az önce saf üzüm suyu eklediğim madensuyunu içtimbitki çayı yerine 1 kupa kabuk tarçın içicem
Cok iyi olur bence.hep bebegi bırakp gidemiyorm.hem kızım da hava alıyo.arabasina koyup yuruyus yoluna gidyrz zaten bir taraf park bir taraf bag uzun tarafige kapali bi yol once orda yuruyus yapiyrm dk tutarak sonra parka gidiyorz.bazen de tek cikip tempolu yuruyrmBu arada bebek arabası ile yapılan yürüyüşler sayılıyor böyle vitrin bakma pozisyonu olmadığı sürece normal yürüyüşleri sayıyoruz.
Puanlama yapmadığımız için sorun yok.
Karpuzu rondodan geçirip sodayla tuketmeyi denedinmi? tavsiye ederim mükemmel
İyi aksamlar
Bugunun. Menusü
Kah 1.5 d ekmekle 7 zeytin çökelek domates bi yumurta kadar sucuklu omlet 1cay k.bal
Oglen 3 dolma bikac sarma bikac catal et semizotlu cacık
Ara bikac d kavun ve 1kara erik
Biraz leblebi
Aksamustu bahceye gittik dalindan 4.5 cilek bir erik salatalk maydanoz yedim.
Aksam. Yarim kase patetslu haslama
1yemek k.pirinc pilavi salata
Aksama kv geldik normalde aksama bisey yemeyecektm ama daha oncede üst üste iki defa gelip yemek yemeyince yanlis anlaşılabilirdi.o yuzden yedim.
Naber rakibem nasıl gidiyor diyet işleri sen beni yakalayamadin ama ben seni yakaladım kilodaCok iyi olur bence.hep bebegi bırakp gidemiyorm.hem kızım da hava alıyo.arabasina koyup yuruyus yoluna gidyrz zaten bir taraf park bir taraf bag uzun tarafige kapali bi yol once orda yuruyus yapiyrm dk tutarak sonra parka gidiyorz.bazen de tek cikip tempolu yuruyrm
nohut ve bulgur yapmis olabilirnedense akşam yemekten sonra karnımda şişlik oluyor
bu kadar kisitlama. Beklemedigiin anda dayanamazsin sonra. Hurmadan ne zarar gelebilir. Yaninda az bisey süt icerdin. Saat 10da son ara ogun yapıyordum bengündüz sorun yoktu. akşam da güzel yedim ama şu saatler bir tatlı isteği başladımutfakta bankonun üzerinde bisküvi var. hem de güzelinden. ama yemeyeceğim. daha kaç gün oldu başlayalı. ancak acaba diyorum 1 hurmanın arasına 1 çk şekersiz fıstık ezmesi koyup yesem mi bilemedim saat de 21.30 aslında geç bir saat. dirensem daha iyi olacak gidip 1 kupa kabuk tarçın yapayım en iyisi değil mi
Geçmiş olsun canım Allah korktuğunu yaşatmasin hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah aminnhaklisin diyetin miyetin önemi kalmadi bugun benim için. Kilo alinir verilir. Vermedimmi, gördüm. İstersem yine yaparim. Bundan sonraki amacim az az almak. Birden almak olmasin. Vermesemde olur yeterki o iyi olsun. Ben aglayinca doktor dinletti sagolsun hatta aglamaktan dinleyemedim. Pitir pitir atiyo
Daha önce yasadigin duyguyu her hamilelikte yeniden yaşamamiş gibi yasamak, Allah'ın takdiri. Rabbim herkese yaşatsın.
Rumeliye gidiyodum. Normalde nisa hastanesi dusunuyordum. Ama bugunku doktordan memnun kaldim. Daha sonrada begenirsem ona devam ederim. Hem hastane cok yakin bana. Şu tahlilleri devlette yaptirayim dahada aman aman diyorum
bu kadar kisitlama. Beklemedigiin anda dayanamazsin sonra. Hurmadan ne zarar gelebilir. Yaninda az bisey süt icerdin. Saat 10da son ara ogun yapıyordum ben
keske yeseydin. Süt icip yat en iyisi suan :)
ne bileyim yemedim. hala da tatlı diye aşeriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?