Hamile kalmadan önce ben de insülin direnci için ilaç kullanıyodum, benim doktor da hemen kesmişti.. Ben 91 'le hamile kaldım, 99 'la doğuma gitmiştim 93tüm çıkınca.. sonra 109 a çıktım..
Gözünüz aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsininşallah ya bakalım sonraki kontrole de dünkü yere gidicemde. Daha sonra kendime dr bulmuş olurum umarim
amin insallah tesekkur ederimGözünüz aydin cnm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
İnsallah dikkatli olcam artik
aynen bunu diyoruz işte. hamileyim diye herşeyi bol bol yerse çokça kilo alır tabiki. yoksa yüksek kilolular hamilelikte az kilo alıyor. ama sonrasında emzirmede de abartı olursa ee tabi o zaman da yine çok kilo alınır.
akşam ileri saatlerde acıkmaman için avuç içi kadar protein ekle bence öğünlerine. gerçi yoğurt var ama çok tutmaz. sonra acıkırsın. insülin direnci de var çünkü. ama protein tutar. köfte, tavuk vs. ya da sebze için et gibi. şahsen ben öyleyim.sabah 6
iki tahilli ekmekle sandivic salam kasar peynir zeytin salatasi icinde
10.30 civarı
1 haslama yumurta tadimlik salam kasar peynir
sekersiz cay
13.40
yarim sekerli turk kahvesi
2 kare cikolata
15.30
karabugday aşı yogurtlu ve salatalıklı
2 3 yudum kefir
18.30
yogurtlu sehriye corbasi(unsuz)
kiymali ispanak yemeği (pirincsiz)
2 yk yogurt
domates salatalik
1 dilim cok tahilli ekmek
Yorum bekliyorum. Akşam yemeğinde ekmek olmasa daha iyiydi ama corbada yemekte cok suluydu birde yusrayi parktan getirince aciktim
Haklisin gece zaten acikiyorum. Soylicem diyetisyene ogunleri ona gore ayarlasin gecede ogun versin. Bugunku meyve hakkimi aksam alcam malesef. Gunduz olsa daha iyi olurdu
akşam ileri saatlerde acıkmaman için avuç içi kadar protein ekle bence öğünlerine. gerçi yoğurt var ama çok tutmaz. sonra acıkırsın. insülin direnci de var çünkü. ama protein tutar. köfte, tavuk vs. ya da sebze için et gibi. şahsen ben öyleyim.
Haklisin gece zaten acikiyorum. Soylicem diyetisyene ogunleri ona gore ayarlasin gecede ogun versin. Bugunku meyve hakkimi aksam alcam malesef. Gunduz olsa daha iyi olurdu
Eşim yurt dışından döndü canım evde iş bitmiyor, iki ay kadar evde olucak, tatil ,köy, bayram derken ancak dönerim aranıza sorduğun için teşekkürlertatile mi gidiyorsun canım?
Ceviz sabah yemiştim, yeşil elma var ama ben kavun dusunuyordum
meyve daha çok acıktırıyor. ceviz falan varsa ağzına atıver. akşam yediğin meyve de glisemik indeksi düşük olsun canım. mesela elma, kayısı gibi.
Yok deve diycem ne drlar var yaw o Dr u iyi dovmemis esinDr basladiginda hissediyorum dedi ama artik cok gecti. Dr tekrar uyusturmadi
Eşim canini zor kurtardi ya hatirlamak istemiyorum vallaYok deve diycem ne drlar var yaw o Dr u iyi dovmemis esin
Genellikle insan ilk hamileliğinde kiloya dikkat edecek şuurda olmuyor. Ben ilkinde 66 ile başlayıp 86 ile bitirmiştim. Doğumdan sonra 80’dim. İkincide 82 ile başlayıp 84 ile bitirdim. Doğumdan sonra 76’ydım. Gerçi şimdiki aklım olsa daha dikkatli olup 80’in altında bitirirdim. Son iki ay diyetisyene gitmeyi akıl etmiştim. Verdiği listeye harfiyen uydum ve son iki ay hiç almadım. Bence ilk üç ay düzgün bir liste takip edip biraz versen sonra almasan süper olur.dün gece hiç uyuyamadım. sanki kg verme konusunda bütün emeğim heba oldu gibi hissediyorum. yine çok kg alırsam diye çok korkuyorum. yarın diyetisyenle görüşücem ne dicek acaba. sağlıklı beslenme listesi verecek muhtemelen diyet listesi yerine
İnşallah tek temennim o. Once verip sonra alsamda raziyim. En azindan standart bu noktada durabilsem. 90 ustu asla gormek istemiyorumGenellikle insan ilk hamileliğinde kiloya dikkat edecek şuurda olmuyor. Ben ilkinde 66 ile başlayıp 86 ile bitirmiştim. Doğumdan sonra 80’dim. İkincide 82 ile başlayıp 84 ile bitirdim. Doğumdan sonra 76’ydım. Gerçi şimdiki aklım olsa daha dikkatli olup 80’in altında bitirirdim. Son iki ay diyetisyene gitmeyi akıl etmiştim. Verdiği listeye harfiyen uydum ve son iki ay hiç almadım. Bence ilk üç ay düzgün bir liste takip edip biraz versen sonra almasan süper olur.
Eşim yurt dışından döndü canım evde iş bitmiyor, iki ay kadar evde olucak, tatil ,köy, bayram derken ancak dönerim aranıza sorduğun için teşekkürler
İnşallah tek temennim o. Once verip sonra alsamda raziyim. En azindan standart bu noktada durabilsem. 90 ustu asla gormek istemiyorum
Benim doğumda cok ödemim olmustu daha doğrusu hamilelikte. Doguma girmeden 113 gordum. Doğumdan eve geldim 109 idim. 1 ay sonra 105 oldum daha sonraki ay 100 oldum. Yani 3 ayda 13 kg gitti. Eger insan gibi kg almis olsaydim boyle olmazdi zaten durumum. Simdi o 100 kgda gecirdigim koskoca 1.5 yilima uzuluyorum. Ne yapalim kader boyle yazilmis. Bi sekilde dengede tutmaya devam edicem
Ağzın bal yesin inşallahhhhh :))
velhasıl dikkatli beslenirsen 90 ın altında bitirirsin hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?