Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar merhaba sabahleyin dışarı çıkmadan önce kilo bildirimi yapmıştım. Ödemim vardı bunu biliyordum wcye de tam çıkmamıştım. acele dışarı çıkmak zorunda olduğum için yazıp çıktım ancak işimi hallettikten sonra yürüş yaptım sanırım ödemim gitti. gerçi bu arada akşam yazacağım biraz bir şeylerde yemiştim ancak şimdi eve geldim ve tartıldım. Kilom farklı çıktı. o yüzden yine kilo bildirimi yapacağım. bunun dikkate alınmasını istiyorum.

Cuma 81.4
Bugün 81.6

Fark +0.2

HAFTALIK SONUÇLAR

Haftanın 1.si........................................ 74FRIDA ...................................... -1.1 kg

Haftanın 2.si....................................... Fit mutlu anne ..................... -1 kg

Haftanın 3.sü.................................... nisan34 ......................................... -0.7 kg

Gunaydinn dun yediklerim hemen arti olarak donmus
Gecen hafta 116.4
Bugun 115.9
Fark 0.5
Spor 70 dk
tatlım bence artık diyetisyen listesine uy ve sıkı başla. buraya hergün yazarsan tam motive olursun. düşünsene artık bir an önce 99 u görmek istemez misin hayal değil ki görebilirsin
Günaydın arkadaşlar kilo bildirimine geldim

Sizdede durumlar yüzgüldürücüdür umarım

Kilo bildirimim: 112.2
Geçen hafta: 113.3 ( öyle hatırlıyorum)
Fark: 1.1

tebrikler canım. eksilerin devamı gelir inşallah
canım geçen cuma kaçtın unuttum ama tebrikler. güzel başladın menülere
Slm hatunlar kilo bildirimi
Eki Görüntüle 2292673
E eboe Listeye girmek istiyorum canim
geçen cuma kaçtın bilmiyorum ama sanırım eksisin. tebrikler
hoş buldum :) takip edebilir miyim bilmiyorum forum o kadar karışık geldi ki bir garipsedim
takip edersin tabiki de. bak sayfanın sağ üst köşesinde takip et butonu var onu tıkla. bildirimler düşer sana. hergün girersin buraya. inan arkadaşlıklar kurulunca bırakılmıyor. birbirimizi destekliyoruz.
Gunaydin kilo bildirimi

Gecen hafta 84
Bugun83.4
Fark_0,600
Spor 230dk
tebrikler canım. devamını dilerim
Hayırlı cumalar..

Kilo bildirimi

Geçen hafta 101
Bu hafta 102
Fark +1
Spor 120 dk yürüyüş
hadi artık sen de bizimle diyete başla.
hedefim 4.600 verip 120 ye inmek bayrama kadar
harika verirsin
Selamun aleykum hayrli cumalar kizlar yaz telas birde gevseklikle gelemiyorum insalah toparlanmak ümidiyle bekliyorum bakalim
Kilom ayni
Hepiniziz opuyorum
canım bir yerden başlaman gerekiyor artık bence. ben 90 lara başladım başlayalı seni çok görmüyorum. aralarda gelip kilo bildirimi yapıyorsun. yani anladığım kadarıyla uzun süredir diyet yapmıyorsun. bir diyetisyene başlayıp hergün aktif olarak buraya menü yazıp motivasyonunu arttırabilirsin. denemek istemez misin ? kendine şans ver bence ve kendini erteleme
Geçen hafta: 81.6
Bu hafta: 80.6
Fark: -1
güzel gidiyorsun tebrikler canım.
Dışarı çıktım bugün unuttum yaa

Geçen hafta 75.1
Bu hafta 74.4
alkış

saol cnm
emeğine sağlık canım
Canım başlangıç listeye dahil olduğum kilomu oluyor ? Yazıyor benimkinde

bugün bir randevum vardı acele çıkmam gerekti. erken de kalkamadım gece geç yattım uyuyamadım falan. dünden bu yana wc ye tam çıkmadım. ödem de hissettim. dün 82.2 çıktım. dedim artıyım. bu kadar olmasa bile 81.8 veya 82 yimdir diye düşündüm.
bu sabah çok şiştim ama hemen tartıldım 83 çıktım şoka girdim 30 dk sonra wc ye çıktım ayıptır söylemesi. tartı 82.8 gösterdi. yine çok ama mecbur birşeyler atıştırdım. evden çıktım. işimi halledince 1 saat yürüyüş yaptım su falan içtim biraz. eve gelip tartıldım 81.6 çıktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…