isin gercekten zor Allah kolaylik versin. Yemek, wc en temel ihtiyaclar aslinda kolaylik saglanmasi lazimevet cnm
Wc baya uzak gidip gelmek yolda 7-8dk sürer bide orada gecirecegin zaman var :)
ben daha yeni basladigim icinde kapilari açma kartim yok
Icerden birinin gelip bana giriş kapisini acmasi lazim
Yani surekli diyemem ben wc ye gidecem diye :))
isin gercekten zor Allah kolaylik versin. Yemek, wc en temel ihtiyaclar aslinda kolaylik saglanmasi lazim
30 dk mola var cnm :))isin gercekten zor Allah kolaylik versin. Yemek, wc en temel ihtiyaclar aslinda kolaylik saglanmasi lazim
cok az ya. Benimde calistigim yerlerde cay molasi, yemek molasi olmazdi ama cayimizi kahvemizi yapar yerimizde icerdik. Wcye gider gelirdik, yemegi yer dönerdik. En azindan bu konuda sansliymisim demek. Allah yardimcin olsun30 dk mola var cnm :))
merhaba ben foruma yeni üye oldum işleyişinden de pek haberim yok aslında ama kilom 124.600 ben de kilo gurubuna katılmak istiyorum mümkünseçok haklısın ama daha 2-3 hafta bendeler, o değilde abur cubur alıyoruz her akşam, ister istemez yiyorum, ama sabah kiloma baktım en azından almamışım, ve bu gün itibari ile tamamen diyete odaklandım, çünkü neden, bu gün bir arkadaşım bi laf söyledi, içime oturdu, iyiki de söyledi.
Cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazmerhaba ben foruma yeni üye oldum işleyişinden de pek haberim yok aslında ama kilom 124.600 ben de kilo gurubuna katılmak istiyorum mümkünse
Merhaba hoşgeldin :) hiç bir başlığa gitmeden burda kalabilirsin. bizlerde sağlıklı beslenerek hafiflemeye çalışıyoruz, cuma günleride kilomuzu bildiriyoruz tablomuz oluyor. Tabloya girmek için iki hafta düzenli katılım yapmanız gerekiyor sürekliliğinizi göstermek adına ....merhaba ben foruma yeni üye oldum işleyişinden de pek haberim yok aslında ama kilom 124.600 ben de kilo gurubuna katılmak istiyorum mümkünse
Gecmis olsun canim onceden alintilayip yazamamisim kusura bakmaSelam. Desteginiz icin tesekkur ederim.
Ananem aksam eve döndü simdilik ilaçlarına devam et demisler. Kalp krizi riski orta derecedeymiş ama...
Bide ben bugun yasadiklarimi anlatmak istedim.
Sabah devlet hastanesine gittim. Babami eve cagirdim kizimin yaninda durdu.
Muayenede doktor bebek haftaya gore kucuk dedi hatta daha farkli sekilde. Kalp atisi yok bu haftada olmalıydı dedi. İki kez sordum yok dedi. Tabi ben ordan ciktim cok fena oldum. Bana dediki iki gunde bir bhcg baktir. Kese olusmus, bebek oluşmuş bhcg baktir diyo. Esimi aradim para bul bana ozele gidicem dedim. Kayınpederimde bulmuş geldim ondan para aldim. Ozel hastaneye gittim. Doktora hicbisi demedim. Normal kontrolmuş gibi gittim. Kadin kalp atimi baslamis deyince ben aglamaya basladim dedim devlette yok dediler gercekten var mi, dinletti bana varmış gercekten. Allah bu devlet doktorlarina azcik insanlık versin. Karindan görmüyorsun vajinal bak bchcg baktirmak ne alaka. Eve geldim yusrayla bi yattık daha yeni uyandik
Gecmis olsun canimİyi gefeler yorgun savaşçı geldi.
Bugün hiç bişey yapamadım desem yeri.
Çok çarpıntım ve baş dönmem oldu yatırdı beni.
Kalktığımdan beri vardı da önemseyip üstünde durmak istemedim.
Spora bile gidemedim.
Bu ara kimle konussam acim surekli diyorkavun ve biraz leblebi yedim. az üzüm suyu eklenmiş madensuyu içtim. acaba reglim erken mi gelecek yaaa şüphe ettim. neden açlık hissediyorum
Hosgeldin canim tabi ki katilabilirsinmerhaba ben foruma yeni üye oldum işleyişinden de pek haberim yok aslında ama kilom 124.600 ben de kilo gurubuna katılmak istiyorum mümkünse
Tebriklerr iyi toparladinGünaydın arkadaşlar kilo bildirimine geldim
Sizdede durumlar yüzgüldürücüdür umarım
Kilo bildirimim: 112.2
Geçen hafta: 113.3 ( öyle hatırlıyorum)
Fark: 1.1
Gitmedim adama ne diyim cocuk gibi gene listenize uymadim ben diyemedim ablam gitti diyetisyenle 13 toplanma 19 vermis oldu saka maka birde listelerw 4 gun uyguysa 3 gun uymadanGünaydın dün diyetisyen e gittin mi ? Sizin düğün ne zaman?
hoş buldum :) takip edebilir miyim bilmiyorum forum o kadar karışık geldi ki bir garipsedimMerhaba hoşgeldin :) hiç bir başlığa gitmeden burda kalabilirsin. bizlerde sağlıklı beslenerek hafiflemeye çalışıyoruz, cuma günleride kilomuzu bildiriyoruz tablomuz oluyor. Tabloya girmek için iki hafta düzenli katılım yapmanız gerekiyor sürekliliğinizi göstermek adına ....
Tamda cuma günü gelmişsiniz bence bugün az çok topiğimizi anlarsınız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?