isyaağğğğğğğğnn diyip bu eve o temizlikçi gelecek diye bi hırslanmışım ki
kocam amaaan kendimiz yaparız yerine hanım yarına şirketten temizlikçi ayarladım evi temizleyecek
akşama doğru koltuk yıkamacı gelecek koltukları yıkayacak
halıları da veririz oldu bitti diye karşılık verdi
14 temmuz da bir tempooo başlayacak teee eylül 15 e kadar durmak yok
direksiyon dersi işi yattı, az daha iki kere kaza yapacaktım şu an hiiiç hevesim kalmadı
ennnn tembel, en umursamaz, en vurdum duymaz, en ergen kaynım bana şoförlük yapıyor
yakında kaynını vuran yenge diye 3cü sayfalara çıkacağım
ne kadar daha kalacak ki sizde canım? böyle çok zor olur çünkü
kocam fizik tedavi görüyor
ya o ayak bileğini kontrol edene kadar 1-2 ay ya da ben aktif sürücü olana kadar
ama benim iş yaş, gerginim, unutkanım, aceleciyim
sıkıntı yaa haklısın. kaynın çok mu rahat, umursamaz ?
üniversite 1ci sınıf öğrencisi sülalenin ennn tembeli, bişyi on kere söyelemen gerekiyor
zaten bu yüzden bunu postaladılar diğeri en azından önündeki bardağı kaldırıyordu
diyorum oğlanı parka götür ben götüremem , başına bşiy gelir diyor
20 yaşındasın kocaman adamsın ne gelsin başına 15 dakika oynat zaten pes eder
yok götürmüyor
Allah kolaylık versin canım ne diyeyim. başa gelen çekiliyor. aslında eşin de bir iki şey dese kardeşine. gerçi o kadar tembelse laftan anlamaz.
diyorda ucundan diyor, şimdi alınsa bişy dese
annesi diyecek hem oğlumu şoförlük yapsınlar diye çağırdılar
hem laf ediyorlar hem tahammülleri yok , ki kaynanam büyütürde büyütür
benim karakterimde biraz misafir perver değil
erkeksiz evde büyüdüm babam ve abim almanyadaydi
evlendim eşimden dolayı şark görevi için köy gibi ilçede yaşadık
yapayalnızdık, derken kafa alışmış, fazlasını kaldıramıyorum
Iyi olmus ya zaten cok yoğunsunisyaağğğğğğğğnn diyip bu eve o temizlikçi gelecek diye bi hırslanmışım ki
kocam amaaan kendimiz yaparız yerine hanım yarına şirketten temizlikçi ayarladım evi temizleyecek
akşama doğru koltuk yıkamacı gelecek koltukları yıkayacak
halıları da veririz oldu bitti diye karşılık verdi
14 temmuz da bir tempooo başlayacak teee eylül 15 e kadar durmak yok
direksiyon dersi işi yattı, az daha iki kere kaza yapacaktım şu an hiiiç hevesim kalmadı
ennnn tembel, en umursamaz, en vurdum duymaz, en ergen kaynım bana şoförlük yapıyor
yakında kaynını vuran yenge diye 3cü sayfalara çıkacağım
4.30da kalkmistim zaten. Diyetisyenle konuştuk sabah erken kalkarsam 2 ceviz 2 kayisi yicem
afiyet olsun. ama bence sabah 6 da yeme. çünkü sabah 2 kere kahvaltı yapmış oluyorsun. sabah o saatte kalksan bile birkaç saat aç kalabilirsin. ben kalktıktan 2-3 saat sonra yiyorum.
4.30da kalkmistim zaten. Diyetisyenle konuştuk sabah erken kalkarsam 2 ceviz 2 kayisi yicem
Amin tesekkur ederimm :)Amine Busra hamileymissn cok seevindik canm.saglikla al kucagina
Evet. Hava serin oldugi icin mi yusra bu sabah kalkmadi. Cevizi kahvaltima eklicem meyve simdi yemicem :)Benim önerdiğim gibi dimi bizde davinanın dr undan duymyştuk
İyi ki kırk yılda bir eve temizlikçi çağırdım9d oradayım dedi saat 11 oldu yok firmayı arıyorum ulaşamamış sonra ulaşıyorlar ayağını burkmuş, telefonu bozulmuş, komşun evde yokmuş . falan filan ... hepsi bana kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?