Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

6 tane erkek çocuk mu var evde amaninnn
Eski 15 yıl önceki çalışma arkadaşlarım geldi bugün . Hep erkek çocuklarımız oldu . Resmen düz duvara tırmanan tipler .bir ara petek düştü yere . Ip bağlayıp alt kat komşunun balkona sarkıtmaya çalışıyorlardı . Bir ara pasta savaşııı dedi biri ... nasıl baktıysam yüzüne çocuk karşımda eridi aktı

İyi yapmışsın

Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Canım yaa olur öyle bazen insan yoruluyor, duygusalaşıyor, işinde zor bende 3 ve fazlası çocukları olan annelere saygı duyarım. Allah yardımcın olsun neyseki anlık bir durum geçecektir:)

Canım yaa olur öyle bazen insan yoruluyor, duygusalaşıyor, işinde zor bende 3 ve fazlası çocukları olan annelere saygı duyarım. Allah yardımcın olsun neyseki anlık bir durum geçecektir:)
Evet cnm cok sukur gecti sagolasin ❤

Canım önce kızım fena grip oldu peşine ben. Kaç gündür yatak yorgan yatıyorum elime telefonu almaya halim olmadı. Hasta olunca diyet iyice rafa kalktı gerçi, gelip de ne yazayım bilemedim

Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Hormonal ve mevsimsel değişimler filan bazen böyle etkiler gösteriyor, canını hiç sıkma bence. geçer inşallah

çok haklısın ama daha 2-3 hafta bendeler, o değilde abur cubur alıyoruz her akşam, ister istemez yiyorum, ama sabah kiloma baktım en azından almamışım, ve bu gün itibari ile tamamen diyete odaklandım, çünkü neden, bu gün bir arkadaşım bi laf söyledi, içime oturdu, iyiki de söyledi.

Kim dedi ne dedi? O nasıl arkadaş içine oturacak kadar delici şeyler söyleyebiliyor?

İyi ki demezdim ben. En çok incindiğim konu için.

Uzun kalıcaksa sen abur cuburlardan yeme yeter sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…