Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün bayağı hareketli geçicek anlaşılan iyi gezmeler

İş durumlarında gönlüne göre şekillenir inş. Canım

Şirince de kahvaltı şahane bol bol tadını çıkarın.İyi gezmeler canım :))

Bunu öğrenmek istemiştim, ben çok sık acıkıyorum öğleni beklersem kahvaltı en sevdiğim öğün kendimi durduramam ama senin listeleri takip ediceğim:)
direk açlıkla başlama bence. normal öğünlerle ilerle.
Aranızda yeşilçay ekstresi kullanan var mı arkadaşlar ?Çay olarak tüketemiyorum.
hayır ekstre tüketmiyorum. ama ben de matcha çayı var. istersen ondan al. yoğurdun içine azcık ekle tüket.

Merhaba sevgili hanımlar
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mefkurem beni düşünüp gel demişsin aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir
Bonus E eboe kızlar bırakmayın beni

Ben seni bırakmadım sadece bunaldığını düşünerek yazmıyorum abla.
Hepimize oluyor diye.
Sen bana istersen rahatça ulaşıyorsun zaten

Ben seni bırakmadım sadece bunaldığını düşünerek yazmıyorum abla.
Hepimize oluyor diye.
Sen bana istersen rahatça ulaşıyorsun zaten
Biliyorum canım sağol
Olumsuz örnek yazıp kimsenin canını sıkmak istemedim, toparlanayım döneyim dedim,olmadı bir türlü, çok zorlanıyorum. Hergün başlayıp bozmaktan sıkıldım. İki gündür iyi gibi bakalım sonrası nasıl gelecek.

direk açlıkla başlama bence. normal öğünlerle ilerle.
hayır ekstre tüketmiyorum. ama ben de matcha çayı var. istersen ondan al. yoğurdun içine azcık ekle tüket.
Bugün hindibağ kahvesi spariş ettim onu deniycem sonra da matcha çayını denerim tşk ederim ilgilendiğin için

merhaba canım. ee hadi o zaman bugünden itibaren menü yaz sende. bak kaç kişi birden yeni başlangıç yaptı. zaten çok sıkı diyet değil yaptığımız. sağlıklı beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…