Halamin geliniyle parkta karsilastik. Kapkalin giyinmiş ellerinden su gibi ter atiyodu birlikte yürüdük. Siz spor yaparken kalin giyiniyo musunuz? Daha cok yag yakiyorum falan dedu
Cok cesit bitki cayi kullaniyormus. Benim dr da veriyor arada ama onunki kadar degil. Ben bunye kg yas hersey etkili. Benden sonra baslayip 10 kg vermis ama 83ten 70e dusmus. Seslendi bana taniyamiyorum kadin en son bagirdi iyice sesinden tanidim
Terleyerek yağ yakacağını sanmıyorum bilimsel bi gerçeği varmı onuda bilmiyorum.
Ama yağ yakmaya yardımcı yiyecek içeceklerden kullanınca bol suyla yürüyüşte falan terlede toksin atarız aynı wc de attığımız gibi.
Valla ben sporu evde yapiyorum disarida hic yapmadim. Kalin giyinmeyi birak tisortu bile cikarip atletle yapiyorum hava sicak diyeHalamin geliniyle parkta karsilastik. Kapkalin giyinmiş ellerinden su gibi ter atiyodu birlikte yürüdük. Siz spor yaparken kalin giyiniyo musunuz? Daha cok yag yakiyorum falan dedu
Insallah 87leri gorursun yrn cnmCok cesit bitki cayi kullaniyormus. Benim dr da veriyor arada ama onunki kadar degil. Ben bunye kg yas hersey etkili. Benden sonra baslayip 10 kg vermis ama 83ten 70e dusmus. Seslendi bana taniyamiyorum kadin en son bagirdi iyice sesinden tanidim
Biz cok farkliyiz yolumuz uzun. Kg fazla. Hem her sporu yapamiyoruz hem yedigimiz ictigimiz baska. İnsulin direncide var bende. Bakalim yarin nasil bir sonuc alicam. Orda eve gore daha eksi cikiyodum 87.9 gorurum umudum var
O videodan sonra dönmem lazim gittigim yoldanbaharnaz özlediğimden değil şişmanlara olan yakın ilgimden yapıyorum bu etiketi.
Talihsizliklerin bittimi acaba?
@hergaf abla sen nerdesin? Artıdaydın zaten niye yoksun burda?
Hani tatil olsun tatil olsun eee?
İyi kötü neysek o işte sadece iyiyken gelip menü yazmayalım bunu hep yaptık bi işe yaramadı.
Kötüykende gelip onu paylaşıcazki kim iyiyse kötü olanı tutsun diye.
Bilmem anlatabildim mi?
:))Baharnazi unutmussun
( gizli takipcin)
Soyle bi tripli sarki vardi ankara ezgilerinden sana gelsin :) takipçinimallahta seni güldürsün mumu ❤
Teorik olarak öyle gözüksede ben o gişiye tripliyim ondan yazmadımbaharnaz
Hasibe iyi bile dayandin kuzum 3 cocukla yillar sonra ilk defa boyle bi msjini okuyorum :)Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Rabbim şifa versinGüle güle kullan.
2 öğünü tutturamadım bugün birazda gergindim anında kontrolüm gitti yemek koydum tabağıma yedim.
Ablam ameliyat oldu onun yanına gidiyorum belki kalıcam.
Arada oluyo oyle seyler demekki toparlandim cok sukur simdi tam gaz devamHasibe iyi bile dayandin kuzum 3 cocukla yillar sonra ilk defa boyle bi msjini okuyorum :)
6 tane erkek çocuk mu var evde amaninnnIyi geceler herkese .
4 gündür misafir ağırlamaktan pertim çıkı resmen. Mutfak hazırlığına sözüm yok da şu temizlik olayi bitiriyor beni . Eğil kalk pek yapamiyorum malesef .bel ve boyun fıtiklarından ameliyat olmuştum . Kendimi korumam lazım. O zamanda temizlik tam bir işkence oluyor . Hele bulaşık makinesini boşaltmak bitiriyor beni. Sırf boşaltmak ile uğraşmayayım diye elde yıkıyorum sürekli.
Bugün ne yediğimi hatırlamıyorum bile öyle koşturmacali bir gün dü ki . Evde 6 erkek çocuğu idare etmek çok zor gerçekten. Yarın daha özenli bir gün olur inşallah .
Bonus geçmiş olsun arkadaşım . Ablan çabucak iyileşir insallah .
Bende çok sasirdim Masallah6 tane erkek çocuk mu var evde amaninnn
Hasibecim 2. Çocuğu yapınca 3 çocuklu annelere daha farklı bakar oldum walla . Saygıyla eğiliyorum önlerindeArada oluyo oyle seyler demekki toparlandim cok sukur simdi tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?