Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

He pişt ya :))
Baharnaz artık gelmiyosun diye siyasete takılıyorum.
Sabrım kalmaz ban yersem senin yüzünden.

Aman gozunu seveyim banlanma o isler tü k..
Baharnaz çokmu kilo almış. O yüzden mi gelemiyormus

He aynn sabah acken kilomu bildiririm biraz daha kilo alayim da belki bi operasyon olur dedik sabah ola hayrola

Merhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Rabbim sifa versib

Vuuuuu napmişsin ep mi boyle oldu yoksa bu haftaya ozel mi :))))

Bulamiyorum hayirli ugurlu olsun yeni hastanen

Bonus ablanin nesi var gozlugun orda kaldigina gore hastanede uzunmu kalicak
sagol cnm

Hayırlı olsun canım inşallah ailecek hepinize iyi gelir

teşekkür ederim cnm

Merhaba kızlar ameliyat oldum ben.

tekrar geçmişolsun cnm

Cok gecmis olsun canm.cabucak toparlanrsn ins.bonus ablana da gecmis olsun.bize de kiz butun gece kustu serum falan verdk bugun de hep uyuyo

size de geçmiş olsun cnm Allah şifa versin

slm kızlar (aslında mesajı yazalı baya oluyor pc başında uyuyakalmışım şimdi gönderdim msjımı )

sabah çocuklarla ilgilendim öğlen hastaneye gittik eminenin kontrolü vardı. 1 ay daha alerji ilaçlarına devam sonra kontrol dedi. ordan çıktık çocukları parka götürdüm sonra market alışverişi yaptık. eve geldik meryemi uyuttum. mutfağı topladım yemek yedik. bir tanıdığın kınası vardı oraya gittim eve geç geldim çocuklar uyumamış onları yatırdım. azıcık ayaklarımı uzattım dinlendim size bakayım dedim.

bugün menüm biraz sıkıntılı oldu dün de yazmaya fırsatım olmamıştı 2 günlük yazayım.
eskisi gibi adapte olamıyorum son zamanlarda sıcaklardan dolayımı bilemiyorum artık

dün
sabah: z.yagda 5dal taze soğanın beyaz kısımlarını kavurdum üzerine kendi yaptığım domates sosundan döküp 2 yumurta kırdım, 2 dlm beyaz peynir, domates, salatalık, 11 küçük zeytin, yeşil çay
ara: karpuz
ara: nesfit ve süt
akşam: yoğurtlu buğday çorbası, patlıcan yemeği, cacık

bugün
sabah:nesfit ve süt
öğle:1 adet dereotlu poğaça (ev yapımı)
ara: dondurma
akşam: patlıcan yemeği, cacık, 3 yk makarna
ara: kahve
böyle saçma bir menü

bugün çok yoruldum ayak tabanlarım acıyor ve yanıyor bunlar hep kilodan işte

11.06.2019 ile 18. Gün bugün Amine Busra 18/40

Pazartesi 21 gün oluyor. İlk hedef 21 asıl hedef 40 tı.

İlk hedefi kilo spor yürüyüş ve vazgeçmemek adına başardım belki ama düzenli temiz menüler kısmını başaramadım.

Noluyor böyle olunca 2 kaşık makarna benim kilomda fazla değil ama benim vucut buna çok alışık olduğundan yediğimde kilomu koruyorum. Gördüğüm bu doğru yanlış bilmem.

Zaten insülin direnci var....

Gunaydin

Bonus o kadar spor degistirirdi kuzum az uyudun odemmi oldu
Kilom 93.50 bekliyordum boyle bi sonuc hatta daha fazlasini suursuzca yiyince
Bonus benim tartida iyi degil

E eboe beni listeye yazma olur mu

Yok kuzum aksine her gün spora alışık değil vucut oda şişiriyor biraz.
Listeye yazıcaz bahar valla bu sefer parçalarım seni ha

Ozellikle ben spor konusunu oturtmak cok istiyorum ama 21.in basinda baslamadim. Benim 10 gün ancak oldu spor sanirim.
Makarna, tatli, pilav benide aninda arti gosterebiliyor. Hayaller 87 idi hayatlar 88 oldu. Yine de wc beklicem az belki düşer azcık diye. Carsamba yedigim pastalar iste boyle tırmalar

Ben de fena artıdayım. Artık dibe vurdum diyete başlıyorum diyorum her hafta sonra dibin dibi oluyor. 96.3 ‘üm.
mart basinda 103 gordugumde ayni senin gibi hissediyordum. Gitgide hizli almaya baslamistim. 13 martta 101.8 idim baslamaya karar verdim. Spor yapamadim baslarda. Hatta cok iyi menulerde cikaramadim. Bazen sabit kaldim bazen az arti ciktim. Ama en onemlisi kendimi bilmeyi ogrendim. Ne yedigimi. Dün kizima simit yediriyordum bir baktim elim agzima gidiyor. Napiyorum ben dedim. Farketmesem yarim simitte yerdim, tam simitte. Cunku yapimiz musait buna. Ustelik toktum da.. yani kendini bilmeye baslayarak farki göreceksin

Hadtada 3 gündü benim böyle 6 güne çıkmış oldu 1 günü boş geçiriyorum.
Zaten düzgün yemeye yazmaya alışkanlığımız olsun diye 21 gün sayıyoruz.

Vucudum bu şekilde alışık bunu biraz değiştirmem şaşırtmam lazım.

40 güne kadar olan 20 günde de şekersiz yapalım mı birlikte büşra? Ama senin dr listen var

Ben de fena artıdayım. Artık dibe vurdum diyete başlıyorum diyorum her hafta sonra dibin dibi oluyor. 96.3 ‘üm.

Ahh edibe ahh 100 olmayamı çabalıyosun kuzum? Bak 102 den inemedim bi türlü lütfen çıkma sakın 3 haneye.

Çok yorgun yılgınız ama umutsuz değiliz hamdolsun.
Biz en doğruyu en iyiyi değil kendi elimizden gelenin en iyisini yapıcaz.

Başkasına göre hava hoş biz çok iyi anlıyoruz birbirimizi.

Allahın izniyle sabredicez bi bakmışız çok güzel yol almışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…