Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı 13.00
az peynirle pastırmalı omlet
peynir
3 zeytin
1 tk şekersiz yabani elma marmelatı
domates salatalık
1 dilim ekşimaya ekmek

ara 17.30
1 kupa karışık bitki çayı

akşam 19.20
3 adet küçük etli bulgurlu dolma
3 adet fırında yapılmış nohut köfte
semizli karışık salata

yatana kadar 2 lt su

akşam 1 kupa kabuk tarçın veya bitki çayı içerim.

gündüz sorun yoktu. akşam da güzel yedim ama şu saatler bir tatlı isteği başladı mutfakta bankonun üzerinde bisküvi var. hem de güzelinden. ama yemeyeceğim. daha kaç gün oldu başlayalı. ancak acaba diyorum 1 hurmanın arasına 1 çk şekersiz fıstık ezmesi koyup yesem mi bilemedim saat de 21.30 aslında geç bir saat. dirensem daha iyi olacak gidip 1 kupa kabuk tarçın yapayım en iyisi değil mi

İyi aksamlar
Bugunun. Menusü

Kah 1.5 d ekmekle 7 zeytin çökelek domates bi yumurta kadar sucuklu omlet 1cay k.bal

Oglen 3 dolma bikac sarma bikac catal et semizotlu cacık
Ara bikac d kavun ve 1kara erik
Biraz leblebi
Aksamustu bahceye gittik dalindan 4.5 cilek bir erik salatalk maydanoz yedim.
Aksam. Yarim kase patetslu haslama
1yemek k.pirinc pilavi salata

Aksama kv geldik normalde aksama bisey yemeyecektm ama daha oncede üst üste iki defa gelip yemek yemeyince yanlis anlaşılabilirdi.o yuzden yedim.

Bu arada bebek arabası ile yapılan yürüyüşler sayılıyor böyle vitrin bakma pozisyonu olmadığı sürece normal yürüyüşleri sayıyoruz.

Puanlama yapmadığımız için sorun yok.
Cok iyi olur bence.hep bebegi bırakp gidemiyorm.hem kızım da hava alıyo.arabasina koyup yuruyus yoluna gidyrz zaten bir taraf park bir taraf bag uzun tarafige kapali bi yol once orda yuruyus yapiyrm dk tutarak sonra parka gidiyorz.bazen de tek cikip tempolu yuruyrm

Karpuzu rondodan geçirip sodayla tuketmeyi denedinmi? tavsiye ederim mükemmel

yok onu da biliyorum ama hiç denemedim. yaparım. yazın sıcakları insanı hafif tatlı soğuk içecekler tüketmeye sevkediyor

bu arada buralarda yoktun nasılsın canım

gündüz iyi de akşam tamamen karbonhidrat olmuş.

Merhaba canlar nasılsınız geçmiş yapamadım 50 sayfa birikmiş ,umarım herkes çok iyidir ben hiç iyi değilim, çocuklar eş evde diye pasta börek kurabiye yaptık yedik hergun ve sonuç catladim resmen çok fazla kilo aldım kendimi çok kötü hissediyorum acilen eski moduma dönüp bu gelenleri göndermem gerek kendimden hiç beklemezdim 10 kilo almışım kocaman bir onnn kilo 74 iken 84 olmuşum hadi bismillah dedim bugün başladım umarım iştahıma bir dur diyebilirim gitsin hain kilolar

Naber rakibem nasıl gidiyor diyet işleri sen beni yakalayamadin ama ben seni yakaladım kiloda

bu kadar kisitlama. Beklemedigiin anda dayanamazsin sonra. Hurmadan ne zarar gelebilir. Yaninda az bisey süt icerdin. Saat 10da son ara ogun yapıyordum ben

Geçmiş olsun canım Allah korktuğunu yaşatmasin hayırlısıyla kucağına al yavrunu inşallah aminn
Ananenede çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım :)

Kahvaltı: 2 adet haşlanmış yumurta, peynir, 7 adet zeytin,3 dilim ekmek, bir tatlı kaşığı bal, bir tatlı kaşığı tereyağı domates salatalık ( ne yemişim beaa)

Öğlen: 3 gibi bir tabak fırın sebze, bir dilim ekmek

Saat 6:30 gibi 3 erik yarım avuç ceviz

Bu günlük böyle oldu.

Bu sabah pazartesi sendromuyla uyanınca zombi gibi banyoyu yıkadım, evi toparladım, çamaşır astım duş alırken aklıma geldi tibet hareketlerimi yapmadığım koşturmadan unutmuşum ...

Geç kaldım bayağı (klasiğim) sokağa indim arabaya yürürken iki güzel bayan durdurdu ellerinde bir kağıt zayıflamayı düşünürmüsünüz dedi bende yok dedim kusura bakmayın işe geç kaldım kolay gelsin dedim ve onlardan hızlıca ayrıldım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…