Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

isin gercekten zor Allah kolaylik versin. Yemek, wc en temel ihtiyaclar aslinda kolaylik saglanmasi lazim

merhaba ben foruma yeni üye oldum işleyişinden de pek haberim yok aslında ama kilom 124.600 ben de kilo gurubuna katılmak istiyorum mümkünse

merhaba ben foruma yeni üye oldum işleyişinden de pek haberim yok aslında ama kilom 124.600 ben de kilo gurubuna katılmak istiyorum mümkünse
Merhaba hoşgeldin :) hiç bir başlığa gitmeden burda kalabilirsin. bizlerde sağlıklı beslenerek hafiflemeye çalışıyoruz, cuma günleride kilomuzu bildiriyoruz tablomuz oluyor. Tabloya girmek için iki hafta düzenli katılım yapmanız gerekiyor sürekliliğinizi göstermek adına ....

Tamda cuma günü gelmişsiniz bence bugün az çok topiğimizi anlarsınız:)

Gecmis olsun canim onceden alintilayip yazamamisim kusura bakma

Gecmis olsun canim
kavun ve biraz leblebi yedim. az üzüm suyu eklenmiş madensuyu içtim. acaba reglim erken mi gelecek yaaa şüphe ettim. neden açlık hissediyorum
Bu ara kimle konussam acim surekli diyor
Hosgeldin canim tabi ki katilabilirsin
Günaydın arkadaşlar kilo bildirimine geldim

Sizdede durumlar yüzgüldürücüdür umarım

Kilo bildirimim: 112.2
Geçen hafta: 113.3 ( öyle hatırlıyorum)
Fark: 1.1

Tebriklerr iyi toparladin
Günaydın dün diyetisyen e gittin mi ? Sizin düğün ne zaman?
Gitmedim adama ne diyim cocuk gibi gene listenize uymadim ben diyemedim ablam gitti diyetisyenle 13 toplanma 19 vermis oldu saka maka birde listelerw 4 gun uyguysa 3 gun uymadan
Dugun 1 eylul kina 3 eylul dugun olacak insallah 40 gun kadar var

hoş buldum :) takip edebilir miyim bilmiyorum forum o kadar karışık geldi ki bir garipsedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…