Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

basladigini bende gördüm gazan mübarek olsun

slm kızlar

şirinceye gittik bugün. dönüşte yengeme uğradık dayım bahçedeymiş orda oturduk baya. sonra dayının yanına gidin size bir şeyler versin dedi bahçeye gittik. bir saatten fazlada orda oturduk sohbet ettik. geç olunca selçuk merkezi dolaşmadık eve döndük artık başka zamana dedim eşime.

şimdide çocukları uyutup gençler tayfası olarak ksk-bostanlı sahiline gidelim diyoruz biraz kafa dinleyelim diye. abim midye yeriz vs diyor ama ne yaparız bilmiyorum. bu saatte yemek yemek istemem ama midyeyide senede bir buraya gelince yiyorum. artık bir seferlik olsun dicem büyük ihtimalle

midye de yenir yani iyi tatiller canım. Allah içine sindirsin

izmir benim icin cok ozel, çeşme ye balayına gittik. Ekim ayi oldugu icin bomboştu. Ben tabi o zamanlar daha cahil nasil gezdim oralarda çeşmede sıkılıp bir gun erkenden ciktik alsancak, karşıyakaya kadar gittik. Kuşadası turu istedik ama sezon sonu yoktu birde alacatiya gidebildik. Yine olsa yine gitsem cok baska benim icin

İyi geceler hanımlar menümü yazayım kahvaltı: 2 yumurta, 2 kaşık peynirle omlet
Biraz domates, salatalık, 2 lokma simit
ara.bir erik

Öğlen: bir hamburger ekmeğinden tost ve salata.

Ara bir küçük elma

Akşam: bir tabak patates oturtması, bir kase cacık

Akşam malesef geç oldu ....

Başarılı bir gün olmuş ben beğendim özen göstermişsin belli

Hoşgeldin kuzum özledim buralarda ol olur mu birazda ne yapıyorsun ne ediyorsun yazsan bende seni takip ederim

Bugun işten gelince disarda islerim vardi
Cok yorulmusum aksam uyumus kalmisim

Saraycam fulyacim menüler gayet guzel
Asucum beyaz ekmek yememeye calis
Zamanla kan sekeri duzelince aclik hisside o kadar olmuyor
Daha yeni basladigin icin patates o kadar etki etmez heralde :)) ama cok tecih etmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…