Ama omletle cidden ekmek yemem benAmine Busra omlet unsuz yazmışsın ama unluymuş gibi ekmek yememişsin mi doğrumu anladım
Evde olmayanlar varsa tamam o zaman.
Aaaa yavaş mı sen benden haftada 3 kg performans bekliyosun herhalHey yavrum hey biraz yavaşmı gidiyosun ne
Evde olmayan en önemli sey. Tahilli ekmek. Yogurt. Ekmek neden bu kadar cabuk bitiyor derseniz esimde ekmek yemedigi icin beyaz ekmek eve misafir gelince aliyoruz. Beyfendi sadece haftasonu yer beyaz ekmek. Yusraya da benim ekmekten veriyorum :)
Gecen aldim ordan hemen küflendi. Tarihine bakip alcam artik
Halk ekmeğin ekmekleri iyi oluyo
işte geçen yakinimdaki bakkaldan aldim epey fark var fiyatta. Bugun cikip alcam markettenBu havada dışarda ekmek durması 1 gün zaten. Ben hep dolaba koyuyorum.
Fazla aldığımıda dondurucuya koyuyorum.
Halk ekmek hesaplı oluyo baya.
Bimdeki çok tahıllı ekmeğide seviyorum unodan çok çok hesaplı.
Bende birkaç kez yaşadım aynı dururmu her ne kadar sakin yapıda herşeyi kaldırabilen bir insan olsakta limitler aşırı zorlanınca çok fazla yorulunca insan ağlıyor ister istemez bu soruyu kizlarimi büyütürken bir kaç kez sormuştum sizde arada tükenip agliyormusunuz diye evet ağlıyoruz bir cinnete bakar eşim heh kızım ananizin cinneti geldi der yılda bir olur canını seven kacsinSu an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Spordan sonra tam bozuk kulakliga uzaniyordumki yusra tugba uyandihazirlandik parka ciktik. Simdi eve girdik. Azcik oturayım sonra yemek faslı baslicak. Neyseki yemegim dünden vardi rahatim
Ekmekle yogurt aldimBonus :)
gecmis olsun allah sifa versin
Güle güle kullan.
2 öğünü tutturamadım bugün birazda gergindim anında kontrolüm gitti yemek koydum tabağıma yedim.
Ablam ameliyat oldu onun yanına gidiyorum belki kalıcam.
Güle güle kullan.
2 öğünü tutturamadım bugün birazda gergindim anında kontrolüm gitti yemek koydum tabağıma yedim.
Ablam ameliyat oldu onun yanına gidiyorum belki kalıcam.
Amin cnm insallahAh hasibecim ben seni çok takdir ediyorum kuzum 5 dk boşun yok ona rağmen dilinde şikayet yok maşallah sana
Allah güzel ahlak nasip etsin önce bize sonra çocuklarımıza....amin
Evet canim acik kalp ameliyati olcak. Haftaya salı ameliyat oncesi tahlilleri yapilip gun verceklerGecmis olsun cnm
Amin cnm insallah
Amine Busra cnm senin anneannenmi bypass olacakti ben bi yanlis hatirliyorum yoksa durumu nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?