Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün menü yazacaktım ama istediğim gibi olmadı. yazmaktan vazgeçtim ama sonra ondan da vazgeçtim
yazıyorum

sabah 10.00
3 ince dilim pastırma
1 kk tulum peyniri
3 zeytin
domates, salatalık, biber
1 dilim ekşimaya ekmeği (kula ekmeğiydi acayip lezzetli ve tok tutan bir ekmek )

ara 2 yk dondurma (derindondurucuda yer açıyordu annem zorla verdi )

öğlen 14.30
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 yk activa yoğurt
1 dilim ekşimaya ekmeği

aralarda
6 adet çikolata kaplı mini bisküvi
5 adet kiraz
1 kupa kabuk tarçın çayı

akşam 19.15
avuç içim kadar hindi tandır
1 servis kaşığı bulgur pilavı
domates salatalık

şimdi 1 kupa rezene çayı

az sonra biraz kiraz yiyebilirim.

yatana kadar 1,5 lt su. az oldu biliyorum.

Iyi geceler kizlar
Dun utulerimi yapamamistim simdi utuye baslicam ne zaman biter Allah bilir baya biriktiler yine

E eboe eline saglik cnm
Kilo veren arkadaslarimi tebrik ederim
Onumuzdeki haftadan itibaren beni izinli yazarsin cnm yaklasik 4 hafta sonra amca duzene girerim diye dusunuyorum ya da direkt vikar listeden izinli yazcam diye ugrasma listeye girecegim hafta eklersin

Ya ben sabah erkenden tartldm ama nadil olduysa gercekten gun icinde hic aklima gelmediiiii. Yazmak.eboe kudura bakma canm ya.haftaya da unutursam beni listeden cccikarn.400 dk yakin sporuma ragmen 100 gram eksi gordum sadece.cok uzuldum gercektenm

kansızlıktan dolayı saçlarım çok döküldü son haftalarda
Bundan 4 -5 yıl once Çok sert diyetler yapıp kısa sürede çok güzel kilolar vermiştim 17 kilo kadar . Ama birden saclarim dokulmeye başladi . Ama nasil dokulme .kanda cinko eksikligi yapiyormus . Doktor hepsi normal dedi . Kel kalacam diye cok korktum walla. Bazen diyetisyenle diyet yapanlarda bile oluyormuş . Vücut da bir mineral eksiliyor o eksiklik sac dokulmesine sebep oluyormus . Bilemeyiz ne eksik dedi doktor. Maden suyu ic bol bol. Bulgur pilavi ye birde .Vitamin ilaclari kullanmaya basladim ama hemen ise yaramadi . Cok pis bişey duydum walla onu bile yaptım soyleyesim gelmiyor 2 aya dökülme durdu . Ama bu arada yemedigim pilavlari yedim giden kilolar 3 ay olmadan geri geldi .doktora gittinmi bunun için. Kan testi isteyecektir. Çok geçmiş olsun .

teşekkür ederim. yok benimkinin nedeni belli. kan düzeyim düşük. demiri yükseltmem gerek. b12 ye de devam. o da düşmüş demir yüzünden.

madensuyunu içiyorum canım.

Kısa bir mola vermek zorunda kaldım ben, misafir vs. derken.. Fazla yemedim bu süreçte, sürekli de aktiftim, sabit olarak kaldım. Diyete değil de buraya ara vermiş oldum biraz.. yarın anneme geçeceğim, pazartesi dönerim. Pazartesi itibariyle devam edeceğim kaldığım yerden.. Burda da daha aktif olmayı umuyorum.

Selam

Kilo konusunda dun bildirim yapamadim 93.500 ve cok can sıkıci aksam ogun saatimi 6 ya cekmek te pek ise yaramadi ani bi programla
Pazartesi izmire ordan gelip ankaraya memlekete yogun bir seyehat var simdi den kendimi diyetisyenle zayiflama moduna sokmaya basladim baska turlu olmuycak

E eboe agustosun 15 ine kadar cok duzenli gelemem listeden cikar beni canim
Bonus beni hic ozlemezsin biliyorum seviliyosun
Seviliyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…