stttt et kahveyi buzlu soda iç
içini çıssssss diye söndüryor
Nası söndürüyo nasısoda içtim bugün birazda tuzlu yidim bi daha içersem oda tuzlu gelebilir.
O yüzden kahve didim belli olmaz her ikisinide içebilirim
hiç tarzım değil
Senin mesajin tokat gibi carpti bana :)Bunlar benim ahım işte
Tokatsa yine iyiSenin mesajin tokat gibi carpti bana :)
Sus kız gece gece yoldan mı çıkaracan bizineymiş tarzın kulağıma de hele
... diyosun yaniTokatsa yine iyi
Benimde degildi de artik benden daha onemli hiçbirsey yok anladim. Arkamda kimse yok bir allahim var. Yarin birgun kızımın da bana sirt donmecegi ne malum. Kendime sahip cikcam artikhiç tarzım değil
Benimde degildi de artik benden daha onemli hiçbirsey yok anladim. Arkamda kimse yok bir allahim var. Yarin birgun kızımın da bana sirt donmecegi ne malum. Kendime sahip cikcam artik
şu an ki bergamontlu çayım
Kardesimin düzeni vardi görünce atiyorum anında iskender falan zaten hadi neyse de ablam doldurmus ivir zivir gördüm gömdum direk hic diyet miyet aklima bile gelmedi amannn hep böyleyim işteHer güne bahane yapıyosun ama kuzum dışardasın diye aç durmıycaksın tabi o ıvır zıvır yerine dışarda yemeğini ye daha iyi.
İskender de o kadar kötü değilki.
Erkek tarafımı dedin çarşı falanmı vardı?
Evde olunca insanin akli gidiyor gercekten bende sabah beri kek falan var yememek icin ugrasiyorumGünaydınlar herkese
Dün yorgunluktan ancak yazılanları şöyle bir okudum hızlıca . Menünü yazamadim bile .sabah arkadaşla kahvaltıya gittik . Walla zor oldu ama az bi kaçamak ile kurtardım diye düşünüyorum. Akşam da kardeşlerim aileleri ile toplanıp geldiler .kalabaliktik her gelen baklava pasta börek dolu dolu getirmiş . Akşam frenledim hadi kaçamak yapmadım ama asıl sınav şimdi başlıyor. Ben misafirliğe gitmekten korkmuyorum gelmelerinden korkuyorum .dolap dolu şimdi börek baklava pasta sarma isllak kek vb. Aklı gidiyor insanin ister istemez . Insallah bugun kontrollü bir gün olur . En iyisi dolaptakileri de alıp termosla çay yapıp kayınvalidelerle birlikte açık alana gidelim bugün.Dolapta durdukça onlar aklıma geliyor malesef Çocuklarda hava alır miss.
Dün ki menü mü yazayim
Sabah
Yarım yumurta
3 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Domates salatalık
Cevizli ezme
Kaymak bal( toplam 1 tatlı kaşığı kadar )
4 tane parmak patates
Öğlen
Sütlü şehriye çorbası 1 kase
Ara
2 büyük erik
Akşam
8-9 tane küçük yaprak sarması
Karpuz
Supersin bonus ben de sabah 7 ye dogru ckyrm 8.30 aa. Kadar yuruyorumKız çocuklar kalktımı vakit zor oluyo onlar uyurken çıktım ben 6 buçuktu. Kocada çay istedi çay tribi attı o saatte ama vazgeçmedim çıktım
Bu gunku menum sabah
Az kızartöa
Az ekmek
Cay
Oglen mercimek corbası
Az ekmek
Aksam cozuttum
Sınıtsel az kızartma
Ekmek
40 dk yuruyus
Cumartesi gunahiyla geldim
Sabah 9.20
Yogurtlu baharatlk yulaf
Öğlen
Patlican kabak sote
Ayran
Dondurma
16.00
Avucici cips, yarim dondurma [annemlere ugradim(((( ]
18.00
Yarim kase mercimek
3 kofte
Oglenden kalan soteden 2 yk
Salata
Toplamda 45 dk leslie+ egzersiz
Yatmadan yesilcay
Başlangıçta 12.gün
11.06.2019 - 12/40
Cumartesi
Sabah 9:30
2 tane soğanlı yumurta
1 kk süzme peynir
10 tane kiraz
4 tane kayısı
1 parmak krem peynirli ekmek
Akşam 16:00-17:00 arası
1 kepçe tarhana
1 tabak semizotu
6-7 tane köfte
Avucum kadar bi fırın pattis
Ayran+soda
19 da çay içerken kk kadar kağıt helva
Su 1.750 ml içmişim daha bu saate kadareninde sonunda o 3 litreyi içicem.
50 dk yürüyüş
Bem bugun gene cozuttum sabah disardayim kizartma yedim 4 gibi carsidaydik erlek eviyle islender yedim eve geçtik. Ablam dolu ovir zivir almis yedim yarin iyi gecer insallah
bana da dokunan bin ah işitir
evi b.... götürüyor , kulağım duymuyor hala iltihaplı hala reglim, yemek yapmam lazım, oğlum full enerjik evde ki kazık erkekler o pisliğin içinde güldür güldür izliyor, bağırdım çağırdım ve eşim bana trip attı kardeşimin yanında bana nasıl bağırdın diye ... blaaaaa blaaa
çok pis yedim ama yaa
sabah 8 de kalktım çiftim normalinden erken hazır oldu koşturarak çekime gittim,
yolda 2 poğaca yedim sonra çekime başladım çekim ortasında yarım bardak kahve içebildim
eve geldiğimde saat akşam 6 oldu, 1 bardak soğuk çay içtim , akşam yemeğinde fırında tavuk yaptım
3 baget , patates , turşu , 2 bardak soğuk çay içtim
şimdi çay demledim, şekersiz indirip duruyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?