Bem bugun gene cozuttum sabah disardayim kizartma yedim 4 gibi carsidaydik erlek eviyle islender yedim eve geçtik. Ablam dolu ovir zivir almis yedim yarin iyi gecer insallah
Daha iyi cok sukur.bikac gun buhar verecez.aslinda hicbir seyi yok gayet iyi sadece hafif hitiltisi vardi cigerlerinde.bengisu022 yavrucuk nasıl?
Aldım havamı harika geldim bir gorsen, ku du ru yo rum..Hadi güzel hava al gel daha iyiyim yaz gelince
GeldimBonus
İyi akşamlar arkadaşlar.Bu hafta tablo yüzüme bir tokat gibi çarptı o 3kg artıyı hörünce. E eboe bu arada ellerine sağlık kuzum, tablolar insanı kendine getiriyor. Bugün öğleden beri dikkat ediyorum. Sabahım iyi değil pek.
Yarın spora da başlıyacam, yürüyüş düşünüyorum. Dua edin devamını getirebileyim. Aldığım kilolara çok üzülüyorum, emeklerim boşa gidiyor böyle. Çok da çabuk alıyorum neden acaba. Böyle işte, hepinize sevgiler, selamlar
Aldım havamı harika geldim bir gorsen, ku du ru yo rum..
Telefonu sarj olsun diye evde biraktim. Esimede soyledim mesajla tamam dedi.
Tam biraz sakinlesmistim. Kv kizi oynatiyodu. Esim kv telefonundan aradi. İste bilmem nerden arkadasim geldi, siz eve ne zaman geciceksiniz sizi birakiyimda bi yerde buluscaklarmis bende gidiyim diyorum. Biz gideriz dedim vs kp yaninda terslettirdi zorla kendini. Kac gundur cocukla hic ilgilenmiyosun simdide gezmeye gidicem diyosun n diyim ben sana dedim. Ee hic ilgilenmiyor muyum haftaici. Dedim birlikte cikariyoruz zaten 15 20 dk ilgileniyosun. Bu da terslenir gibi oldu. Ben eve giderim kendim dedim kapadım. Sonra yusra artik hic yerinde durmayinca telefon verelim dedim. Ama wifi kapatalim internete girmesin. Cunku bayramdan beri evde tv acmiyorum, video izletmiyorum hâla konusmadigi icin. Kv tamam dedi, benim telefon yok ya kpnin teli verdik. Allahim birde baksam video izliyo youtubeden. Bide diyorki elleme azcik oynasin. Oyun mu bu be, yuz kere demisim sana acilmiscak diye. Yetmezmis gibi pamuk seker, dondurma, kek, ustune bide biri verdi diye bisküvi yedi yusra. 5 dk durdum baktim sakinlesemiyorum ben gidicem dedim.yusra agliyo diye tutturdular otur diye. Yahu goruyosun halimi ne diye inat ediyosun. Yok illa laf söyleyecekler kendilerine. Yusra da onlardan daha simdiden cok yuz buluyo zaten agladi da agladi. Yolda ona da bagirdim
Durun daha yetmedi. Gelirken cig kofte aldim lavassiz. Eve gelince buzdolabina koydum. Salgamdan yarim bardak ictim. Yemiycem bu gece. Suan psikolojik açım. Ama bana zevk veriyor
kahve gunduz ictim simdi icersem hic uyuyamam. Zaten cok ofkeliyim bide kahveyle sabaha diri kalkarım. Tamam içmicem onu da. Suyla devamKeşke hiç gitmeseydin onlara böyle olursa getirmek istemiyorum falan desen
şalgamın zararı yokta şişirir boşuna nolur bu gece yeme bişey güzel bi kahve yap olur mu?
kahve gunduz ictim simdi icersem hic uyuyamam. Zaten cok ofkeliyim bide kahveyle sabaha diri kalkarım. Tamam içmicem onu da. Suyla devam
Yok simdi iyiyim. Gecti o yeme istegi frenledim kendimi. Zaten yogurdumda tutmamis. Çökelek yapcam galibaSoğuk ayran yap sodalı falan yada soğuk süt
bana da dokunan bin ah işitir
evi b.... götürüyor , kulağım duymuyor hala iltihaplı hala reglim, yemek yapmam lazım, oğlum full enerjik evde ki kazık erkekler o pisliğin içinde güldür güldür izliyor, bağırdım çağırdım ve eşim bana trip attı kardeşimin yanında bana nasıl bağırdın diye ... blaaaaa blaaa
çok pis yedim ama yaa
sabah 8 de kalktım çiftim normalinden erken hazır oldu koşturarak çekime gittim,
yolda 2 poğaca yedim sonra çekime başladım çekim ortasında yarım bardak kahve içebildim
eve geldiğimde saat akşam 6 oldu, 1 bardak soğuk çay içtim , akşam yemeğinde fırında tavuk yaptım
3 baget , patates , turşu , 2 bardak soğuk çay içtim
şimdi çay demledim, şekersiz indirip duruyorum ....
Yok simdi iyiyim. Gecti o yeme istegi frenledim kendimi. Zaten yogurdumda tutmamis. Çökelek yapcam galiba
Çok yememişsin de keşke soğuk çayı içmeseydin.
Hiçmi iznin boşun yok o gün evle ilgilensen yada yardımcı kadın alsan yarım günlük falan?
temmuzun 2 ci haftası boşluğum var ve onu da deli gibi albüme ayırmam lazım
ve herşeye rağmen o ehliyete gideceğim
daha önce eve kadın çağırdık , beyfendi sevmedi temziliklerini
daha da çağırmıyor, o zaman kalk sen yap dediğimde hee dur bu hafta yaparız diyip el sürmüyor
şimdi ayağı bu durumda aslaaaaa el sürmez
-------------------------------------------------
Sen çağır yaa ayakta pert zaten kaç yere bölünücen bide evde misafir var dağıtan pisleten çocuk var temizliğini beğenmedi sevmedi gibi bi lüksü olmamalı.
Gerekirse gelen kadına daha itina etsin diye söylersin uyarırsın.
Yemeğini çok yap bari ertesi güne kalsın
Bekar işi senin işin hiç evli insana göre değil sanki
Oyy şişirdiniz la beni
Gidip bi kahve yapayım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?