0 şeker yapamiyorum iste ah bi yapabilsem. Bir bu kadar daha kg vermiş olurdum. Yoksa inan pilavmış makarnaymış umrumda degil. Hatta bu aralar aksam yemegi yemek zulüm geliyor. Ama aklimdan tatlilar, dondurmalar hic cikmiyor. Karpuz var simdide hayalimde
Hadtada 3 gündü benim böyle 6 güne çıkmış oldu 1 günü boş geçiriyorum.
Zaten düzgün yemeye yazmaya alışkanlığımız olsun diye 21 gün sayıyoruz.
Vucudum bu şekilde alışık bunu biraz değiştirmem şaşırtmam lazım.
40 güne kadar olan 20 günde de şekersiz yapalım mı birlikte büşra? Ama senin dr listen var
0 şeker yapamiyorum iste ah bi yapabilsem. Bir bu kadar daha kg vermiş olurdum. Yoksa inan pilavmış makarnaymış umrumda degil. Hatta bu aralar aksam yemegi yemek zulüm geliyor. Ama aklimdan tatlilar, dondurmalar hic cikmiyor. Karpuz var simdide hayalimde
Aynen bende meyve için dertleniyorum.
Dondurmayı geç zaten.
Şöyle yapalım günlük bir tane bize uygun meyve ile sınır koyalım.
Onun dışında da karbon ve paketli ürün 0 olsun.
Denemeye değer. Cay kahve sekersiz icmeye basladim zaten. Bide meyve yasam olmuyo zaten sekersiz de
YAsak yazacaktim
Aslinda bende düşündüm onu denemek lazim. Tesekkur ederimm :)Hayirli cumalar
Geçen hafta 82.0
Bu hafta 79.7
Spor 20 dk
Bonus ablana Allah şifa versin
60kiloyum geçmiş olsun tatlım
bengisu022 kızına acil şifalar diliyorum
Başka hasta olan var mıydı hatırlayamadım
Amine Busra evde yapılabilen dondurmalar var içersine yoğurt ve mevsim meyvesi ilave edilerek yapılan bunların diyete bi zararı olacagini sanmıyorum.
Güle güle kullan.
2 öğünü tutturamadım bugün birazda gergindim anında kontrolüm gitti yemek koydum tabağıma yedim.
Ablam ameliyat oldu onun yanına gidiyorum belki kalıcam.
hayırlı olsun inşallah çok mutlu olursun yeni yerindeSlm kizlar
Tayinim cikti yeni bir doneme baslicaz insallah hakkimizda hayirlisi
Merhaba kızlar ameliyat oldum ben.
Hosgeldin canim. Haftaya artiyi temizler eksiye bile gecersin. Regl sisligide olabilir. Bide yorulmussundurda gezerkenBen geldim sonunda..
Selamun aleyküm, hayırlı cumalar
İnternet paketim çok hızlı bir şekilde bitti, yazamadım o yüzden..
Diyete devam ettim, spor yapamadım bu hafta. Abimin oğlu geldi yanıma 10-15 günlüğüne bursadan, 13-14 yaşında.. genelde onunla gezdik, hep hareketliydik, masa tenisi falan oynadık her gün, ama dk lı bir sporum yok.
Reglim gecikti 5 gün oldu, biraz stres yaşadım ondan sanırım gecikme.. test yaptım çok korkarak ama negatif çok şükür..
Gelelim kiloma bu hafta artıyım malesef..
Geçen hafta 99.5
Bu hafta 100.5
Canim bnnde anlamiyorum inanki aslinda tamamen hatali benim gece uyuyamiyorum kendimi mutfakta buluyorum ve gunduzde gecenin pismanligiyla yiyorum kisir dongu bu sekilde gidiyo isteYolunda gitmeyen bişeyler vardır muhakkak ya fiziken ya ruhen aslında en çok ruhen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?