- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
midye de yenir yaniiyi tatiller canım. Allah içine sindirsin
izmir benim icin cok ozel, çeşme ye balayına gittik. Ekim ayi oldugu icin bomboştu. Ben tabi o zamanlar daha cahil nasil gezdim oralardaçeşmede sıkılıp bir gun erkenden ciktik alsancak, karşıyakaya kadar gittik. Kuşadası turu istedik ama sezon sonu yoktu birde alacatiya gidebildik. Yine olsa yine gitsem cok baska benim icin
Gunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz
Hayirli yolculuklar cnmSelam hayirli cumalar
Amine Busra saglikla gelsin bebegin insallah
@mefkurem o nasil bi kilodur ne kadar hizli almisin canim beni cok sasirtiriyorsun
Bulamiyorum izmiden yeni donduk sen oralardasin tadini cikar canim
Biz yarin ankara yolcuyuz tekrar
valla çayı bana ağır geliyor. sütle latte yapanlar var. ben yüz maskelerinde kullanıyorum. kek ve poğaçalarda, yoğurtlu karışımlarda kullanılıyor.Matcha 'yı bende merak ediyorum çayını yapıyormusun nasıl tüketiyorsun ?
Ben de menu yazaym en iyisi gunluk ne yedigimi görürüm en azndan .yarindan yazacam 70lere kadar
ooooo gözlerim açıldı vallaGunaydinnnnnn
Kilo bildirimi
Gecen hafta 106
Bugun 102
Fark 4
Sonra görüşürüz
harikasın asucum. bak dikkat edince nasıl gidiyor kilolarGünaydın, hadi bakalım tartı yüzlerinizi güldürsün
Kilo bildirimim:113.3
Geçen hafta bildirim yapamamıştım ama geçen haftaya göre 1.3 eksideyim
tebrikler canım. çok güzel gidiyorsun. menülerini bekliyoruzHayırlı cumalar
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.1
Spor yok
@Eylul72 @Sarayca hoşgeldiniz kızlar
Çoook güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum. Azimle devam edelim şu fazlaliklarimizdan kurtulalim
stkilo veren herkesi çok tebrik ediyorum. etiket yapamadım. site sıkıntılı.iresten yedin. bak sonu böyle oldu. hadi bakalım dikkat ediyoruz artıkBen dün 86.5 idim. Bugun nasil olduysa 87.1 geldim ben şok
iyiyiz canım sen nasılsın? hadi sen de katıl bize. menülerini bekliyoruz.Slm hatunlar nasilsiniz
Yumurtayı ekmeksiz yemeyi nasıl başarıyorsunuz ?
Süpersinizz maşallah sizedeGünaydın bugun guzel bi eksi gördüm.
gecen hafta regli oncesi sislik vardi onlardan kurtuldm.
Gecen hafta 87.10
Bugun84.0
Fark-3.1. :)
Günaydın bugun guzel bi eksi gördüm.
gecen hafta regli oncesi sislik vardi onlardan kurtuldm.
Gecen hafta 87.10
Bugun84.0
Fark-3.1. :)
kızlar çok güzel eksiler gelmiş. valla 90 lar çoştu bu hafta yaaaKilo bildirimim kızlar
Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 81.6
Fark: 1.3
Yüzde: 1.57
Sıcak da yumurta ekmekle zor gidiyor ekmeksiz düşünemiyorumalışınca oluyor. ben de önceden yiyemezdim. ama şimdi ara ara da olsa yiyebiliyorum.
tebrik ederim guzel gidiyosunmerhaba kızlar site sorunlu zor yazdım.
cuma 82.8
bugün 81.4
fark -1.4
tavada yumurta ekmeksiz yiyemem. Yarim dilimde olsa ekmek olcak, yumurtanın beyazi midemi bulandirir yavan yersem. Cogunlukla diyette haslama, omlet falan yapiyodum benSıcak da yumurta ekmekle zor gidiyor ekmeksiz düşünemiyorumama alışmak zorundayım.
75 olmak istediğim kilo aşşağısında gözüm yok ne mutlu size tebrik ederimHayırlı cumalar
Geçen hafta 78.2
Bu hafta 75.1
Spor yok
@Eylul72 @Sarayca hoşgeldiniz kızlar
Çoook güzel kilolar vermişsiniz hepinizi tebrik ediyorum. Azimle devam edelim şu fazlaliklarimizdan kurtulalim
Bende omlet olarak tüketiyorum canım kışın haşlamada yapıyorum.tavada yumurta ekmeksiz yiyemem. Yarim dilimde olsa ekmek olcak, yumurtanın beyazi midemi bulandirir yavan yersem. Cogunlukla diyette haslama, omlet falan yapiyodum ben
Bu güzel eksilerin içine ben nasıl artı yazıyım şimdi90.7 arkadaşlar üzülerek yazıyorum , (( hemen suçu adet gecikmesine atıyorum ve susuyorum
75 olmak istediğim kilo aşşağısında gözüm yok ne mutlu size tebrik ederim
Hayırlı cumalar
+90 hatunları hepinizi öperim
Canlarım dombik guşlarım gubban olurum size ben yaaa
Bir sevesim gelmiştir ki sormayın
Kilom 90
Spor yok yogun bi 4 5gune giriyorum memlekete gidicez temizlik sevdasi tuttu benioglumun anestezi ile disleri yapilacak oda araya giriyo 2gundur daha iyi frenlemeye calisiyorum kendimi
Sıcak da yumurta ekmekle zor gidiyor ekmeksiz düşünemiyorumama alışmak zorundayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?