Píssstt
Baharnaz artık gelmiyosun diye siyasete takılıyorum.
Sabrım kalmaz ban yersem senin yüzünden.
Baharnaz çokmu kilo almış. O yüzden mi gelemiyormus
Rabbim sifa versibMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
sagol cnmBulamiyorum hayirli ugurlu olsun yeni hastanen
Bonus ablanin nesi var gozlugun orda kaldigina gore hastanede uzunmu kalicak
Hayırlı olsun canım inşallah ailecek hepinize iyi gelir
Merhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Cok gecmis olsun canm.cabucak toparlanrsn ins.bonus ablana da gecmis olsun.bize de kiz butun gece kustu serum falan verdk bugun de hep uyuyo
ooo harikasın tebrik ediyorum
Ozellikle ben spor konusunu oturtmak cok istiyorum ama 21.in basinda baslamadim. Benim 10 gün ancak oldu spor sanirim.11.06.2019 ile 18. Gün bugünAmine Busra 18/40
Pazartesi 21 gün oluyor. İlk hedef 21 asıl hedef 40 tı.
İlk hedefi kilo spor yürüyüş ve vazgeçmemek adına başardım belki ama düzenli temiz menüler kısmını başaramadım.
Noluyor böyle olunca 2 kaşık makarna benim kilomda fazla değil ama benim vucut buna çok alışık olduğundan yediğimde kilomu koruyorum. Gördüğüm bu doğru yanlış bilmem.
Zaten insülin direnci var....
Gunaydin bu arada bodoslama daliyorum bazen
mart basinda 103 gordugumde ayni senin gibi hissediyordum. Gitgide hizli almaya baslamistim. 13 martta 101.8 idim baslamaya karar verdim. Spor yapamadim baslarda. Hatta cok iyi menulerde cikaramadim. Bazen sabit kaldim bazen az arti ciktim. Ama en onemlisi kendimi bilmeyi ogrendim. Ne yedigimi. Dün kizima simit yediriyordum bir baktim elim agzima gidiyor. Napiyorum ben dedim. Farketmesem yarim simitte yerdim, tam simitte. Cunku yapimiz musait buna. Ustelik toktum da.. yani kendini bilmeye baslayarak farki göreceksinBen de fena artıdayım. Artık dibe vurdum diyete başlıyorum diyorum her hafta sonra dibin dibi oluyor. 96.3 ‘üm.
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Ozellikle ben spor konusunu oturtmak cok istiyorum ama 21.in basinda baslamadim. Benim 10 gün ancak oldu spor sanirim.
Makarna, tatli, pilav benide aninda arti gosterebiliyor. Hayaller 87 idi hayatlar 88 oldu. Yine de wc beklicem az belki düşer azcık diye. Carsamba yedigim pastalar iste boyle tırmalar
Ben de fena artıdayım. Artık dibe vurdum diyete başlıyorum diyorum her hafta sonra dibin dibi oluyor. 96.3 ‘üm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?