Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Cumartesi gunahiyla geldim

Sabah 9.20
Yogurtlu baharatlk yulaf

Öğlen
Patlican kabak sote
Ayran
Dondurma

16.00
Avucici cips, yarim dondurma [annemlere ugradim (((( ]

18.00
Yarim kase mercimek
3 kofte
Oglenden kalan soteden 2 yk
Salata

Toplamda 45 dk leslie+ egzersiz

Yatmadan yesilcay

bebeğin sesini duymak içindir
bende evde biri varsa takarım kulaklığı
olurda kapı çalar, oğlan ağlarsa falan başkası haber verir

her telden çalarız
Aynen canım. Huzurla dinleyemiyorumki. Uzanarak dinliyorum normalde uyuyakalirsam, kizi duymazsam diye hep tedirgindim. En sonunda kulaklikta bozuldu rahatladik

Bizde bebek büyüttük ula hele bunların dertleşmesine bak

Çocuğu duymak için tek kulaklığı takabilirsin çocuk uyurken onun yanında oturup dinlersin kk ya falan girerkene.

Bebek çok ufakken zaten olmuyorda biraz büyüdümü eski alışkanlıkları yapmak lazım kendimizi unutmamak adına.

3.doğduktan sonra zorlandım bende baya saçımı banyodan banyoya tarıyodum bazen taramadığımı görüyodum hey gidi günler hey... 4.5 oldu şimdi

Kulaklik bozulana kadar oyleydi tek kulaklikla geceleri kurs icin calisirken dinliyodum ama bozuldu iste

Bakmayin güldüğüme cok sinirliyim. Esim isten geldi yemek yedi. Kizim 3 saate yakin uyudu bende spor yaptim. Sonra kiz uyandi bu dus aldi hazirlandi cikti gitti. Birde bana planin varmi diye sordu. Bende yok dedim. Azıcık oturup oynasaydi yada parka gitseydik ondan sonra yine gitseydi cok sevgili arkadaslarinin yanina. Actim evgeny grinko icimde yanardaglar patlatiyorum. Birazdan parka kayinvalidemlerin yanina goturcem kizi belki biraz onlar ilgilenir...

Grinko değil daha sert bişey dinle büşra beyle umarsız kocaların kafasını ezer gibi

Ben müzikten çok etkilendiğim için kötü yönde etkileneceğim tınıları dinlemiyorum artık.

Nil aç mesela gençliğe sevgiler

Yada edis aç çok çok

Benden gelsin dersem bu gelsin

Sinirli ve uzgunken asla boyle seyler dinleyemiyorum. İlla icimi deşecek kalbimi sökecek. Simdi disari cikiyoruz kizimla

Kaç kere hazırlanıp kapıdan geri döndüm. Oturup ağladığımı biliyorum sırf bu yüzden.
Ayy cok kotu ya
Bugunlerde ruhum bedenim elektronik esyalarim hepsi dagildi cok sukur sagligimiz yerinde :)) kilomla basedemedigim icin hicbiriyle basedemiyorum yiyorum yiyorum yiyorum :)))) he bu arada eve de ust katin borusu patlamis bi de o is var yani boya :)
Gecmis olsun canim
2 senem var o zaman
Ben hala banyoya zor.giriyorum yagli saclarda cabasi
Düşüncesiz koca iste insani sinir ediyolar benimkide bazen kendime vakit ayiramadim diyo deli oluyorum lannn benim gecem bile yok nereye gitsem yanimdalar yapisik yapisik geziyoruz sen çocuğunu gezdirmissin ne var arada maca gidiyon yeter
Sinirli ve uzgunken asla boyle seyler dinleyemiyorum. İlla icimi deşecek kalbimi sökecek. Simdi disari cikiyoruz kizimla
Bende gecen oyle yaptim sinirlendim esime dinledim dinledim sonra daha da psikolojim bozuldu

Başlangıçta 12.gün
11.06.2019 - 12/40

Cumartesi

Sabah 9:30
2 tane soğanlı yumurta
1 kk süzme peynir
10 tane kiraz
4 tane kayısı
1 parmak krem peynirli ekmek

Akşam 16:00-17:00 arası
1 kepçe tarhana
1 tabak semizotu
6-7 tane köfte
Avucum kadar bi fırın pattis
Ayran+soda

19 da çay içerken kk kadar kağıt helva

Su 1.750 ml içmişim daha bu saate kadar eninde sonunda o 3 litreyi içicem.

50 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…