Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nerelerdesin, bitiremedin şu tatil gezmerini
Tatile daha çıkmadık canım ay başında cikicaz kısmetse, eşim geldi yurt dışından çocuklarda evde hergun disarlardayiz bir ekşın havuz Faslı derken zaman hızla geçiyor zaten tel elime geçmiyor cocuklardan, bayrama kadar kendime vakit ayırıp yeme düzeni oturtmak istiyorum zira bayramda memlekete gidicez accuk insin şu göbek vs

Giz sen nerelerdeydin nirde çimdin cocuklarsizmi gittin benmi yanlış anladım

Anneciğine geçmiş olsun, bebişinide sağlıkla kucağına al canım bayağı kotkmuşsun neyseki geçti gitti...

Yaaa yapmayın şunu incecik kadındın nasıl kilo aldın. Ben yaptım siz yapmayın yahuuu, şu verilen kiloyu korumak vermekten zor yeminleeee ....

Eeeer tabi bayramda iyi olur inmiş bir göbek de hadi kolay gelsin o zaman

Yaaa yapmayın şunu incecik kadındın nasıl kilo aldın. Ben yaptım siz yapmayın yahuuu, şu verilen kiloyu korumak vermekten zor yeminleeee ....

Eeeer tabi bayramda iyi olur inmiş bir göbek de hadi kolay gelsin o zaman
Dime dime hatırlatma çok kotu hissediyorum üç senedir korudum iki ayda aldım pes bana ya
Iyiyim canm.tühh kötü olmus.keske ben seni yakasaydm.gel tekrar kapisalm o zaman.aymi kilodayz.bakalm kim once 70 lere inecek?
Malesef canım sen gelemeden ben geldim aynı kilodayiz hadi baslayalim gene ilk hedef 7 ler yarış başlasinnnn

Ya gece gece kafama taktigima bakın.kv gittik kedileri var bahceli ev bakıyo iste.bikac defadr kizimin eline cubuk veriyo hadi kediye vur diyo.Allah askina böyle oyun olur mu?ben de kibarca yok kızm hayvanlara vurulmaz onlar cici dedim.bu aksam bi defa aynisini dedesi yaptrms.yolda dönerken eşime bi daha böyle yaparlarsa sen uyar dedim.yok abartyrm yok bu kız cevresinde yanlislar görerek de büyüyecekmis.herkese mudahele edilmezmiz.sinir oldum gercekten.ben bu kıza hayvan sevgisi öğretmeye çalısrkwn karsmdaki tutuma bakin.ve burda ben bunu dile getirdgm icin suclu oldum.

Çevreye müdehale edilemez belki ama babanne dede çevre değil ki aile onlar.

Hayvana vurulmaz vurularak oyun olmaz çok çirkin ve günah.

Çocuklara bile iki pataklasan kızıyo bozuluyo bizde üzülüyoruz.

Suçlu değilsin ki kuzu alttan almana gerek yok eşine niye diyosun direk kendin de.

Hayirdir cnm cokmu sicak orasi ondanmi olduki

Bu arada masallah tatilde hic kilo almamisin bu cok guzel haber

Geçmiş olsun canım
Tansiyon problemin var miydi

Günaydın bu sabah kahvaltida guzel bir başlangıç yaptım. Cok artidayim. Haftaya diyetisyen beni opecek
Aa ne güzel diyetisyen hamilelige uygun liste verir sana
Tansiyonum 1-2 aydır sık sık düşüyor. Halsiz kalıyorum başım çok dönüyor sürünüyorum.

Ben kiloya ve susuzluğa bağlıyorum.
Kilonun yapmadigi sey yok valla bonuscan
Ben de her sabah nefes daralmasıyla uyaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…