Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bulamiyorum emzik biraktirma tecruben var mi kiz bu haftadan sonra basliyprum artik. Benim cadi konusmamakta israrci
Emine bir sinirle firlatmisti o gece bulamamistim memesiz yatti ilk defa sabah buluncada yok ettim
Zeynepte gece uyurken yatagin kenarina sıkıstırmıs dabah memem nerde diye araniyordu bende bulup sakladim hemen onuda oyle biraktik
En onemli nokta sabirli olup aglama krizlerini iyi yonetmen olacak. Benimkilerin asiri aglama nobetleri olmadi ama yinede iyi atlattik cok sukur

aaa oyle düşünme cnm ya dikkat edersen insAllah minimum kiloyla bitirisin hamileliği ben de kizimda cok sağlıklı beslenmemisrkm ama cok almamistim gebelikte 12-13 kg qlmistm ki normal diolar simdiko aklim olsa çok daha dikkat ederdim bilincleniyor insan ister istemez saglikli olunda halolur kg isi de üzülme lutfem
cnm ilk hamilelikle wonraki cok farkli olabilir ablam hic kilo almadan hamileligi bitirdi nerdeyse dahaaz kilo da dogum yaoti hatta üçüncüyü ama emzirme doneminde aldi yine bence salmazsan kolay olur
Arabamizi satip borçları kapaticaz. Kalan paraya göre daha düşük model araba alcaz. Evi taşımaya karar verdik. İnsallah kışa girene kadar duzeni oturturuz
Allah kolaylık versin canım
afiyet olsun canım bence salam sosis gibi seyler tuketmesen daha ıyi gibi
ay masAllah ne guzel olmus oyle
afiyet olsun canım
Iyi geceler kizlar
Cocuklar bi uyusada kafa dinlesem ya
İyi geceler cnm

Iyi geceler kızlar menüm
Soğan kürü 6. Günüm

Kahvaltı 10
1 dilim cok tahıllı ekmek
5 dilim sucuk Bayadır yemiyordum cnm istedi
4 kasik yoğurt 2 salatalıklı cacik yedjm

Ara
1 bardak ayran
1 çubuk dondurma

Öğlen
1 büyük tabak salata

Akşam 20
6 kaşık türlü güveç (1 elma dilim patates vardi sadece)
1 kase cacık (salatalık-semizotu)
1 parmak kalınlığında yarim ay karpuz

Ara
3 kayısı
2 vişne

Su 2.5 lt
Spor
Sabah ve aksam toplam
96 dk tempolu yürüyüş

Aglama krizi kesin olacak. Kendi biraksin istiyorum. Sabır taşı varmış emzirmeyi birakirken sürüyor cok kisi acı tat veriyormuş. Ondan denesem diyorum. En son care emzikler bir anda attaaa gitsin

Selam. Diyetisyenden geliyorum kız şok oldu saglikli beslenmeye gecerek kg alimini engellicez. Bende dedimki belki ilk 3 ay 5 kg verebilirim. En azindan sonra onu geri alirim. Kadin dogum doktorunun bebegin gelisiminde sorun yok dedigi muddetce devam ederiz dedi. Artik vucut analizi yapilamiyormuş manyetij alan oldugu icin. Normal tartildim orda tokken 87.4 geldim 1 kg kiyafet dusuyoruz dedi. 86.4 olarak gecen haftaya gore 800 gr eksi dedi. Zaten bu sabah bende 86.5 gormustum saat 5te

aa sıkıntılı mıymış analiz tartılari hadi hayırlısıyla hep eksilerle doğuma gidersin insAllah canım
mrb canım

Mrblar kızlar sabah kahvaltıya parka gittik ögleyi de atlattik eve geldik bi saat oluyor kızımla bi duş aldık gelir gelmez şimdi odasında uyuyor o bende uzandim ağırlık çöktü yorulmusum kardeşlerimle yakartop voleybol falan oynadik derken halim kalmamış sizler napıyorsunuz

afiyet olsun. ama bence sabah 6 da yeme. çünkü sabah 2 kere kahvaltı yapmış oluyorsun. sabah o saatte kalksan bile birkaç saat aç kalabilirsin. ben kalktıktan 2-3 saat sonra yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…