Hep beraber boğulalım inşallah kilo verme akıntısın daYa rabbi nolur bu kilo verme işinde şu akıntıya kapılalım boğulalım falan
Önce ben boğulup bakim bi nasıl oluyo sonra onlarada derim
locadan izlemeyim sahneye atlayayım başrolü ben kapayım diyon yanim
60kiloyum fulyacim yarindan itibaren diyet ve spor planin var mi
Kisa zamanda iyilesirsin insallah canim. Benim tam olarak bir listem yok ama sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.diyet planım var. spora ancak iyileşince başlayabilirim.
Hosgeldinnnn bebegimmmIlac gibi geldiniz kızlar. Ben de bu gun basladim. Maalesef dün catlayana kadar yedim ve bu gun basladim. Size katilayim. Ayda 6 kilo diyorum var mi artiran :)
Diyet degil saglikli beslenme canikomYahu ben diyeti birakmak zorunda kaldim siz şaha kalktiniz, olsun 9 ay sonra yetisirim pesinizden yeterki siz verin :)
Aleyküm selammmm
Yasitmisiz cnm sende cocuklari büyütmüşünDoğrudur çoğunuzu okuduğum kadarıyla tanıyorum :)) Ben 1972 eylül doğumluyum 18 yaşında evlendim ev hanımıyım aydın da yaşıyorum 28 yaşın da kızım 26 yaşında oğlum var her ikiside bekar Allahım cümlenin evladıyla benimkileri de iyilerle karşılaştırır inşallah.Sizler gibi kilolarla başı dertte olan biriyim.Menepoz durumları yaklaştığı için zorlanıyorum kilo vermede sizlerin de desteğiyle geri almamak üzere kurtulabilmeyi umud ediyorum.
Kisa zamanda iyilesirsin insallah canim. Benim tam olarak bir listem yok ama sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek yemeyi düşünüyorum.
Arkadaşım sizede geçmiş olsun misafirlerimin yoğun olduğu dönemdi yazamamıştım.Biraz geç oldu ksr bakmaben de zaten kafama göre takılacağım. belli bir listem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?