Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu gun 3. Gun menum

Sabah
2 dl tb ekmek ve kasar peynir

Aksam
Sut ve musli
Biraz kayisi cekirdegi
Elma

Not. Menum hic saglikli degil biliyorum bundan sonra daha dikkatli olmak icin caba gosterecegim.

Hepinize iyi geceler

Kayısı çekirdeği m?
Hani şu sizin evlerde kavanozla bulunandan he mi gurban?

Malatya malatya bulunmaz eşin :))

çok alçak gönüllüsün. -2 kilo
Sen bu hafta 2 gun dikkatle o kadar eksi gördüysen haftaya daha fazla vereceginden eminim

Elimden geleni yapicam cnm gittigi kadar gitsin ama gönlümden gecen min. - 2
3 olursa daha mutlu olurum

Sen bu hafta 2 gun dikkatle o kadar eksi gördüysen haftaya daha fazla vereceginden eminim

Elimden geleni yapicam cnm gittigi kadar gitsin ama gönlümden gecen min. - 2
3 olursa daha mutlu olurum

Allah büyük çalışırsak olur valla benden de 2 kilo giderse ve 7 li rakamları görürsem nasıl mutlu olurum anlatamam. ben de bir spor yok o kadar. onun dışında azami dikkat ediyorum. akşam yemeğinden sonra birşey yememek en büyük kozum hadi bakalım hayırlısı olsun.

Tavsiyelerini dikaate alacagm.kolayi icerken bile pisman oldum bardagi tan bitirmedm.bi de kalabalk olunca piknikte herkes dürüm yapip yedi adanayi ekmeksz yemeyince olmuyo .zaten madwn suyu icneye basladgm dan beri kolqyi fazla aramyrm.

Ben de son bi aydr erjen saatte yemek yiyorm cok etkisi oluyo gercekten .en gec 5 e kadar yeme olayini. Bitirmeye calsyrm

Günaaaaydıııın mutlu sağlıklı bir hafta sonumuz olsun

Dün gece saat 1 de yatakta uzanırken tek gözle okudum sizi cevap yazmak istediğim o kadar mesaj vardıki son sayfaya gelince tekrar başa dönüp alıntılamalar yapamadım ...

Bunlar ep yoğunluktan, yorgunluktan...

Dünki listem başarılı değildi az ama kalorili şeyler yiyince yazamadım

Günaydın canım bazen oyle oluyor

Gece gece üşenmedim kalktım kıyafet denedim nasıl mutluyum nasıl mutluyum anlatamam bayrama yepisyeni az kullanılmış etekimi giyebilcem
Gardropta bekleyen dar kıyafetler degerlenmeli artık
AAA çok güüüzeeeel

Bu bizimde matomuz olsun "gardropta bekleyen dar kıyafetler değerlendirilmeli"

AAA çok güüüzeeeel

Bu bizimde matomuz olsun "gardropta bekleyen dar kıyafetler değerlendirilmeli"
Aynen cnm Bayadır denemiyordm gece gece aklima düştü dsha da gaza grldim vala olmayan yepyeni kase kabanim vardi ona da giriyorum şaka gibi bu kış insAllah giyerim rahat rahat
Amac tasarruf kıyafetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…