Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kizlar
Havuzu sisirdim birazdan kizlara bahcede havuz keyfi hazirlicam. Aksamda emine icin dogum gunu pastasi hazirlicam burda hepberaberken kutlayalim dedik erkenden. Bir tanidigin ogluda olacak gecen bizde yemektelerdi benim dogum gunum su zaman vs diye konusup duruyordu emineden 1 yas buyuk. Yarin nasipse onlara yemege gitcez. Dedim tatliyi ben yapcam siz yapmayin. Ikisinede surpriz dogum gunu pastasi yapip goturcem haberleri yok. Zeynebede ufak bir sey yapcam simdi neden benim pastam yok diye aglar. Gidecegimiz yerede soylemedim sizde dogum gunu yapicaz diye bir de hediye telasina girmesin insalar pasta keseriz yeter.

Masallah herkes cok guzel eksiler gormus tebrik ederim herkesi.

midye de yenir yani iyi tatiller canım. Allah içine sindirsin

Cerez ve icecek aldilar cnm midyecilere goturmediler yan cizdiler. Icimde kaldi yiyemedim. Nasip degilmis napalim.

Ikinci balayina gidersiniz insallah

Gunaydinnnnnn

Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4

Sonra görüşürüz

Arkadasim sen ne yaptin oyle yawww

Hayirli yolculuklar cnm

Matcha 'yı bende merak ediyorum çayını yapıyormusun nasıl tüketiyorsun ?
valla çayı bana ağır geliyor. sütle latte yapanlar var. ben yüz maskelerinde kullanıyorum. kek ve poğaçalarda, yoğurtlu karışımlarda kullanılıyor.
Ben de menu yazaym en iyisi gunluk ne yedigimi görürüm en azndan .yarindan yazacam 70lere kadar
Gunaydinnnnnn

Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4

Sonra görüşürüz
ooooo gözlerim açıldı valla harikasın tebrik ediyorum emeğinin karşılığını aldın. ama bence bu kadar hızlı gitme. haftada maksimum 2 kilo ideal
Günaydın, hadi bakalım tartı yüzlerinizi güldürsün

Kilo bildirimim:113.3

Geçen hafta bildirim yapamamıştım ama geçen haftaya göre 1.3 eksideyim
harikasın asucum. bak dikkat edince nasıl gidiyor kilolar

Hayırlı cumalar

Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.1
Spor yok

@Eylul72 @Sarayca hoşgeldiniz kızlar

Çoook güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum. Azimle devam edelim şu fazlaliklarimizdan kurtulalim
tebrikler canım. çok güzel gidiyorsun. menülerini bekliyoruz
Ben dün 86.5 idim. Bugun nasil olduysa 87.1 geldim ben şok
stkilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. etiket yapamadım. site sıkıntılı.iresten yedin. bak sonu böyle oldu. hadi bakalım dikkat ediyoruz artık
Slm hatunlar nasilsiniz
iyiyiz canım sen nasılsın? hadi sen de katıl bize. menülerini bekliyoruz.

Günaydın bugun guzel bi eksi gördüm.
gecen hafta regli oncesi sislik vardi onlardan kurtuldm.

Gecen hafta 87.10
Bugun84.0
Fark-3.1. :)

Kilo bildirimim kızlar
Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 81.6
Fark: 1.3
Yüzde: 1.57
kızlar çok güzel eksiler gelmiş. valla 90 lar çoştu bu hafta yaaa cuma yarışmalarına mı girsek 90 lar olarak devirir geçeriz tüm takımları

Sıcak da yumurta ekmekle zor gidiyor ekmeksiz düşünemiyorum ama alışmak zorundayım.
tavada yumurta ekmeksiz yiyemem. Yarim dilimde olsa ekmek olcak, yumurtanın beyazi midemi bulandirir yavan yersem. Cogunlukla diyette haslama, omlet falan yapiyodum ben

Hayırlı cumalar

Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.1
Spor yok

@Eylul72 @Sarayca hoşgeldiniz kızlar

Çoook güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum. Azimle devam edelim şu fazlaliklarimizdan kurtulalim
75 olmak istediğim kilo aşşağısında gözüm yok ne mutlu size tebrik ederim

Kilom 90
Spor yok yogun bi 4 5gune giriyorum memlekete gidicez temizlik sevdasi tuttu benioglumun anestezi ile disleri yapilacak oda araya giriyo 2gundur daha iyi frenlemeye calisiyorum kendimi

günlük menü yaz istersen. bak kaç kişi yeni başlangıç yaptık. motive olur sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…