Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evde olmayan en önemli sey. Tahilli ekmek. Yogurt. Ekmek neden bu kadar cabuk bitiyor derseniz esimde ekmek yemedigi icin beyaz ekmek eve misafir gelince aliyoruz. Beyfendi sadece haftasonu yer beyaz ekmek. Yusraya da benim ekmekten veriyorum :)

işte geçen yakinimdaki bakkaldan aldim epey fark var fiyatta. Bugun cikip alcam marketten
1 saattir yusrayi uyutmaya ugrasiyorum. Leslieye basladim yarim biraktim bacaklarima dolandi. Bastan uyumadi. Acaba aç mı dedim patates kizarttim. O da bir tuzlu olmuş mu yiyemedi fazla erik suyu icti bol bol. Son 40 dkdır kucagimdaydi neyseki uyudum bende leslieye bastan baslicam 1 saat uyur en az

Su an neden bilmiyorum ama sebepsiz yere agliyorum hakim olamiyorum kendime kafam ses kaldirmiyor kizlari gonderdim odalarina. Psikolojim mi bozuldu acaba deliriyor muyumki
Bende birkaç kez yaşadım aynı dururmu her ne kadar sakin yapıda herşeyi kaldırabilen bir insan olsakta limitler aşırı zorlanınca çok fazla yorulunca insan ağlıyor ister istemez bu soruyu kizlarimi büyütürken bir kaç kez sormuştum sizde arada tükenip agliyormusunuz diye evet ağlıyoruz bir cinnete bakar eşim heh kızım ananizin cinneti geldi der yılda bir olur canını seven kacsin

Spordan sonra tam bozuk kulakliga uzaniyordumki yusra tugba uyandi hazirlandik parka ciktik. Simdi eve girdik. Azcik oturayım sonra yemek faslı baslicak. Neyseki yemegim dünden vardi rahatim
Ekmekle yogurt aldim Bonus :)

Güle güle kullan.

2 öğünü tutturamadım bugün birazda gergindim anında kontrolüm gitti yemek koydum tabağıma yedim.

Ablam ameliyat oldu onun yanına gidiyorum belki kalıcam.

Güle güle kullan.

2 öğünü tutturamadım bugün birazda gergindim anında kontrolüm gitti yemek koydum tabağıma yedim.

Ablam ameliyat oldu onun yanına gidiyorum belki kalıcam.

Gecmis olsun cnm

Ah hasibecim ben seni çok takdir ediyorum kuzum 5 dk boşun yok ona rağmen dilinde şikayet yok maşallah sana

Allah güzel ahlak nasip etsin önce bize sonra çocuklarımıza....amin
Amin cnm insallah

Amine Busra cnm senin anneannenmi bypass olacakti ben bi yanlis hatirliyorum yoksa durumu nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…