Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben bugun diyetisyene gittim. Dovecekti beni nerdeyse :) dedimki ben cok acıkıyorum oglen bir tabak corba ile 1 dilim ekmek yedim, daha ardindan midem guruldadi ikide ceviz yedim dedim. Kizdi bana, ekmekle corba ikiside karbonhidrat sekerin oynamıştir. Ben sana ana yemek ye dedim bosuna mi dedi, yaninda peynir yada yogurt yada salata yeseydin acikmazdin dedi.
Gecen haftaya gore orda 400 gr eksi ciktim. Ama bence vermedim kg bu sabahta 86.9 idim çünkü. Yine de sabit kalabilmekte onemli benim icin. 1 agustosa randevu verdi bakalim 85 olabilirsen harika olur dedi.. hayirlisi :)

Yeni diyete başlayana çok değil sonradan 2 ye 1 e düşer
Bende kademeli azaltsan dedim :)) birden tek ekmege kimse dusemez zaten kriz gibi bisey olur. İlk diyete basladigimda arada anneme kayinvalideme gidince beyaz ekmek kaciriyodhm. Simdi aklima bile gelmiyor. Evde var ama yemiyorum. Gecen aksam kendi ekmegim yoktu.ceyrek lavas yedim beyaz ekmek yemedim

Hosgeldinnnn bebegimmm

Ben arttirmistim
Senin kilon icin 6 kilo cok iyi
Sende onu verecek kapasitede, metoda var
Ay heyecanliyim :) insallah saglikla veririz. 6 kg iyi benim icin. 5 de olur

Sabah 70 kg ciktim. Bu gun gayet iyi gecti
Sen tartildin mi
60kiloyum tartildin mi kuzum

Bismillah deyip Menu vereyim

1.gun kilo 70.00

Sabah
2 dl tb ekmegi ile tost

Oglen
Az bulgur pilavi
Kuru fasulye
Cacik

Ara
1 erik
1 albeni

Aksam
1 kase sut ve musli

Bu gayet guzel hali . Onceki yediklerimi anlayin gari

afiyet olsun. yarın daha güzel olur inşallah.

ben bugün yine yorgun kalktım. anlamadım gitti. dünkü gezme pişman etti beni. kahvaltım normaldi ama öğlen misafir geldi. başım çatlıyordu çok gergindim. ve tabi dökülüyordum. onların yanında ayrı birşey yiyemedim. hazırlık da yoktu ve hemen ağrı kesici içmem gerekiyordu. derin dondurucudan çıkarttığımız sigara böreklerini pişirmiştik. ben de onlarda yedim. napalım bugün böyle oldu. yarın daha iyi olacak. kafaya takmadım moralimi bozmadım

sabah 10.45
1 yumurtadan pastırmalı omlet
1 kk dan az sakızlı beyaz peynir
1 kk dan az otlu peynir
domates salatalık
2 tk tahin pekmez
1 dilim tbe

öğlen 15.45
2 iri kayısı
2,5 bol peynirli sigara böreği

ara
karpuz

akşam 19.45
ton balıklı, kinoalı, sebzeli, yeşillikli salata

yatana kadar 1,5 lt su
az sonra 1 kupa karışık bitki çayı

gayet guzel bir menu. Sonsuza dek poğaça yada borek yemeden yasayamayiz

Muhteşem çarşamba başlangıç menümü yazayım :)

Kahvaltı resimde göründüğü gibi

Öğlen saat 15:00 gibi bir tabak taze fasülye, yarım dilim ekmek, yarım kase yoğurt bir iki çatal domates, salatalık

Akşam saat 20:40 Bir şeftali ve bir bardak tarçınlı süt

İş koşuşturmacasından böyle oldu. bu günde en sevindiğim limonlu yeşil çay içebilmem

yok canım tartılmadım. pazartesi ve cuma tartılıyorum ben.
Bu gun basladin diyete, tartılmışsındır diye düşünmüştüm:)
Gayet guzel
Çok abartı değil ki aynı anda yenmiycek şeyler olsa bile miktarları az.

O albeni olmayacakti. Ikram olunca ve ısrar olunca bi an diyeti unutup yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…