Buraya ilk yazdığımda 92:200 düm şimdi 90:200 yatılı misafir koşturmacasından başka birşey yapamadım.Yarından itibaren iki öğün beslenmeyi deniycem.Öğlen saatlerinde kahvaltımı yapıp akşam 7 gibide son öğünümü yapmayı düşünüyorum.Bir yerde yanlış yok yaza yaza alışırsın :) geçmiş mesajlarına baktım en azından benimki kadar fazla kilon yok sanki şu ara kilo durumun nasıl kendin için bi şeyler yapabiliyormusun?
İşallah canım başlayacağımhadi o zaman yarın sabah başla hemen. yeme planlarını önceden yap.
her insanın hayatında değişik meşguliyetler var. kimi güzel , kimi üzücü olabiliyor. normal ev, iş vs düzenimiz de var. hele çok yoğunsan başını kaldıramıyorsun. bir dönem ben öyleydim. normal rutinim beni çok zorluyordu. ama ben böyleyken de mutlu değildim.
o zaman kuzenimle bir konuştuk. o da o zaman benle aynı boyda 70 kilo falan. 60 a inmeye çalışıyor. şimdi 66 larda. iyi de dedi bizim hayatımız bu. iş düzenini, yoğunluğu değiştiremiyoruz ki. rutinimiz bu. ee hep bu kiloda mı kalacağız. sanki yoğun olanlardan hiç zayıflayabilen yok mu. önemli olan beyni odaklamak, inanmak....
biz koşturmacaya devam ederken yıllar geçiyor, metabozlimamız yavaşlıyor. hücrelerimiz yaşlanıyor. performansları aynı olmuyor. bir dur demenin vakti geldi de geçiyor.
biz önemliyiz, sağlığımız, dinçliğimiz çok önemli. o zaman vakit kaybetmeyeceğiz artık.
hastana çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. genç mi yaşlı mı?
Hosgeldin canim.Hoş buldum canum çok sitresliyim biran önce kurtulmak istiyorum beni sevmeyen ler hep vın kilomdan vuruyor laf sokuyor
Ve bir çarşamba günü fulyanın yeniden doğuşu falan filan
Hoş buldum kuzuumHosgeldin canim.
:)Ve bir çarşamba günü fulyanın yeniden doğuşu falan filan
hatırlatırım sana bunu 60 kilo olunca
Hoş buldum canııımFstkmmhee hoşgeldin :)
Doğrudur çoğunuzu okuduğum kadarıyla tanıyorum :)) Ben 1972 eylül doğumluyum 18 yaşında evlendim ev hanımıyım aydın da yaşıyorum 28 yaşın da kızım 26 yaşında oğlum var her ikiside bekar Allahım cümlenin evladıyla benimkileri de iyilerle karşılaştırır inşallah.Sizler gibi kilolarla başı dertte olan biriyim.Menepoz durumları yaklaştığı için zorlanıyorum kilo vermede sizlerin de desteğiyle geri almamak üzere kurtulabilmeyi umud ediyorum.Seni taniyabilirmiyiz cnm
Heralde sen bizi taniyorsundur :))
amiiinn :)
Ya rabbi nolur bu kilo verme işinde şu akıntıya kapılalım boğulalım falan
Önce ben boğulup bakim bi nasıl oluyo sonra onlarada derim
Ya rabbi nolur bu kilo verme işinde şu akıntıya kapılalım boğulalım falan
Önce ben boğulup bakim bi nasıl oluyo sonra onlarada derim
İki gundur neler yedim bir bilseniz. Yarın diyetisyene aç gitsem iyi olcak :/ hele bugun yillik ağlamamı da yapinca epey yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?