Ben uyuttum artik kucagimdan degil yanimda uyutmaya alistirmam lazimdi. Yatim saate yakin yatakta debelendik ilk kez anlattigim masali dinledi ve sonunda teslim oldu :))Iyi geceler kizlar
Cocuklar bi uyusada kafa dinlesem ya
Emine bir sinirle firlatmisti o gece bulamamistim memesiz yatti ilk defa sabah buluncada yok ettimBulamiyorum emzik biraktirma tecruben var mi kiz bu haftadan sonra basliyprum artik. Benim cadi konusmamakta israrci
aaa oyle düşünme cnm ya dikkat edersen insAllah minimum kiloyla bitirisin hamileliği ben de kizimda cok sağlıklı beslenmemisrkm ama cok almamistim gebelikte 12-13 kg qlmistm ki normal diolar simdiko aklim olsa çok daha dikkat ederdim bilincleniyor insan ister istemez saglikli olunda halolur kg isi de üzülme lutfemdün gece hiç uyuyamadım. sanki kg verme konusunda bütün emeğim heba oldu gibi hissediyorum. yine çok kg alırsam diye çok korkuyorum. yarın diyetisyenle görüşücem ne dicek acaba. sağlıklı beslenme listesi verecek muhtemelen diyet listesi yerine
cnm ilk hamilelikle wonraki cok farkli olabilir ablam hic kilo almadan hamileligi bitirdi nerdeyse dahaaz kilo da dogum yaoti hatta üçüncüyü ama emzirme doneminde aldi yine bence salmazsan kolay olurişte şuan yüsraya hamile kaldığım kgdayım. 86 kg. ama 113le doğum yaptım ben o kglular kg almaz tezini çürütmüş insanım. 100 üstüne aasla çıkmamam lazımişte biraz gayretle yağdan verebilsem ekime kadar. sonrada o verdiğimi alsam yeter bu şekilde kalabilsem. tatlı zaafım ne olacak. keşke tiksinti gelse çok amin
Allah kolaylık versin canımArabamizi satip borçları kapaticaz. Kalan paraya göre daha düşük model araba alcaz. Evi taşımaya karar verdik. İnsallah kışa girene kadar duzeni oturturuz
afiyet olsun canım bence salam sosis gibi seyler tuketmesen daha ıyi gibisabah 6
iki tahilli ekmekle sandivic salam kasar peynir zeytin salatasi icinde
10.30 civarı
1 haslama yumurta tadimlik salam kasar peynir
sekersiz cay
13.40
yarim sekerli turk kahvesi
2 kare cikolata
15.30
karabugday aşı yogurtlu ve salatalıklı
2 3 yudum kefir
18.30
yogurtlu sehriye corbasi(unsuz)
kiymali ispanak yemeği (pirincsiz)
2 yk yogurt
domates salatalik
1 dilim cok tahilli ekmek
Yorum bekliyorum. Akşam yemeğinde ekmek olmasa daha iyiydi ama corbada yemekte cok suluydu birde yusrayi parktan getirince aciktim
ay masAllah ne guzel olmus oyleGenellikle insan ilk hamileliğinde kiloya dikkat edecek şuurda olmuyor. Ben ilkinde 66 ile başlayıp 86 ile bitirmiştim. Doğumdan sonra 80’dim. İkincide 82 ile başlayıp 84 ile bitirdim. Doğumdan sonra 76’ydım. Gerçi şimdiki aklım olsa daha dikkatli olup 80’in altında bitirirdim. Son iki ay diyetisyene gitmeyi akıl etmiştim. Verdiği listeye harfiyen uydum ve son iki ay hiç almadım. Bence ilk üç ay düzgün bir liste takip edip biraz versen sonra almasan süper olur.
afiyet olsun canımkahvaltı 11.50
sucuklu peynirli omlet
domates salatalık
1,5 dilim ekşimaya ekmeği
öğle 14.40
2 kepçe yayla çorbası
salatalık
1 dilim ekşimaya ekmeği
ara
1 bardak ev yapımı limonata
1 kepçe kadar muhallebi
1 kupa rezene çayı
akşam 19.00
bol etli patlıcan yemeği
salata
1,5 dilim ekşimaya ekmeği
ara
8-9 adet kiraz
az üzüm suyu eklenmiş madensuyu
yatana kadar 1,5 ltden fazla su
az sonra kabuk tarçın çayı içeceğim.
İyi geceler cnmIyi geceler kizlar
Cocuklar bi uyusada kafa dinlesem ya
Aglama krizi kesin olacak. Kendi biraksin istiyorum. Sabır taşı varmış emzirmeyi birakirken sürüyor cok kisi acı tat veriyormuş. Ondan denesem diyorum. En son care emzikler bir anda attaaa gitsinEmine bir sinirle firlatmisti o gece bulamamistim memesiz yatti ilk defa sabah buluncada yok ettim
Zeynepte gece uyurken yatagin kenarina sıkıstırmıs dabah memem nerde diye araniyordu bende bulup sakladim hemen onuda oyle biraktik
En onemli nokta sabirli olup aglama krizlerini iyi yonetmen olacak. Benimkilerin asiri aglama nobetleri olmadi ama yinede iyi atlattik cok sukur
İnşallah sagolasin :)Gunaydin hanimlar alintiladim ettim yazmak kismet olmadi iki gundur de netim bitmişti anca geldim
Amine Busra cok sevindim canim bebege hayirli olsun
aa sıkıntılı mıymış analiz tartılari hadi hayırlısıyla hep eksilerle doğuma gidersin insAllah canımSelam. Diyetisyenden geliyorum kız şok oldusaglikli beslenmeye gecerek kg alimini engellicez. Bende dedimki belki ilk 3 ay 5 kg verebilirim. En azindan sonra onu geri alirim. Kadin dogum doktorunun bebegin gelisiminde sorun yok dedigi muddetce devam ederiz dedi. Artik vucut analizi yapilamiyormuş manyetij alan oldugu icin. Normal tartildim orda tokken 87.4 geldim 1 kg kiyafet dusuyoruz dedi. 86.4 olarak gecen haftaya gore 800 gr eksi dedi. Zaten bu sabah bende 86.5 gormustum saat 5te
mrb canımmerhaba
Selam menu vereyim
Sabah 6.00
Kasarli sandviç
10.30
Menemen
Yarim dilim ekmek
Peynir
Domates salata
Sekersiz 2 cay
Ogleden sonra 14.00 civari
Patatesli tavuk sote(patates cok azdı)
Ayran
Ara
14 Kiraz
10 üzüm
Aksam
Ayran
Oglenki yemek
1 dilim ekmek
Dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?