En güzel çözüm akşamdan menü programı yapmak ve sabahtan itibaren uygulamak canımkızlar ben de dün akşamdan bu yana çok acıkıyorum. tatlı ve hamurişi istiyor canım. bugün kaçamak yaptım ama tabi yine moralimi bozmayacağım. ama nedenini de anlamadım. reglime çok var. eğer düzen şaştıysa bilemem. ben de reglden 1 hafta önce iştah artışı başlar. yarınki menümü iyi ayarlamam gerek. olmazsa ben de ara öğün yaparım. daha ilk haftadan bu ne yaa
Rakibem Bengisu burdayım canım, bugün çok iş yaptım tüm evi temizledim ayrıca kızları havuza indirdim geldim yemeklerini hazırladım ancak tele bakabildim ama rakibiz gene yine yeniden her yıl olduğu gibi
Dünkü menüm
Sabah 10.00
Kahve
İki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, bir dilim ekmek,yeşil çay, kahve
Akşam 17.00
Bir kase dana ciğer, bir dilim ekmek,bir kase yoğurt, bir tabak zeytinyağı taze fasulye ,
Kahve yeşil çay bol su
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Kahve
İki haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşil biber,
Yeşil çay, kahve
Akşam 18.00
İki kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt, üç lokma tavuk, bir tabak zeytinyağı taze fasulye, iki lokma kavun
Kahve , su
Yeşil çay
Allah herkesin yüreğine merhamet versinYa gece gece kafama taktigima bakın.kv gittik kedileri var bahceli ev bakıyo iste.bikac defadr kizimin eline cubuk veriyo hadi kediye vur diyo.Allah askina böyle oyun olur mu?ben de kibarca yok kızm hayvanlara vurulmaz onlar cici dedim.bu aksam bi defa aynisini dedesi yaptrms.yolda dönerken eşime bi daha böyle yaparlarsa sen uyar dedim.yok abartyrm yok bu kız cevresinde yanlislar görerek de büyüyecekmis.herkese mudahele edilmezmiz.sinir oldum gercekten.ben bu kıza hayvan sevgisi öğretmeye çalısrkwn karsmdaki tutuma bakin.ve burda ben bunu dile getirdgm icin suclu oldum.
yürüyüşten kastım dışarı çıktım. akşam üzeri de üşeniyorum canım.Erken yapmışsın yürüyüşü sıcakta geç olsa iyi olmazmı?
Beni sormuşsun bugün daha iyiyim çok daha az oldu. Aklıma geldikçe su içiyorum zorla
afiyet olsun bence güzelGel gelelim menüye
Kah 1.5 kadar salcali yumurta 3zeytin salata cokelek 1koz biber 1d ekmek
Oglen nohutlu salata 1 catal makarna
Ara yarm d kadar sultan sarnasi cok minik kuarbiye(komsum getirdi normalde iki dililmn hepsini yer bikac tane de kurabiye gotürürdm ancak bu kadr bikac catal alip bıraktm
Aksam fırinlanmis sebze(kabakdom.patlican) 3 but cacık
ilk günden güzel menü maşallah diyeyimDünkü menüm
Sabah 10.00
Kahve
İki haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, salatalık, yeşil biber, bir dilim ekmek,yeşil çay, kahve
Akşam 17.00
Bir kase dana ciğer, bir dilim ekmek,bir kase yoğurt, bir tabak zeytinyağı taze fasulye ,
Kahve yeşil çay bol su
Hepsi biliniyor ama yapılmıyor cano
Yoh öyle bu sefer çok ciddi rekabet olucak bak bengisu sağlam geliyo ben diyim sana yavrum
Ciğerle yoğurt yeme ki demirin emilimini engellemesin.
C vitamini demirin açığa çıkmasını sağlarmış.
Mercimek çorbasına sıkılan lemon gibi yani.
Etlede limonlu salata.
Çok zekiyim dimi
İştahına gurban 2 kase çorbayla anca açılmış.
Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Kahve
İki haşlanmış yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, yeşil biber,
Yeşil çay, kahve
Akşam 18.00
İki kase mercimek çorbası
Bir kase yoğurt, üç lokma tavuk, bir tabak zeytinyağı taze fasulye, iki lokma kavun
Kahve , su
Yeşil çay
Saol canım ilk gün değil aslında benim için uzun zamandır uğraşıyorum kacamaksiz bir gün içinAllah herkesin yüreğine merhamet versinsen iyiyi doğruyu öğret çocuğuna canım. ne biçim insanlar şaşırdım valla.
yürüyüşten kastım dışarı çıktım. akşam üzeri de üşeniyorum canım.
afiyet olsun bence güzel
ilk günden güzel menü maşallah diyeyimafiyet olsun.
slm kızlar
dün 3 saatlik uykuyla işe gittim ruh gibiydim resmen. bugün biraz daha dinlendim. iş çıkışı pazar yaptım geldim. şimdi dinlenirken size bakayım dedim. sonra eşim gelir yemek yeriz. yemekten sonra da valiz yerleştirme işine bakarım. daha fermuarlarını bile ellemedim
norm enderin mekanın sahibi şarkısını bende beğendim. bayaaa bayaaa diss atıyor iyi giydirmişbuarada ender benim akrabam olur
geçmiş olsun cnm anneannene. malesef bazı şahsiyetler yüzünden bütün meslek sahiplerinin adı çıkıyor bu her çalışma alanında böyle. herkes işinihakkıyla vicdanla Allah korkusuyla yapsa gül gibi yaşar gideriz. durumunun iyi olmasınada sevindim cnm. tahlillerini sağlık ocağındada baktırabilirsin hastaneye gitmek istemezsen. sonra sonucunu özeldeki druna gösterirsin
valla kusura bakmasınlar konu benim çocuğumsa herkese müdahale ederim. o ne biçim bir davranış şeklidir öyle çok şaşırdım. bence sen kendi bildiğini yap evladına doğruları göster hayvan sevgisi aşıla
Hepsi biliniyor ama yapılmıyor cano
Ayrıca rekabetse rekabet bende çok ciddiyim zira müthiş şişman ve pişmanım yapmak zorundayım anliycagin
Ateş seni çağırıyor bonus gel katıl bize huuuOrtalık alev alacak ahey ahey
Ateş seni çağırıyor bonus gel katıl bize huuu
Deli kendin söyleyip kendin guluyon benmi dedim şimdi üçün biri diyeÜçün birini almayalım sonraof ışıl ya bahçedeyim sesli güldüm senin yüzünden yaptığını beğendin mi
En güzel çözüm akşamdan menü programı yapmak ve sabahtan itibaren uygulamak canım
Yoksa nefs cabuk kandiriyor
O zaman sağlıklı dondurma yapıp buzluğa at canım hemen soğuk soğuk yersin mmmhhh nefissaslında öğleden sonra eve gelince oldu. saat 16.00-17.00 den sonra oluyor.
Deli kendin söyleyip kendin guluyon benmi dedim şimdi üçün biri diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?