Bir yerde yanlış yok yaza yaza alışırsın :) geçmiş mesajlarına baktım en azından benimki kadar fazla kilon yok sanki şu ara kilo durumun nasıl kendin için bi şeyler yapabiliyormusun?Bir yerde yanlış yaptım sanırım(
Vakit ayırıp çok güzel yazmışsın teşekkürler ben bu öğütleri dinleyeyim en iyisi :)
her insanın hayatında değişik meşguliyetler var. kimi güzel , kimi üzücü olabiliyor. normal ev, iş vs düzenimiz de var. hele çok yoğunsan başını kaldıramıyorsun. bir dönem ben öyleydim. normal rutinim beni çok zorluyordu. ama ben böyleyken de mutlu değildim.
o zaman kuzenimle bir konuştuk. o da o zaman benle aynı boyda 70 kilo falan. 60 a inmeye çalışıyor. şimdi 66 larda. iyi de dedi bizim hayatımız bu. iş düzenini, yoğunluğu değiştiremiyoruz ki. rutinimiz bu. ee hep bu kiloda mı kalacağız. sanki yoğun olanlardan hiç zayıflayabilen yok mu. önemli olan beyni odaklamak, inanmak....
biz koşturmacaya devam ederken yıllar geçiyor, metabozlimamız yavaşlıyor. hücrelerimiz yaşlanıyor. performansları aynı olmuyor. bir dur demenin vakti geldi de geçiyor.
biz önemliyiz, sağlığımız, dinçliğimiz çok önemli. o zaman vakit kaybetmeyeceğiz artık.
hastana çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. genç mi yaşlı mı?
Herkese günaydın .
4-5 gün iki çocukla annemlerde kaldim . Nasıl yorulmuşum tarifi yok. Annem 77 yaşında o yorulmasın diye işleri ondan önce yapmaya çalıştım durdum . Bir taraftan bebek için süt sağ ,karnini doyur, altını değiştir yetişemedim tabi . Annem biraz rahatsız geceleri solunum cihazına bağlıyor kendini . Gündüz de yorgun oluyor yada cabuk yoruluyor buna rağmen hiç durmuyor kadıncağız birde bize fazlası ile hizmet etmeye çalışıyor . O yorulmasın diye stres oluyorum tabi . Iki çocukla zorlandım walla. Insanın kendi evi gibisi yok . Eve gelince eşime sen çocuklara bak ben uykuyu özledim dedim dün gece güzel bir uyku cektim şükür.
@eboe bende çok mançup oluyordum bildirim yapamadım diye . Iyi yapmissin listeden çıkararak bu grubun amacına uygun davranamadım kilo da veremedim bildirim de yapamadim kusura bakmayın . Kilo vermek bir yana aldim bile . Ama bu günler de geçicek inşallah .
Bulamiyorum cim @Bonus cum iyi tatiller sizlere . Mefkurem çok sevindim boyle bir karar almana . Hedeflediginden daha fazlası olacak hissediyorum . Tebrikler . Bende sabah tartıldım ibre yukarı hala 97.3 kilo olmuşum . Ama vericem artık kararliyim. Gazamız mübarek olsun :)
Değerli yorumun için sağol canım sevgiyle kucaklayıp öpüyorum seni :)
Doğru söylüyorsun haklısın saçma bir koşuşturmacada kendime bakmıyorum. oysaki ben önemliyim ben iyi olmasam çevremede bir faydam dokunmaz ...
Şu ara yoğun bakımda hastam var 10 gündür çok huzursuzuz dr. Dün herşeye hazırlıklı olun demiş bugün bende bir hastaneye gideyim ....
Seni taniyabilirmiyiz cnmmefkurem hoşbuldum teşekkür ederim.
3 küçük cocuk arada delirmen normal hasibecim :)) ne kadar cok sevsemde bizimkiler geldimi 2-3saat yetiyor sonra gitsinler diye bakiyorum başım kaldirmiyor :)slm kızlar. bugün iyiydim çok şükür öğlen kızları avmye götürdüm oyuncaklara falan bindiler gezdirdim biraz. akşam yemeğinde delirtti zeynep beni hiç bir şey yemedi doğru düzgün hala başım ağrıyor. şimdide komşuya oturmaya gitcez. adette oldum ondan mı bu kadar gerginim bilmiyorum
sağol cnm
Allah hastanıza şifa versin cnm geçmiş olsun
Huuu hemen elinizi meyvelerden atistirmalliktan çekin
Benim canavar hep aksamlari hortluyodu zaten :)) gündüz okadar aramiyorumbugün gündüz iyiydim ama nedense akşamdan beri birşeyler yemek istiyorum
Takinti oldugu icin basaramiyoruz cnm
Sadece saglikli beslenecem deyip biraz sabretsek cok zor bisey degil aslinda
Gözümüzde cok büyütüyoruz
Yarin baslicam deyip bugun catlayincaya kadar yiyoruz sanki kiyamet kopacak
Ama yarin yine ayni, sonu gelmiyor
Ben hep oyle geri aldim
Ne sorun olursa olsun kendimizi onemsemeyi birakmasak, bosvermesek
Hadi sende katil 1 ayda 10 kilo ya
Nasil hizli aldiysak pekala verebilirizde
10 olmazda 8 olur 6 olur farketmez
Ama ben min. 10 kilo verecem
Ins. Agoustos ortasi 95 lerdeyim
Zayıflama takımlarım sana yetişebilecek mi bilemiyorum mefguşzalımın kaptanı 10 kilo nedir
Kısa bir tatilim var bakim gelince kaç olucam.
Ilac gibi geldiniz kızlar. Ben de bu gun basladim. Maalesef dün catlayana kadar yedim ve bu gun basladim. Size katilayim. Ayda 6 kilo diyorum var mi artiran :)aynen ben de öyleyim. hep yarın başlayacağım diyorum o yarın gelmiyorAllahın izniyle ama sefer hafta içi başlayacağım salı akşamı ya da çarşamba. dolunay olduktan sonra birkaç gün içinde başlanılan diyetler iyi sonuç verirmiş. ayrıca çarşamba günü başlayan diyetler de öyle. dolunay 16 temmuz salı. salı akşamı zaten ezandan sonra çarşamba günü oluyor. o zaman start vereceğim.
1 ayda 10 kilo bilmem ama iyi bir rakam bekliyorum.
Ilac gibi geldiniz kızlar. Ben de bu gun basladim. Maalesef dün catlayana kadar yedim ve bu gun basladim. Size katilayim. Ayda 6 kilo diyorum var mi artiran :)
Bende tam tamına 93 kiloyum 2 aylık oğlu m var ve zayıflamak istiyorumKK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 90 kilo ve üzerindeyseve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz.
Benim canavar hep aksamlari hortluyodu zaten :)) gündüz okadar aramiyorum
Ama kilo verebilmenin ilk kurali ozellikle aksamlari kendini tutmak cnm
Canın yanlış sinyal vermistir sana
Bisey yemek degil, kilo vermek istiyodur
Canim bahanem kalmadı. Misafirlerim gitti cocuklar memlekette. Tam olarak kendime ayiracak bol vaktim var ve bunu degerlendirmem lazim.
hadi hayırlı ve bol kilo vermeli olsun saraycam
Bende tam tamına 93 kiloyum 2 aylık oğlu m var ve zayıflamak istiyorum
Canim bahanem kalmadı. Misafirlerim gitti cocuklar memlekette. Tam olarak kendime ayiracak bol vaktim var ve bunu degerlendirmem lazim.Mefkurem ve sen yeni baslamissiniz beraber motivasyonumuz artar
Hoş buldum canum çok sitresliyim biran önce kurtulmak istiyorum beni sevmeyen ler hep vın kilomdan vuruyor laf sokuyorhoşgeldin o zaman canım aramıza
hadi o zaman yarın sabah başla hemen. yeme planlarını önceden yap. kendin için mutfak alışverişi yap. elinin altında diyete uygun malzeme olsunHoş buldum canum çok sitresliyim biran önce kurtulmak istiyorum beni sevmeyen ler hep vın kilomdan vuruyor laf sokuyor
Tamam yarin tartilip baslayalim. Bu sefer irademize hakim olalim. Aslinda basit yapmamiz gereken, az karbonhidrat, bol protein, bol su ve bol hareket.
ben yarın sabah başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?