Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugunun menüsü kv gittikgec saatte kah yaptk biraz karisik oldu.

Saat 11 bikac zeytin 1.5 has.yumurta biraz peynir
Dom.salatlk bir d.sicacik köy ekmeğiyletereyaği cokelek yogurt cok az izgara et tavuk

Öglen 1tabak taze fasulye 2 ymk k.bulgur bikac catal pirinc p. Cacik

Ara 5 10 tane kuru dut
Aksam8.10 tane sarma(miniklerdi)

2 defa sekersz türk kahvesi birinin yanda 5.6 findik 2 gün kurusu kayisi

Normalde sarma cok yerdm ama tuttum kendimi.su 4 kilo verene kadar dişimi sıkaym daha doğrusu agzimi tutaym.

Şimdi şöyle dusunuyorm ilk 5 kilo verene kadar herseyi elimden geldigince az yiyip her gün spor yapacam.sonra bazı seyleri daha az yiyerek haftada 5 gün falan spor yaparak 5 kilo daha verecem.sonra da hftada 2 günyuruyus ve normal beslenme duzenine gececem.yediklerime dikkat edecem.abur cubur pasta börek yedigim aksam sadece salata cacikla gecirecem.bu sekilde dengeleyerek belli kiloda kalmayi hedefleyecem.kendime 5 kiloluk bi sinir belieyecem onu astm mi her gün spor ve diyetle belirledgm kiloya inecem.simdilikhedefm75 olmak.cok kötü durmayacaksa 72_77a raligi düşünüyrm
10 yil önce 68 kiloyla cok cok zayiftm 38 bedem giyimiyordm.o kiloya kadsr inmeyi zaten istemem.eimdilik 75 iyi gibi görunuyo

Spor konusunda tam tersini yapmamız lazım aslında. Kiloluyken daha az verdikçe çoğalatarak.
Yüz azalıyor çünkü.
Ve sporcu yada bekar öğrenci olmadığımız için hiç bi zaman o hergün yapılanı devam ettiremiyoruz.
Ettirmeyincede geri almamız kolay oluyo çünkü bi yerde az yemekte bırakılıyor.

68 i istemezsin demek

kavun ve biraz leblebi yedim. az üzüm suyu eklenmiş madensuyu içtim. acaba reglim erken mi gelecek yaaa şüphe ettim. neden açlık hissediyorum

Tövbe tövbe yarına ne yesem diye düşünüyrm.halbuki diyet demek yememek demek!!!!

Güzeller bende aynı durumdayım atıştırıyorum falan kafa hep bununla meşgul bünye mutluluk kaynağını kolay kesemiyor.

Bize iyi gelen mutlu eden şeylerle daha çok uğraşmamız lazım yemek boşluğunu doldurmak için.

Fulyacım hele sen ben en çabuk pes edenlerdeniz bak günlerdir aksatmadan menü yazıyosun düzgün yiyosun hiiç canını sıkma emi?

Seni en uzun devam eden halinle şu an görüyorum burda bunu bozmak yok.

Kaçamak mı oldu olduğu yerde kalıcak bizim hemen bi sonraki öğünü düşünücez.

harika bir menü. ah ışılcım ben de bir başlasam karataya çok iyi olacak ama bu aralar illa karbo da istiyorum. acaba diyorum kaçamaklı karatay mı yapsam bir ara onla da iyi kilo vermiştim.
68 i ben alayım rakibeme sıkıntı olmasın bonus ver bir dal

Slm kizlar

Bir turlu duzenimi oturtamiyorum 3 gundur cok yoruluyorum hep yrin baslayayim diyorum ama baslayamiyorum uzerine kiloda aliyorum. Moral olarak cok kotuyum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediyorum ve tartilmaktan korkuyorum. Tekrar 3 haneleri gormekten gercekten cok korkuyorum

Yapma canm cok emek verdn güzel ilerliyordun.bi biraktık mı hop 10 kilo alyrz.bence hemen yarin tartl ve listeye dahil ol.

yok canım merak etme pes etmedim. bu sefer gerçekten devam edeceğim. ama ilk haftadan böyle olmasını anlamadım. ama sanırım psikolojik. çünkü regl öncesi olmama imkan yok. bir de tabi çok hareketli değilim ya onun da etkisi var. ama bugün dışarı çıktım. yürüdüm. iyi geldi. ama artıdayım. napayım moralimi bozmayacağım. o 79 u göreceğim mutlaka
akşam üzeri coştum iki gündür. inşallah yürüyüş vücuduma iyi gelmiştir de iştah gider
Gunaydinnn
Bugun bildirim gunu diye tartildim tam yazacakken fark ettim 115.5 olmusum dun yuruyus falan yaptik aksam arada kacamaklarim da var aslinda bugun diyetisyene de gitmem lazim da kacsam mi diyorum
ben de şaşırdın bugün cuma mı diye sen böyle yazınca. sonradan uyandım
68 i ben alayım rakibeme sıkıntı olmasın bonus ver bir dal
kız ben de alırım 68 i sen yorulma
keşke ben de senin gibi karataya tam başlayabilsem
diyet yapmasan bile dikkat et ki artı olmayasın. o kadarını da yaparsın bence.

Slm hatunlar dün bebelerin doğum günüydü öğlen kaçamaklı oldu ama yine de paylascam menüyü

sağlıklı mutlu huzurlu nice yaşları olsun cnm

Yapma canm cok emek verdn güzel ilerliyordun.bi biraktık mı hop 10 kilo alyrz.bence hemen yarin tartl ve listeye dahil ol.

geriye aldığımın farkındayım ama ne kadar aldığımla yüzleşmekten korkuyorum. yarın hazır değilim tartılmaya belki haftaya tartılırım biraz toparlanmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…