- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Bekledigim destek geldi.sırtm yere gelmez.bonus seni utandrmayacagm.anamin yemejlerind ragmen diyeti birakmak yohh.bengisu022 ben seni dutuyorum bebem
Eki Görüntüle 2293764
Ha ha ben de gecen gün kızıma adın ne diye sordum versigi cevap minnks ve boncuk oldu:)Kız bunu benim ufaklık söylüyor sürekli, yakında 5 yaşında olacak inşallah ,bütün gün ağzında hele hele minnoş minnoş minnoş diyor nerden duyduysasen nerden duydun belki aynı yerdir o hatırlamıyor bari sana sorayım
siz ikiniz yarışın cnm ikili daha zevkli olur :))
unutkanligim bayadir var cnm eskiden yaptirdigimda sorun yoktukan tahlili yaptır bence. b12 düşmüş olabilir. omega3 de konsantrasyon sorununa iyi geliyor.
evet tabi karbonun da etkisi var. ama gerçekten wc de yok. inşallah yarın çözülür.
ben de tabi beslenmeye dikkat ve takviyelere devam
Bekledigim destek geldi.sırtm yere gelmez.bonus seni utandrmayacagm.anamin yemejlerind ragmen diyeti birakmak yohh.
Dedim diyet bozdun mu dedi ki yohh yohhh
Dedim canin tatli cekti mi dedi ki yohhh yohh
Dedim isilduru incelir mi dedi ki yohh yohh
Dedi ki yohh yohh
siz ikiniz yarışın cnm ikili daha zevkli olur :))
unutkanligim bayadir var cnm eskiden yaptirdigimda sorun yoktu
Simdide sabah erken gitmek gerektigi icin gidemem dr a
Omegayla bide beyinfonksiyonlarini gelistirici bisey aliyom
Tatlim sadece kararli ol, yemini falan karistirmaGunaydin nasilsiniz benim tartilmamam lazim az cikinca cozutuyom sonra fazla cikinca moral.bozup cozutuyom yemin mi etsem acaba diye dusuncelerdeyim
2 gün önce yedim kuzum. yine yerimCiger ye ciger
amin canımGunaydinnnnnn
Tartiya 3 kala guzel menüler olsun ins.
Gunaydin nasilsiniz benim tartilmamam lazim az cikinca cozutuyom sonra fazla cikinca moral.bozup cozutuyom yemin mi etsem acaba diye dusuncelerdeyim
Bekledigim destek geldi.sırtm yere gelmez.bonus seni utandrmayacagm.anamin yemejlerind ragmen diyeti birakmak yohh.
Dedim diyet bozdun mu dedi ki yohh yohhh
Dedim canin tatli cekti mi dedi ki yohhh yohh
Dedim isilduru incelir mi dedi ki yohh yohh
Dedi ki yohh yohh
Menü yazacam da yazacak menu yok.cok karman corman yiyorm.yazmam avantajma farkndaym amma cok karisik da yiyormkızlarMefkurem hariç herkes menü yazmayı bıraktı. ben de dahil. cozutunca yazmadım. sabah da çok dolu bir kahvaltı oldu ama olsun günün geri kalan kısmını iyi tamamlayacağım. akşam yazacağım.
lütfen siz de menü yazın. özellikle düelloda olanISILDURU ve bengisu022 niye menüler yazılmıyor tamam kilonuz süpriz olsun ama menülerinizi yazın ki herkese örnek olsun
bence yaz canım.Menü yazacam da yazacak menu yok.cok karman corman yiyorm.yazmam avantajma farkndaym amma cok karisik da yiyorm
Slm canlar nasılsınız kızlar kardeşimle havuza indi bende yanlarına gitmeden size bir bakım dedim öperim çok sular icilsin yeşil çaylar hupurdetilsin cumaya ne kaldı ki huhuuhu bengisuuu bebegem
Iyiler be bonusumArsızsa demekneydiyon sen kuzu yavrular nasıl?
Sağol kaptanımbaya yoğun yorucu cnm
Bide unutkanligim, konsantre problemim var
O beni zorluyor biraz
Kuruyemisi artirdim bide takviye aliyorum
Seninle pazar kahvelerimizide ozledim
seninde bünyen ödeme cok musait heralde degilmi isilcim
Bu arada bende seni tutuyom :))
gecmis olsun cnm hayirdir
haftaya artisiz baslamak buyuk avantaj tatlim
bence kacamaklarinda etkisi vardir :))
bende haftaici hic bisey yapamıyorum artik cnm cok yorgun oluyorum
kuzum basladinmi listene
Tansiyon problemi olmamasi icin dikkat etmen lazim
cok normal tatlim o kadar kanaman oldu
Sen zaten ne yapman gerektigini bilirsin :))
Iyiler be bonusum
Oğlan biraz üzdü beni
Doktor az su serpti içime ama hala oğlumla sosyal aktivite ortamı uydurmaya uğraşıyorum
Yoksa korktuğum başımıza gelecek
Sağol kaptanım
Benim regl sıkıntılıydı önceleri 15 gün sürüyordu
Sonra son geldiğinde 2 gün gitti
Acaba kist mi korkusuyla huzurum kaçtı
Ama çok şükür değilmiş
Ramazandan önce 1 ay kullanmayı unuttum düzen bi bozuldu hala düzelmesi
Doktor vajinal ultrason baktı şükür bisey yok
Bisure olur dedi
Oğlan da cuma asiya gitmiştik
Benim oğlana seslendiler bakmadı bide parmak ucunda yuruyo ve hiç yerinde durmuyo
Aile hekime Otizm den şüphelendi çocuk psikiyatriye yönlendirdi
Haftasonu olunca tabi gidemedik pazartesiye kadar nerdeyse sabahladım moral sıfır işten evden elimi çektim
Psikiyatri gördü konuşmama ve sürekli parmak ucunda yürüyüp koşturması dışında sorun yok dedi
Ama bu ikisi otizm demeye yetecek bi bulgu dedi
Yalnız hiç sosyal ortam olmaması ve tv ye çok maruz kalması bunlara tetikleyici o yüzden otizm diyemem dedi
Tv yasak parka fırsat oldukça çıkıp akranlarıyla oynayacak
Ev de de sürekli konuşarak oynuycaz
Sosyalleşmesi lazım dedi nerden bulcaz çocuk bilmiyom
Dün çıktık her çocuk kendi havasında
Derdim büyük yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?