Hemen bakiyorum ama suan yapamam bittim ben
Bide bunu denermisin?
Merhaba canımMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Cok gecmis olsun iyi misin agrin varmiMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Cok gecmıs olsunMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Hayirli olsun canm.yeni yerinde huzurla calisirsn insEvet cnm baska hastaneye tayin istedim
Amiiinnnnn
Cok gecmis olsun canm.cabucak toparlanrsn ins.bonus ablana da gecmis olsun.bize de kiz butun gece kustu serum falan verdk bugun de hep uyuyoMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Gecmis olsun canim. Benimde kardesim rahatsi salgın var galibaCok gecmis olsun canm.cabucak toparlanrsn ins.bonus ablana da gecmis olsun.bize de kiz butun gece kustu serum falan verdk bugun de hep uyuyo
Tahlillerime baktim. B12 ve d vit harika yukselmiş. Demirde ayni sekilde. İnsulin ve homairde cok guzel düşmüş :)
Yorgunluk şişlik yapıyor gerçekten. Bu hafta olmadiysa haftaya olur pes etmek yok. Kacinci gundeyiz 21e ne kaldiPerşembeye yakışır bir menüm yok bugün.
Zaten pazartesiden beri hafif artı olup sabite iniyorum. 102 nin altına düşmek çok zor oldu bu sefer.
Modumu düşürmek istemiyorum spor+ yürüyüş yorgunluk bazen bi şişkinlik yapar ya hani belkide öyleyim bilmiyorum.
Gecen cumadan bugune spor dakikam, kendimle gurur duyuyorum
21.06.2019 45 dk leslie
22.06.2019 45 dk leslie+egzersiz
23.06.2019 30 dk leslie+ gezide yuruyus
24.06.2019 30 dk leslie+egzersiz
25.06.2019 45 dk leslie+7 tur yuruyus
26.06.2019 45 dk leslie+15 dk egz.+30dky
27.06.2019 30 dk leslie
---------------------------------------------
390dk spor
Ananem ameliyat oldugunda sekteye ugrayabilirim diye şu aralar sıkmaya çalışıyorum kendimi. Yarim saatte olsa yaptim bugunde. Bitik haldeyim yoksa. Hastane hastane gezerken. Aksam basim dönüyordu, simdide sol ayak şişik yine. Yusrayi uyuttum bende yaticam. Öpüyorum sizleriiiiKapışacak seviyeye geldik ikimizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?