Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağ salim git gel

size iyi gezmeler kızlar güzellikle gidin güzellikle gelinnnn

N11 bilmiyorumda trendyoldan sahte gelmiş parfüm kuzenin arkadaşına

trendyol da güvenilir diye duydum ama hiç alışveriş yapmadım. ben kaç yıldır hepsiburada ve n11 den alışveriş yapıyorum. sorun yaşamadım çok şükür. ama puanı yüksek mağazalardan alışveriş yapıyorum. üstelik büyük alışverişlerde yaptım. ütü, elektrik süpürgesi, katı meyve sıkacağı, actifry vs, tefalin tavaları.... giyim harici pek çok şey aldım. büyük parçalar da. çok şükür memnun kaldım. ama dediğim gibi mağaza puanı çok önemli. ben aliexpresten de çok alışveriş yaptım. orada bile mağaza puanına bakıyorum. ama tabi Allaha emanet.

Selamlar kızlar uzuuuunn süredir buraya uğramıyorum nasılsınız neler yapıyorsunuz diyetler ne durumda
Ben idare eder durumdayim şimdilik 83-83.5 gidip geliyorum 79.9 bi görsem artık sıkıldım
Kaç geliyorum pesinden bende dun 86.9 gordum. 15 kg vermis oldum. Diyete baslayali 4 ay olmak uzere. Hedefim bayramda 80 ama gorebilecek miyim bakalim :) burayada ugra iyice sessizlesti bu topik

Selamlar kızlar uzuuuunn süredir buraya uğramıyorum nasılsınız neler yapıyorsunuz diyetler ne durumda
Ben idare eder durumdayim şimdilik 83-83.5 gidip geliyorum 79.9 bi görsem artık sıkıldım

prensesim hoşgeldin buraları boş bırakma özledik seni. ne kadar yazarsak o kadar motive oluruz. canım ben de artık 79 görmek istiyorum. 8 ler çok sıktı artık.

Kaç geliyorum pesinden bende dun 86.9 gordum. 15 kg vermis oldum. Diyete baslayali 4 ay olmak uzere. Hedefim bayramda 80 ama gorebilecek miyim bakalim :) burayada ugra iyice sessizlesti bu topik

evet çok sessizleşti. herkes yazsın lütfen. eskiler de gelsin. şenlensin ortam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…