Selam
Kilo konusunda dun bildirim yapamadim 93.500 ve cok can sıkıci aksam ogun saatimi 6 ya cekmek te pek ise yaramadi ani bi programla
Pazartesi izmire ordan gelip ankaraya memlekete yogun bir seyehat var simdi den kendimi diyetisyenle zayiflama moduna sokmaya basladim baska turlu olmuycak
@eboe agustosun 15 ine kadar cok duzenli gelemem listeden cikar beni canim
Bonus beni hic ozlemezsin biliyorum seviliyosun
Seviliyosunuz
Nasıl oldun fulya daha iyimisin?
Kısa bir mola vermek zorunda kaldım ben, misafir vs. derken.. Fazla yemedim bu süreçte, sürekli de aktiftim, sabit olarak kaldım. Diyete değil de buraya ara vermiş oldum biraz.. yarın anneme geçeceğim, pazartesi dönerim. Pazartesi itibariyle devam edeceğim kaldığım yerden.. Burda da daha aktif olmayı umuyorum.
size iyi gezmeler kızlarSelam
Kilo konusunda dun bildirim yapamadim 93.500 ve cok can sıkıci aksam ogun saatimi 6 ya cekmek te pek ise yaramadi ani bi programla
Pazartesi izmire ordan gelip ankaraya memlekete yogun bir seyehat var simdi den kendimi diyetisyenle zayiflama moduna sokmaya basladim baska turlu olmuycak
@eboe agustosun 15 ine kadar cok duzenli gelemem listeden cikar beni canim
Bonus beni hic ozlemezsin biliyorum seviliyosun
Seviliyosunuz
Diyetisyen bana corekotu yagi ve hindistan cevizi yagi onerdi. Kullanan var mi? Marka onerisi lazim
Tesekkur ederim bakicam en yakin zamanda
ben mecitoğlu kullanıyorum. bilinen marka. çok da memnunum.
Tesekkur ederim bakicam en yakin zamanda
n11 den bak canım. piyasaya göre uygun oluyor.
N11 bilmiyorumda trendyoldan sahte gelmiş parfüm kuzenin arkadaşına
Kaç geliyorum pesindenSelamlar kızlar uzuuuunn süredir buraya uğramıyorum nasılsınız neler yapıyorsunuz diyetler ne durumda
Ben idare eder durumdayim şimdilik 83-83.5 gidip geliyorum 79.9 bi görsem artık sıkıldım
Bende ikiside yok. Arka odalarim havalandirmaya bakiyor. Esmiyor hiç :/ balkon yok. Hep karanlik giris kat. Eski evimi özlüyorum...pervane yetmiyorklima açıyorum o da soğuk geliyor. derecesini yükselttim
Selamlar kızlar uzuuuunn süredir buraya uğramıyorum nasılsınız neler yapıyorsunuz diyetler ne durumda
Ben idare eder durumdayim şimdilik 83-83.5 gidip geliyorum 79.9 bi görsem artık sıkıldım
Kaç geliyorum pesindenbende dun 86.9 gordum. 15 kg vermis oldum. Diyete baslayali 4 ay olmak uzere. Hedefim bayramda 80 ama gorebilecek miyim bakalim :) burayada ugra iyice sessizlesti bu topik
Bonus sefakoydeki kapali pazari biliyor musun. Bugun oraya gittim alisveris yaptım baya uygundu. 1.5 liraya salatalik, kabak aldim, 4 tlye kavun aldım
Bende ikiside yok. Arka odalarim havalandirmaya bakiyor. Esmiyor hiç :/ balkon yok. Hep karanlik giris kat. Eski evimi özlüyorum...
Normalde bizim mahalledeki pazar daha pahali oluyodu. Ama çok akilli olduguma domastes salata 1er kg almisim eve gelince dusundum mecbur pazartesi burdaki pazarada cikcam
ooo çok iyiymiş fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?