- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
3 senecik sonra rahatlicaz insallah Allah omur verirseHasibecim 2. Çocuğu yapınca 3 çocuklu annelere daha farklı bakar oldum walla . Saygıyla eğiliyorum önlerinde
Dinlen dinlen kaçBende çok sasirdim Masallah
Eski 15 yıl önceki çalışma arkadaşlarım geldi bugün . Hep erkek çocuklarımız oldu . Resmen düz duvara tırmanan tipler .bir ara petek düştü yere . Ip bağlayıp alt kat komşunun balkona sarkıtmaya çalışıyorlardı . Bir ara pasta savaşııı dedi biri ... nasıl baktıysam yüzüne çocuk karşımda eridi aktı6 tane erkek çocuk mu var evde amaninnn
İyi yapmışsınEski 15 yıl önceki çalışma arkadaşlarım geldi bugün . Hep erkek çocuklarımız oldu . Resmen düz duvara tırmanan tipler .bir ara petek düştü yere . Ip bağlayıp alt kat komşunun balkona sarkıtmaya çalışıyorlardı . Bir ara pasta savaşııı dedi biri ... nasıl baktıysam yüzüne çocuk karşımda eridi aktı
Geçmiş olsun kuzum Allah acil şifalar versin
Güle güle kullan.
2 öğünü tutturamadım bugün birazda gergindim anında kontrolüm gitti yemek koydum tabağıma yedim.
Ablam ameliyat oldu onun yanına gidiyorum belki kalıcam.
Geçmiş olsun önemliymiş amelyatıEvet canim acik kalp ameliyati olcak. Haftaya salı ameliyat oncesi tahlilleri yapilip gun vercekler
Canım yaa olur öyle bazen insan yoruluyor, duygusalaşıyor, işinde zor bende 3 ve fazlası çocukları olan annelere saygı duyarım. Allah yardımcın olsun neyseki anlık bir durum geçecektir:)Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Evet cnm cok sukur gecti sagolasin ❤Canım yaa olur öyle bazen insan yoruluyor, duygusalaşıyor, işinde zor bende 3 ve fazlası çocukları olan annelere saygı duyarım. Allah yardımcın olsun neyseki anlık bir durum geçecektir:)
Canım önce kızım fena grip oldu peşine ben. Kaç gündür yatak yorgan yatıyorum elime telefonu almaya halim olmadı. Hasta olunca diyet iyice rafa kalktı gerçi, gelip de ne yazayım bilemedimBu cuma bildirimlerinden sonra haftalık hedef koyalım inşallah.
Etiket yapimde belki görmez gelmeyenler....
ISILDURU
@syns
@eboe
Amine Busra
dimaze3800
@nisan34
Bulamiyorum
Edibe12 .... hiç görünmüyosun edibe
@huzurunmeraklisi
@bengisu022
@Efser
Sarayca ..... gönder artık bacını
@hergaf ......
74FRIDA
@OGULCUKLARIM
Sozen
Hormonal ve mevsimsel değişimler filan bazen böyle etkiler gösteriyor, canını hiç sıkma bence. geçer inşallahSu an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsunCanım önce kızım fena grip oldu peşine ben. Kaç gündür yatak yorgan yatıyorum elime telefonu almaya halim olmadı. Hasta olunca diyet iyice rafa kalktı gerçi, gelip de ne yazayım bilemedim
Malesef yaşı da ileri epey, daha gün almadık ameliyat içinGeçmiş olsun önemliymiş amelyatı
çok haklısın ama daha 2-3 hafta bendeler, o değilde abur cubur alıyoruz her akşam, ister istemez yiyorum, ama sabah kiloma baktım en azından almamışım, ve bu gün itibari ile tamamen diyete odaklandım, çünkü neden, bu gün bir arkadaşım bi laf söyledi, içime oturdu, iyiki de söyledi.Bu cuma bildirimlerinden sonra haftalık hedef koyalım inşallah.
Etiket yapimde belki görmez gelmeyenler....
ISILDURU
@syns
@eboe
Amine Busra
dimaze3800
@nisan34
Bulamiyorum
Edibe12 .... hiç görünmüyosun edibe
@huzurunmeraklisi
@bengisu022
@Efser
Sarayca ..... gönder artık bacını
@hergaf ......
74FRIDA
@OGULCUKLARIM
Sozen
çok haklısın ama daha 2-3 hafta bendeler, o değilde abur cubur alıyoruz her akşam, ister istemez yiyorum, ama sabah kiloma baktım en azından almamışım, ve bu gün itibari ile tamamen diyete odaklandım, çünkü neden, bu gün bir arkadaşım bi laf söyledi, içime oturdu, iyiki de söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?