Inşallah canıminşallah herşey yoluna girer canım. üzülme. dediği gibi belki sadece sosyalleşmesi iyi gelecek.
Inşallah canım
Diyalog kurmaya çalışıyorum sanki umursamiyo gibi
Bu da beni yipratiyo
dogru söze ne denirkızlarMefkurem hariç herkes menü yazmayı bıraktı. ben de dahil. cozutunca yazmadım. sabah da çok dolu bir kahvaltı oldu ama olsun günün geri kalan kısmını iyi tamamlayacağım. akşam yazacağım.
lütfen siz de menü yazın. özellikle düelloda olanISILDURU ve @bengisu022 niye menüler yazılmıyor tamam kilonuz süpriz olsun ama menülerinizi yazın ki herkese örnek olsun
Neyse şükür sende sorun yokmuş cnmIyiler be bonusum
Oğlan biraz üzdü beni
Doktor az su serpti içime ama hala oğlumla sosyal aktivite ortamı uydurmaya uğraşıyorum
Yoksa korktuğum başımıza gelecek
Sağol kaptanım
Benim regl sıkıntılıydı önceleri 15 gün sürüyordu
Sonra son geldiğinde 2 gün gitti
Acaba kist mi korkusuyla huzurum kaçtı
Ama çok şükür değilmiş
Ramazandan önce 1 ay kullanmayı unuttum düzen bi bozuldu hala düzelmesi
Doktor vajinal ultrason baktı şükür bisey yok
Bisure olur dedi
Oğlan da cuma asiya gitmiştik
Benim oğlana seslendiler bakmadı bide parmak ucunda yuruyo ve hiç yerinde durmuyo
Aile hekime Otizm den şüphelendi çocuk psikiyatriye yönlendirdi
Haftasonu olunca tabi gidemedik pazartesiye kadar nerdeyse sabahladım moral sıfır işten evden elimi çektim
Psikiyatri gördü konuşmama ve sürekli parmak ucunda yürüyüp koşturması dışında sorun yok dedi
Ama bu ikisi otizm demeye yetecek bi bulgu dedi
Yalnız hiç sosyal ortam olmaması ve tv ye çok maruz kalması bunlara tetikleyici o yüzden otizm diyemem dedi
Tv yasak parka fırsat oldukça çıkıp akranlarıyla oynayacak
Ev de de sürekli konuşarak oynuycaz
Sosyalleşmesi lazım dedi nerden bulcaz çocuk bilmiyom
Dün çıktık her çocuk kendi havasında
Derdim büyük yani
Insilun direnci icin ayri bi test yapiyolarmi cnmbugün de kan değerlerimin bazısı daha çıkmış. b12 normal seviyeye ulaşmış. güzel haber bu. hemen takviyeyi bırakıcam.
d vitaminim düşüktakviyeye devam. kıştan bu yana hiç kullanmasam eksiye mi düşerdi çok merak ediyorum
demir çok düşük ama ferritinim yani demir depom azcık demir yüklenmiş. 3 ay önceki tahlilimde o da çok düşüktü. buna da sevindim açıkçası.
moralimi bozanlardan biri de insülin seviyem. 10 olmuş. aralıkta 5 ti ne güzel. mayıs sonunda 9 du. şimdi 10 a çıkmış. zira sürekli birşeyler yemek istiyorum. karbonhidrat. ama sanırım moralim bozulunca iştahım kesildi. üzerine valla 1 kupa filtre kahve içtim. çok dikkat edicem. geriye 5 e hatta 4 e düşürücem. kilomu da etkiler çünkü.
magnezyumum orta seviyede. ama zaten magnezyumun çoğu kaslardaymış. yani kandan çok ölçülemiyor. nasılsa b12 yi bırakıcam. bugün magnezyuma başladım. az yükselsin.
insülin direncini belirleyen HOMA değerim normal sınırlarda. sorun yok. açlık şekerim 74. ama insülin hormonu 10. karatay gibi düşünen doktorlara göre normal bir insanda insülin değerinin maksimum 5 ve 5 ten küçük olması gerekiyor. 5 in üstü insülin direncini tetikler diyor. 5 ten büyük olursa kişide sürekli karbonhidrat yani hamurişi, pilav, makarna, tatlı yeme isteği olur diyor ki doğru bence de. çünkü kaç aydır sürekli tatlı yeme isteğim var. hamurişi, pilav, makarna. sanki hiç yememişim gibi. ama yarından itibaren karboyu hizaya çekicem Allahın izniyle. 10 benim için çok yüksek bir rakam. hiç 10 olduğunu hatırlamıyorum. geçen yıl mı önceki yıl mı neydi bir ara 6-7 falan olmuştu. azcık karatay azcık da kaçamaklı karatay yaptım 5 e düşürdüm. ama bak salınca 10 lara çıkmışInsilun direnci icin ayri bi test yapiyolarmi cnm
Slm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.
Herşey gönlünüzce olsun canım şimdi taşınma telasida başlar üç çocukla Allah kolaylık versin inşallahSlm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.
yani yaptirdigin kan testinde insilun hormonu diye bisey varmi onu merak ettim cnm :))
insülin direncini belirleyen HOMA değerim normal sınırlarda. sorun yok. açlık şekerim 74. ama insülin hormonu 10. karatay gibi düşünen doktorlara göre normal bir insanda insülin değerinin maksimum 5 ve 5 ten küçük olması gerekiyor. 5 in üstü insülin direncini tetikler diyor. 5 ten büyük olursa kişide sürekli karbonhidrat yani hamurişi, pilav, makarna, tatlı yeme isteği olur diyor ki doğru bence de. çünkü kaç aydır sürekli tatlı yeme isteğim var. hamurişi, pilav, makarna. sanki hiç yememişim gibi. ama yarından itibaren karboyu hizaya çekicem Allahın izniyle. 10 benim için çok yüksek bir rakam. hiç 10 olduğunu hatırlamıyorum. geçen yıl mı önceki yıl mı neydi bir ara 6-7 falan olmuştu. azcık karatay azcık da kaçamaklı karatay yaptım 5 e düşürdüm. ama bak salınca 10 lara çıkmış
gözün aydin cnmSlm kizlar
Eee hani ışıl hanim :))Menüde menü menüde menü
Ayni zamanda yazmisiz :))Pazar günü
Sabah 9.30
lorlu iki yumurta birkaç zeytin çay
Akşam 17.30
Mangal yapmıştık et köfte tavuk karışık yedim bir bardak ayran bir yudum cola
Sonrasında bir top dondurma
Pazartesi günü
Sabah 10.30
İki haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kahve bir dilim yumurtalı ekmek
Akşam 17.30
Izgara tavuk kanat, taze fasulye, yoğurt kahve yeşil çay, bir avuç patlamış mısır
Yooo kötü degil cnm hem aksamlarida erken kapatiyonMenüler idare eder canım kaçamak sayılıyor benim için herturlu karbon, aslında pazar sabahı gördüğüm rakamı tekrar görsem bomba olucak ama dur gorucem iki gün sıfır karbon yaparsam tadından yenmez
Evet canım bi kız bi erkeksenin ikizler biri kız diğeri oğlandı değil mi?
inşallah otizm değildir. ancak ola ki öyle birşey çıkarsa aklında olsun bir yazı okumuştum. amerikalı bir kadın ileri derecede iletişim kopukluğu olan otizmli oğlunu glutensiz beslenmeyle ve özel ilgiyle iyileştirmiş. sana onun yazısını bulup atayım. üstelik çevresindekiler boşuna uğraşma mucize bekleme demişler. doktoru bile. ama kadın yılmamış.
ama tabi sen kötü düşünme yine de.
Bakarım canım Teşekkür ederimHepfitim bunları da bir oku canım.
Tıp dünyasında ezber bozdu
Dr. Natasha Campbell-McBride, otizmli olan kendi oğlunu ve 10 binden fazla otizmli çocuğu, uyguladığı doğal GAPS diyetiyle iyileştirdi. Şizofreni, depresyon, MS gibi psikiyatrik hastalığı olan yüzlerce hastayı da aynı yöntemle tedavi eden nörolog sadece SABAH Pazar'a konuştu: Tıp bilimi...www.sabah.com.tr
Bağırsak tedavisi ile 10 bin otizmli çocuğu iyileştirdi
Bağırsak tedavisi ile 10 bin otizmli çocuğu iyileştirdi ile ilgili haberwww.dunyabulteni.net
Gaps Bağırsak Ve Psikoloji Sendromu İçin Doğal Tedavi Yöntemi - n11.com
Gaps Bağırsak Ve Psikoloji Sendromu İçin Doğal Tedavi Yöntemi 120,00 TL ile n11.com'da! Beslenme & Diyet fiyatı ve özellikleri, Kitap kategorisinde.urun.n11.com
Yok zaten salıverdim kaptanım yine parktaydik 1 saat olması eve girelidogru söze ne denir
Neyse şükür sende sorun yokmuş cnm
Oglan icinde dr un dedigi gibi tv, tel acma
Sana reaksiyon vermesede bikmadan onunla konus göz hizasina inerek, gozlerine bakarak
Kitap oku onu anlat
Netten cesitli oyunlar arastirabilirsin
Bosver işi gücü oldugu kadar olsun
Cocuklar işten daha onemli
Olsun sen yinede götür parka hem enerjisini atar
Cocuklar icin hic aktivite kurslari olmuyormu spor vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?