Kilom sabit olmasada sabit demek istiyorum skildim artik onceden basarmistim ve korumustumda ama simdi neden yapamiyorum
Cok zor durumdasin Allah yardimcin olsun
huzurunmeraklisi şebo dinlermisin? Dinlersen üstüne al emi ❤
Kulaklikla muzik dinlemeyi cok ama cok özledimAmiiinnnnnn
Gülmeyip de napaak gardaş
Adını unuttum kadının bi şarkısı vardı sırf son ses dinlemek için ne kulaklıklar aldıydım
Kulaklikla muzik dinlemeyi cok ama cok özledim
Amiiinnnnnn
Gülmeyip de napaak gardaş
Adını unuttum kadının bi şarkısı vardı sırf son ses dinlemek için ne kulaklıklar aldıydım
Kulaklikla muzik dinlemeyi cok ama cok özledim
Niye dinlemiyosun?
Şebocusun yani vay kardeşim benim ya
Aynen canım. Huzurla dinleyemiyorumki. Uzanarak dinliyorum normalde uyuyakalirsam, kizi duymazsam diye hep tedirgindim. En sonunda kulaklikta bozuldu rahatladikbebeğin sesini duymak içindir
bende evde biri varsa takarım kulaklığı
olurda kapı çalar, oğlan ağlarsa falan başkası haber verir
her telden çalarız
Kulaklik bozulana kadar oyleydi tek kulaklikla geceleri kurs icin calisirken dinliyodum ama bozuldu isteBizde bebek büyüttük ula hele bunların dertleşmesine bak
Çocuğu duymak için tek kulaklığı takabilirsin çocuk uyurken onun yanında oturup dinlersin kk ya falan girerkene.
Bebek çok ufakken zaten olmuyorda biraz büyüdümü eski alışkanlıkları yapmak lazım kendimizi unutmamak adına.
3.doğduktan sonra zorlandım bende baya saçımı banyodan banyoya tarıyodum bazen taramadığımı görüyodum hey gidi günler hey... 4.5 oldu şimdi
Sinirli ve uzgunken asla boyle seyler dinleyemiyorum. İlla icimi deşecek kalbimi sökecek. Simdi disari cikiyoruz kizimlaGrinko değil daha sert bişey dinle büşra beyle umarsız kocaların kafasını ezer gibi
Ben müzikten çok etkilendiğim için kötü yönde etkileneceğim tınıları dinlemiyorum artık.
Nil aç mesela gençliğe sevgiler
Yada edis aç çok çok
Benden gelsin dersem bu gelsin
Sinirli ve uzgunken asla boyle seyler dinleyemiyorum. İlla icimi deşecek kalbimi sökecek. Simdi disari cikiyoruz kizimla
Ayy cok kotu yaKaç kere hazırlanıp kapıdan geri döndüm. Oturup ağladığımı biliyorum sırf bu yüzden.
Gecmis olsun canimBugunlerde ruhum bedenim elektronik esyalarim hepsi dagildi cok sukur sagligimiz yerinde :)) kilomla basedemedigim icin hicbiriyle basedemiyorum yiyorum yiyorum yiyorum :)))) he bu arada eve de ust katin borusu patlamis bi de o is var yani boya :)
2 senem var o zamanBizde bebek büyüttük ula hele bunların dertleşmesine bak
Çocuğu duymak için tek kulaklığı takabilirsin çocuk uyurken onun yanında oturup dinlersin kk ya falan girerkene.
Bebek çok ufakken zaten olmuyorda biraz büyüdümü eski alışkanlıkları yapmak lazım kendimizi unutmamak adına.
3.doğduktan sonra zorlandım bende baya saçımı banyodan banyoya tarıyodum bazen taramadığımı görüyodum hey gidi günler hey... 4.5 oldu şimdi
Düşüncesiz koca iste insani sinir ediyolar benimkide bazen kendime vakit ayiramadim diyo deli oluyorum lannn benim gecem bile yok nereye gitsem yanimdalar yapisik yapisik geziyoruz sen çocuğunu gezdirmissin ne var arada maca gidiyon yeterBakmayin güldüğüme cok sinirliyim. Esim isten geldi yemek yedi. Kizim 3 saate yakin uyudu bende spor yaptim. Sonra kiz uyandi bu dus aldi hazirlandi cikti gitti. Birde bana planin varmi diye sordu. Bende yok dedim. Azıcık oturup oynasaydi yada parka gitseydik ondan sonra yine gitseydi cok sevgili arkadaslarinin yanina. Actim evgeny grinko icimde yanardaglar patlatiyorum. Birazdan parka kayinvalidemlerin yanina goturcem kizi belki biraz onlar ilgilenir...
Bende gecen oyle yaptim sinirlendim esime dinledim dinledim sonra daha da psikolojim bozulduSinirli ve uzgunken asla boyle seyler dinleyemiyorum. İlla icimi deşecek kalbimi sökecek. Simdi disari cikiyoruz kizimla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?