Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

25 haziran
gece 00.30
avuçiçi omlet su

oglen 12.00
sosisli yumurta kizla ortak 2 yumurta kirdim
domates salata

ara şekersiz türk kahvesi

14.30
1.5 kepce türlü yemeği
2 fincan erik suyu şekersiz
4 serce parmak boyutunda patates kizartmasi

spor sonrasi 1 bardak erik suyu

ara sade soda

19.30
sehriyeli tavuklu corba(unsuz)
1 dilim cte
karisik turlu yemegi 1 tabak
erik suyu bir bardak

22.00
3 4 cekirdek
1 cubuk kraker

Halamin geliniyle parkta karsilastik. Kapkalin giyinmiş ellerinden su gibi ter atiyodu birlikte yürüdük. Siz spor yaparken kalin giyiniyo musunuz? Daha cok yag yakiyorum falan dedu

Terleyerek yağ yakacağını sanmıyorum bilimsel bi gerçeği varmı onuda bilmiyorum.

Ama yağ yakmaya yardımcı yiyecek içeceklerden kullanınca bol suyla yürüyüşte falan terlede toksin atarız aynı wc de attığımız gibi.

Cok cesit bitki cayi kullaniyormus. Benim dr da veriyor arada ama onunki kadar degil. Ben bunye kg yas hersey etkili. Benden sonra baslayip 10 kg vermis ama 83ten 70e dusmus. Seslendi bana taniyamiyorum kadin en son bagirdi iyice sesinden tanidim
Biz cok farkliyiz yolumuz uzun. Kg fazla. Hem her sporu yapamiyoruz hem yedigimiz ictigimiz baska. İnsulin direncide var bende. Bakalim yarin nasil bir sonuc alicam. Orda eve gore daha eksi cikiyodum 87.9 gorurum umudum var

Halamin geliniyle parkta karsilastik. Kapkalin giyinmiş ellerinden su gibi ter atiyodu birlikte yürüdük. Siz spor yaparken kalin giyiniyo musunuz? Daha cok yag yakiyorum falan dedu
Valla ben sporu evde yapiyorum disarida hic yapmadim. Kalin giyinmeyi birak tisortu bile cikarip atletle yapiyorum hava sicak diye

Insallah 87leri gorursun yrn cnm

O videodan sonra dönmem lazim gittigim yoldan

Iyi geceler herkese .
4 gündür misafir ağırlamaktan pertim çıkı resmen. Mutfak hazırlığına sözüm yok da şu temizlik olayi bitiriyor beni . Eğil kalk pek yapamiyorum malesef .bel ve boyun fıtiklarından ameliyat olmuştum . Kendimi korumam lazım. O zamanda temizlik tam bir işkence oluyor . Hele bulaşık makinesini boşaltmak bitiriyor beni. Sırf boşaltmak ile uğraşmayayım diye elde yıkıyorum sürekli.
Bugün ne yediğimi hatırlamıyorum bile öyle koşturmacali bir gün dü ki . Evde 6 erkek çocuğu idare etmek çok zor gerçekten. Yarın daha özenli bir gün olur inşallah .
Bonus geçmiş olsun arkadaşım . Ablan çabucak iyileşir insallah .

6 tane erkek çocuk mu var evde amaninnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…