Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Vakit ayırıp çok güzel yazmışsın teşekkürler ben bu öğütleri dinleyeyim en iyisi :)

Kaynım 60 yaş üstü

slm kızlar. bugün iyiydim çok şükür öğlen kızları avmye götürdüm oyuncaklara falan bindiler gezdirdim biraz. akşam yemeğinde delirtti zeynep beni hiç bir şey yemedi doğru düzgün hala başım ağrıyor. şimdide komşuya oturmaya gitcez. adette oldum ondan mı bu kadar gerginim bilmiyorum

sağol cnm

Allah hastanıza şifa versin cnm geçmiş olsun

Salı Menüm

13.00
Sogan, biber, yarim domates, 2 kş kiyma 2 yumurta, maydonozla kavurma
1 kk peynir

18.15
2 avuc içi kadar yagsiz tavada tavuk göğsü
Salata
1 kase yogurt
1 izgara kofte

Suyu olcemiyorum ama en az 2 lt oluyordur
İş yerinde pek icemiyorum eve gelince anca

Son düzenleme:
3 küçük cocuk arada delirmen normal hasibecim :)) ne kadar cok sevsemde bizimkiler geldimi 2-3saat yetiyor sonra gitsinler diye bakiyorum başım kaldirmiyor :)

bugün gündüz iyiydim ama nedense akşamdan beri birşeyler yemek istiyorum
Benim canavar hep aksamlari hortluyodu zaten :)) gündüz okadar aramiyorum
Ama kilo verebilmenin ilk kurali ozellikle aksamlari kendini tutmak cnm
Canın yanlış sinyal vermistir sana
Bisey yemek degil, kilo vermek istiyodur

Zayıflama takımlarım sana yetişebilecek mi bilemiyorum mefguş zalımın kaptanı 10 kilo nedir

Kısa bir tatilim var bakim gelince kaç olucam.
Ilac gibi geldiniz kızlar. Ben de bu gun basladim. Maalesef dün catlayana kadar yedim ve bu gun basladim. Size katilayim. Ayda 6 kilo diyorum var mi artiran :)

Bende tam tamına 93 kiloyum 2 aylık oğlu m var ve zayıflamak istiyorum

Benim canavar hep aksamlari hortluyodu zaten :)) gündüz okadar aramiyorum
Ama kilo verebilmenin ilk kurali ozellikle aksamlari kendini tutmak cnm
Canın yanlış sinyal vermistir sana
Bisey yemek degil, kilo vermek istiyodur

valla yaa ne bu şimdi yeter artık akşam yemelerine son

Hoş buldum canum çok sitresliyim biran önce kurtulmak istiyorum beni sevmeyen ler hep vın kilomdan vuruyor laf sokuyor
hadi o zaman yarın sabah başla hemen. yeme planlarını önceden yap. kendin için mutfak alışverişi yap. elinin altında diyete uygun malzeme olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…