şimdi onu disari çıkarcam iyice yorulsun gelince uyur oyle yaparim sporumu

Benimkiler küçük eşimde bakmaz zaten o saatte çıkamıyorum

Bende çıkana kadar çok uğraştım bakmaz dedikçe bakmıyolar. Hep evdeyim nere gidiyoruz ki? Çocuk bakmak zor geldiği için bende erken çıkıyorum uyuyan çocuğun nesine bakıcak?

2012 ve 2015 doğumlu benimkiler seninkilerde öyle minik değiller emzikli çocuk gibi.

Slm kizlar

Duzceye gidiyoruz yoldayiz ve gelmek izereyim. Butun yol sizi okudum 16 sayfa madallah ne muhabbet etmissiniz
Aksama giremezsem eger yarin aksam doncez yrn yatmadan bakarim insallah

gecen hafta 90,5
bu hafta 89.1
fark -1.4

sebebi son 3 gündür regl den dolayı cırcır geçirmem diye düşünüyorum
Ve kilo bildirimimle karşinizdayim :)
Gecen hafta 90.9
Pazartesi 90
Bugün 89.2 :)
Fark 1.7

Tebrik ederim kizlar bir daha 90 yuzu gormeyin insallah

Nazara mi geldin hasibecim yoksa bikkinlikmi oluştu .. Arada ufak kacamaklarda çoğunlukla gölge düşürüyor kilo eksilmesine

Bilmiyorum cnm ikiside var galiba. Pazartesi eve dinunce karpuz diyeti yapayim diyorum bir degisiklik olsun diye.

Tesekkurler cnm birbrimizden aldigimiz destekle basariyoruz ❤

Buyuduler cnm
Buyugu 6 ortanca 3 kucugu 9.5 aylik oldu

Eline saglik cnm kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim

Masallah hepimiz 3 lemisiz ☺

Ben 2014ten beri burdayım, bonus yena falan daha eski..

Bende 2014te uye oldum o zamandan bu zaman hala 90lardayiz

Duydum cnm

Keşke bende o zamanlar keşfetseydim. Evlenirken belki daha zayif evlenip sonra sıkardım. Ben 2016 da bebek icin ugrasirken üye oldum ah ne günlerdi

Biz kesfettikte ne oldu sanki hala 90lardayiz

Toplu etikette kampanya ya ya ya

Bugün etiketlerde unutulan @bengisu022 arkadaşımıza önce bi sarılıp kucaklıyoruz.

Sonra yine kucaklarız.

Birini unutmazsan sasardim

Uykusu olan bir insan neden uyuyamaz
A ikindi vakti icilen sade turk kahvesinden
B bilincaltinda dönüp duran tilkilerden

Be be beeeee

Tamam canım ben Bı kac gun dur babam hastanede tam gıremıorum

Gecmis olsun cnm

Saol cnm tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…