Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

karbonhidratlardan çok az ve tatlılardan tamamen uzak durarak protein, sebze, salata, çiğ kuruyemiş, glisemik indeksi düşük meyveler ve bol su ile güzel kilo verebilirsin canım.

Ben erik kaynatiyorum. Allahim içi kipkirmizi harika görünüyor. İnşallah tadi da guzel olurda şifa niyetine içeriz :)) bu yazı yiyecek anlaminda ayri sevmeye basladim. Meyve çeşidi falan çok var. Kış meyvelerini pek sevemiyorum ben. Bide incir yiyebilsem koyden bol bol meyve isticem annemlerden umarım getirebilirler

Bugünkü menümude paylaşayim

Sabah
10.30 bir kahve iki ceviz

Kahvalti
11.30
Kıymalı iki yumurta , bir çay bardağı süt, 5-6 tane çiğ fındık, bir zeytin, iki kk peynir,

Ara kahve ,yeşil çay

Akşam
17.00
Bir tabak zeytinyağı taze fasulye, bir kase kese yoğurdu, yarım dilim şinitzel , iki kaşık pirinç pilavı, iki ceviz

Bol su, kahve , yeşil çay la devam edilecek

karatay usulüne devammi :) afiyet olsun

Guzel menü afiyet olsun 2kask pilav az olmus:)7 .8 kasik yeseydin:)

ben de taze incir yemek istiyorum. geçen hafta sormuştum 30 tl dedi. tabiki almadım.

harika bir menü. ah ışılcım ben de bir başlasam karataya çok iyi olacak ama bu aralar illa karbo da istiyorum. acaba diyorum kaçamaklı karatay mı yapsam bir ara onla da iyi kilo vermiştim.

sabah 11.00
1 orta boy şeftali

saat 12.00
1 kase bol acılı tarhana çorbası

saat 12.30
pastırmalı peynirli omlet
1 dilim ekmek
domates salatalık

öğlen 16.30
2 yk zeytinyağlı bamya
2 kepçe bol acılı tarhana çorbası
1 dilim ekmek
2 yk ev yoğurdu

akşam 19.40
fırında köfteli patlıcanlı kebap
3 yk ev yoğurdu
1 dilim ekşimaya ekmek

yatana kadar 2 lt su

gece bitki çayı içerim. belki maden suyu da içebilirim.

kavun ve biraz leblebi yedim. az üzüm suyu eklenmiş madensuyu içtim. acaba reglim erken mi gelecek yaaa şüphe ettim. neden açlık hissediyorum
Diyeti düşündüğün icin bence.beyin psikoljikmen yiyecekleri düşünüyo canım cekiyo normal olarak.düsünmemeye calis.yarın az yersen eksi olabilirsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…