Bugün bayağı hareketli geçicek anlaşılan iyi gezmelerIyi geceler kizlar
Utulerim vardi onlari hallettim yatmadan once dinlenirken size bakayim dedim.
Bugun mubarek bostanli pazarimizida dolastik
Aksam misafirimiz vardi yemege sohbet muhabbet derken zaman gecti gitti
Yarida nasip olursa sirinceye gitmeyi dusunuyoruz orda akrabamin lokantasi var kahvaltiyi orda yapariz dedik biraz dolasip selcuga ineriz. Selcukta dayimi annemin teyzelerini kisaca ziyaret edip biraz carsisinda dolasiriz sonrada aksam olur doneriz herhalde. Gezmemiz erken biterse belki kusadasi ya da efes turuda yapariz. Bakalim yrn bize ne gosterecek.
Atamasi olan diger arkadaslarimin sisteme dusmus. Benim ucretsiz izini yarida kesip baslangic yapmam lazimmis sisteme dusebilmesi icin. Yarin bakanligi aricam bakalim ne dicekler ne zamana kadar erteleyebilcez. Cunku izni yarida kesersem is basi yapmam gerekir yillik izinim yok. Insallah ucretsiz iznim bitesiye kadar tayin hakkim sakli kalir ve surem bitince is basi yaptigimda sisteme tayinin duser yani aralik 2020 de. Cok sey istiyorum yaaneyse hakkimizda hayirlisi olsun baslamam gerekiyorsada baslarim napalim.
Kapsül şeklinde oluyor ilaç gibi içiliyor marka önerisi olan varmı diye sormuştum canım :))Ekstre derken? Ben anlamadim nassil biseymis
Dün akşam 20:30 duAksami kacta kapatiyosun cnm
Şirince de kahvaltı şahane bol bol tadını çıkarın.İyi gezmeler canım :))Iyi geceler kizlar
Utulerim vardi onlari hallettim yatmadan once dinlenirken size bakayim dedim.
Bugun mubarek bostanli pazarimizida dolastik
Aksam misafirimiz vardi yemege sohbet muhabbet derken zaman gecti gitti
Yarida nasip olursa sirinceye gitmeyi dusunuyoruz orda akrabamin lokantasi var kahvaltiyi orda yapariz dedik biraz dolasip selcuga ineriz. Selcukta dayimi annemin teyzelerini kisaca ziyaret edip biraz carsisinda dolasiriz sonrada aksam olur doneriz herhalde. Gezmemiz erken biterse belki kusadasi ya da efes turuda yapariz. Bakalim yrn bize ne gosterecek.
Atamasi olan diger arkadaslarimin sisteme dusmus. Benim ucretsiz izini yarida kesip baslangic yapmam lazimmis sisteme dusebilmesi icin. Yarin bakanligi aricam bakalim ne dicekler ne zamana kadar erteleyebilcez. Cunku izni yarida kesersem is basi yapmam gerekir yillik izinim yok. Insallah ucretsiz iznim bitesiye kadar tayin hakkim sakli kalir ve surem bitince is basi yaptigimda sisteme tayinin duser yani aralik 2020 de. Cok sey istiyorum yaaneyse hakkimizda hayirlisi olsun baslamam gerekiyorsada baslarim napalim.
Beğeni prensesi birinci seviye diye bir mesaj gelmiş bana ne deyip duru anlatıverin biyocuk
direk açlıkla başlama bence. normal öğünlerle ilerle.Bunu öğrenmek istemiştim, ben çok sık acıkıyorum öğleni beklersem kahvaltı en sevdiğim öğün kendimi durduramam ama senin listeleri takip ediceğim:)
hayır ekstre tüketmiyorum. ama ben de matcha çayı var. istersen ondan al. yoğurdun içine azcık ekle tüket.Aranızda yeşilçay ekstresi kullanan var mı arkadaşlar ?Çay olarak tüketemiyorum.
Merhaba sevgili hanımlar❤
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mefkurem beni düşünüp gel demişsin❤ aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir
Bonus E eboe kızlar bırakmayın beni ❤
Biliyorum canım sağolBen seni bırakmadım sadece bunaldığını düşünerek yazmıyorum abla.
Hepimize oluyor diye.
Sen bana istersen rahatça ulaşıyorsun zaten
Teşekkür ederim canım :))Sitede aldığın beğeni sayısına mesaj sayısına göre seviyeler oluyor. Sana bunu haber veren bildirim o işte.
Aynı zamanda profilinde de seviyelerin görünmesi lazım.
Bugün hindibağ kahvesi spariş ettim onu deniycem sonra da matcha çayını denerim tşk ederim ilgilendiğin içindirek açlıkla başlama bence. normal öğünlerle ilerle.
hayır ekstre tüketmiyorum. ama ben de matcha çayı var. istersen ondan al. yoğurdun içine azcık ekle tüket.
Merhaba sevgili hanımlar❤
Şöyle son sayfalara baktım yeni başlangıçlar var, hayırlı ve başarılı olsun inş.
Amine Busra gözün aydın, hayırlı olsun bebişin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Mefkurem beni düşünüp gel demişsin❤ aslında çok da gitmiyorum buralardan ama diyet adına yazacak, motive edecek haberlerim yok iki gündür dikkat ediyorum, tartılmadım ama bi hafiflik hissediyorum.
Aslında arkadaşlar buraya gelmesemde kafam hep diyetle meşgul, rahat değilim, yiyorum ama pişman oluyorum, yarına Bi tartılayım ne kadar artıdayım, göreyim, kaçmakla olmuyor, yüzleşeyim. inşaallah çok kötü değildir
Bonus E eboe kızlar bırakmayın beni ❤
Iyi aksamlar hanimlar
2. Gun menum
Sabah
Sut ve musli
Ara
2 kayisi
Aksam
Tavuk guvec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?