Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ilk bikac gün zorlanıyo insan ama sonra alisiliyo gercekten.uzak dur karbonhidrattan imi gun uyi menu ve sporla eksi olabilirsin

Ya aslinda tam hayvana eziyet de degil simdi yanlis tanimayn onlari bir suru hayvaari var cok da iyi bakarlar.hatta kayonbabmn kekligi var bebek gibi ilgilenir sabrina hayranmdr.bunlar kotu niyetli de degil hani al cubugu kediyi kovala oyna der gibi yoksa zaten kediye vuramaz bile kızım..ama al cubugu vur deyince cocuk psikolonidune yanlis yerlesir bugun vuramiyo ama yarn vurabildiginde bunun yanlis olmadigini dusunmesin diye esime soyledm velhasl koca kisisi beni haksz gördu.ben de sabah kizim balkondaki cicegimi koparacakti esim de uyardi kizim koparma yazik cici gel sevelim cicegi dedi ben de yok canm ver eline cubugi vursun dedim.anlasa ayni sey iste ama söz konusu ailesi olunca bi garip..gercekten cok yersiz ve gereksiz ailesyle tartışmarmz oldugu icin orda sesimi çıkarmadm.ama bi dahakine net bir dille bunun dogru olmadigini dile getirecem.yanlis anlarlasa da umrumda degil.ben esime söyle dedim sonucta.

Güldüğüme bakmayın bende diyet konu olunca kötü oluyorum.

Evdekiler yemekten başka bişey düşünmüyor gibi yaz günü bitmiyor yenecekler.

Ben istiyorum ki yiyip kalkiyim bi daha yemekle uğraşmiyim yok ama olmuyor.
Bazen birden halsizleşiyorum.
Acıktığım için oluyo öyle sinir oluyorum ki gözüm kararıyo falan sanki çölde aç susuz kalmışım bu nasıl bir acizlik...
Bazende baya dayanabiliyorum.
Bütün hormonlarım mı dengesizdir nedir anlamadım gitti.

Kimseye bişey demiyorum sadece bu sefer çok zorlandığımı söylüyorum.
Sıkılıp yesem nefes alamıyorum.
Buraya da yazamasaydım nolurdu düşünmek bile istemiyorum...

Bunları kendime reva görüp nasıl hala bu durumda oluyorum insan kendine hayret ediyor.

Anladım aslında ama çocuklar bişeyleri öğrenirken bazen acımasız oluyolar en basit komutu algılıyor senin vermek istediğin dışında herşeyi öğreniyolar.
O yüzden dikkat etmek lazım dediğimize yaptığımıza.

Hoşgeldin azram.

Allah bağışlasın yavrularını.
Burda hepimizin farklı ama ortak hikayesi var.
Aynı şeyleri yaşayıp görüyoruz birbirimizi anlıyoruz.

Kaç kilosun? Daha önce diyet bölümünde bulundun mu?

akşamın menüsü de belli oldu
ohh kafa rahat ben ne yapsam ki
Cnm yaz günü istek bitmiyor cidden ama yediklerimizin hepsinin tadını bilioruz nasilsa once sağlık sonra başardım demek icin ha gayret donem dönem insan durabiliyor cidddn bi vazgecis kaçış arıyor ama biz devam ettikce gidecek o kilolar

Hosbuldum tşk ederim Amin Allah razı olsun cümlemizin evlatlarını inşa inan kilomu bilmiyorum hiiç cesaret edip tartılmadım. Evet diyet yapmaya başladım ama emzirdigin için hemen bi acikma hissi geliyor ve tekrar sil başa geri dönüyorum.
Şuan 28 yaşındayım ve hep diyet yaptım çünkü çok fazla kilo almaya meyilli bi ypm var...Su aralar hiç bi giyim bana olmuyor hemen yoruluyorum bide en önemlisi önümüzdeki bahar ayında kardeşimin düğünü var ve bu kiloda asla düğüne gitmeyi düşünmüyorum.
Hayde bismilla deyip başlamak istiyorum sizlerle tabi oğlum küçük olduğu için sütümü çok fazla etkileyecek ağır bi diyet ypmsk ta istemiyorum.

Emzirmesende ağır diyet doğru değil zaten kısa sürede geri alınıyor.

Kardeşimin düğünü olunca neler giyicem diye heves etmiştim ama nasip 8 aylık hamileydim.
Kocaman karnımla şifonlu bir ferace ve şiş ayaklarımla 40 numara babet giymiştim :)

O gün yaklaşsın hele bulursun kendine göre.
Bu beden bizim atıp satacak halimiz yok kabul edip sevicez.
İnsan sevdiğine iyi davranır.

Kilolu insanlar hamilelikte çok almıyolar bizi emzirme dönemi fena yapıyor.
Şanslısın emzirdikçe gider diyemiycem.

Sık acıkma hissi tatlı hissi normal bize durduk yere oluyoken sen bide emziriyosun.

Abur cubur tüketiyosan onları kes önce.
Evde pişen yemeklerden dolu dolu ye.
Makarna pilava ağırlık vermeden.

Nasıl diyet yaparken çok yenmezse depo yağlarımızı yakıyoruz emzirirkende çok yenmezse depo yağlar süt için kullanılıyormuş.

Ben emzirirken bunu bilmiyodum.

Günaydın

Besmeleyle umutla başlayalım yine karamsar üzgün uyumuş olsak bile
Yağmurlu bir çarşambaymış öyle diyolar.

Tartı gününe 2 gün varmış.
Yok yere ödemden fazla çıkmayı hiç birimiz istemezükmüşüz.

Bakak görek nasıl geçirecek +90 hatunları çarşamba gününü

Bilen biliyordur fevzi özgönülün diyetini yapmaya çalışıyorum.
Zaten diyet değil.

O düzenden sapınca iyi olmuyo benim için bugün erken kahvaltı yapıcam inş.
Çünkü akşam acıktım ve hoca akşam acıkıyorsanız o günün sabahında ve öğleninde düzgün yememişsinizdir mutlaka bir hata yapmışsınızdır diyor.

Büyük sözü diynerim ki ben öylede usluyum.

Günaydın canooo çarpıntılar geçti mi susuzluktan şikayet ediyorsun sen çok güzel aromalı sular hazırlardın noldu onlardan yapana kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…