Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunun menusunu yazayim. Yarin babam koye gidecekmiş kizimin dogumgununde burda olmayacak oraya gideriz bi pasta alip

Sabah 06.30
Yogurtlu yulaf

10.00 civari
3 yumurtadan menemen kizimla arttirdik

15.30
Dondurma

14.00
Sabahtan kalan az menemen
4 zeytin
1 dilim cte

17.50 türk kahvesi simdi iccem

Aksam
5 kofte az haslanmis bezelye
Ayran
1 dilkm ekmek

Belki incecik bir dilim pasta olabilir :/

Boşver 1 dilim pastayı yedikten sonra pişman olursun ve acıkırsın boş yere.

Hasibe hayırlı olsun canım hastanemi değişti?

Büşra sanada maşallah

Evet cnm baska hastaneye tayin istedim

Ya rabbi sen görüyorsun nasıl mücadele ediyorum bu zayıflığımla.
Kendime acımak istemiyorum sen bana da arkadaşlarıma da yapmaya çalıştığımız şeyi kolaylaştır... amin

Amiiinnnnn

Annemlere gittigimizde babamla kardesimin dugune gittigini ogrendik. Normalde eşim goturcekti. Anlasmazlik olmuş. Herkes gerildi tabi başta ben ve eşim. Saat 11i geciyordu babamlar geldiginde. Esimle son dklarda birbirimize girdik. Daha dogrusu o bana laf soyledi ben sustum. Annemin yaninda yapmasin bari anlamiyorum. Cok kirgin ve mutsuzum. 2 dilim pasta yedim 1 bardak gazoz ictim. Midem bulaniyo simdi. Yanina yatmak bile istemiyorum. Sacma sebeplerden bi dunya laf soyledi bana. Bide haftaya izne cikacak. Napcam iki hafta ben bunla bilmiyorum. Birbirimizi yeriz artik

Saçmalama ya senin odaklandığın bişey var onunla uğraşıcaksın. Aksilik olmuş iyi olmamış tabi de yazık işte küçük aksilikler yüzünden insanın hayatından gidiyo güzel anlar.

Pasta için aferin diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…