- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Ben regli oldum kızlar 97 kilo regli şişliğim var
Misafirler yeni gitti yazamadim kusura bakmayın.liste yapilmistir ama ben yinede yazayım kilomu . Gece işler bitince donup okuyacağım inşallah
Geçen cuma 96.8
Bugün 95.2
Sagol cnm yok calismiyordum yeni basladim
Bundan 4 -5 yıl once Çok sert diyetler yapıp kısa sürede çok güzel kilolar vermiştim 17 kilo kadar . Ama birden saclarim dokulmeye başladi . Ama nasil dokulme .kanda cinko eksikligi yapiyormus . Doktor hepsi normal dedi . Kel kalacam diye cok korktum walla. Bazen diyetisyenle diyet yapanlarda bile oluyormuş . Vücut da bir mineral eksiliyor o eksiklik sac dokulmesine sebep oluyormus . Bilemeyiz ne eksik dedi doktor. Maden suyu ic bol bol. Bulgur pilavi ye birde .Vitamin ilaclari kullanmaya basladim ama hemen ise yaramadi . Cok pis bişey duydum walla onu bile yaptım soyleyesim gelmiyorkansızlıktan dolayı saçlarım çok döküldü son haftalarda
Bundan 4 -5 yıl once Çok sert diyetler yapıp kısa sürede çok güzel kilolar vermiştim 17 kilo kadar . Ama birden saclarim dokulmeye başladi . Ama nasil dokulme .kanda cinko eksikligi yapiyormus . Doktor hepsi normal dedi . Kel kalacam diye cok korktum walla. Bazen diyetisyenle diyet yapanlarda bile oluyormuş . Vücut da bir mineral eksiliyor o eksiklik sac dokulmesine sebep oluyormus . Bilemeyiz ne eksik dedi doktor. Maden suyu ic bol bol. Bulgur pilavi ye birde .Vitamin ilaclari kullanmaya basladim ama hemen ise yaramadi . Cok pis bişey duydum walla onu bile yaptım soyleyesim gelmiyor2 aya dökülme durdu . Ama bu arada yemedigim pilavlari yedim giden kilolar 3 ay olmadan geri geldi .doktora gittinmi bunun için. Kan testi isteyecektir. Çok geçmiş olsun .
Bikac hafta calisip birakmistim o zaman :)))
sanki 1-2 ay önce yeni işe başlamıştın. buraya yazmıştın. ben de öyle hatırladım.
Bikac hafta calisip birakmistim o zaman :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?