Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Inşallah canım
Diyalog kurmaya çalışıyorum sanki umursamiyo gibi
Bu da beni yipratiyo

senin ikizler biri kız diğeri oğlandı değil mi?
inşallah otizm değildir. ancak ola ki öyle birşey çıkarsa aklında olsun bir yazı okumuştum. amerikalı bir kadın ileri derecede iletişim kopukluğu olan otizmli oğlunu glutensiz beslenmeyle ve özel ilgiyle iyileştirmiş. sana onun yazısını bulup atayım. üstelik çevresindekiler boşuna uğraşma mucize bekleme demişler. doktoru bile. ama kadın yılmamış.

ama tabi sen kötü düşünme yine de.

Hepfitim bunları da bir oku canım.

dogru söze ne denir
Neyse şükür sende sorun yokmuş cnm

Oglan icinde dr un dedigi gibi tv, tel acma
Sana reaksiyon vermesede bikmadan onunla konus göz hizasina inerek, gozlerine bakarak
Kitap oku onu anlat
Netten cesitli oyunlar arastirabilirsin
Bosver işi gücü oldugu kadar olsun
Cocuklar işten daha onemli
Olsun sen yinede götür parka hem enerjisini atar
Cocuklar icin hic aktivite kurslari olmuyormu spor vs.

bugün de kan değerlerimin bazısı daha çıkmış. b12 normal seviyeye ulaşmış. güzel haber bu. hemen takviyeyi bırakıcam.
d vitaminim düşük takviyeye devam. kıştan bu yana hiç kullanmasam eksiye mi düşerdi çok merak ediyorum
demir çok düşük ama ferritinim yani demir depom azcık demir yüklenmiş. 3 ay önceki tahlilimde o da çok düşüktü. buna da sevindim açıkçası.

moralimi bozanlardan biri de insülin seviyem. 10 olmuş. aralıkta 5 ti ne güzel. mayıs sonunda 9 du. şimdi 10 a çıkmış. zira sürekli birşeyler yemek istiyorum. karbonhidrat. ama sanırım moralim bozulunca iştahım kesildi. üzerine valla 1 kupa filtre kahve içtim. çok dikkat edicem. geriye 5 e hatta 4 e düşürücem. kilomu da etkiler çünkü.
magnezyumum orta seviyede. ama zaten magnezyumun çoğu kaslardaymış. yani kandan çok ölçülemiyor. nasılsa b12 yi bırakıcam. bugün magnezyuma başladım. az yükselsin.

Insilun direnci icin ayri bi test yapiyolarmi cnm

Insilun direnci icin ayri bi test yapiyolarmi cnm
insülin direncini belirleyen HOMA değerim normal sınırlarda. sorun yok. açlık şekerim 74. ama insülin hormonu 10. karatay gibi düşünen doktorlara göre normal bir insanda insülin değerinin maksimum 5 ve 5 ten küçük olması gerekiyor. 5 in üstü insülin direncini tetikler diyor. 5 ten büyük olursa kişide sürekli karbonhidrat yani hamurişi, pilav, makarna, tatlı yeme isteği olur diyor ki doğru bence de. çünkü kaç aydır sürekli tatlı yeme isteğim var. hamurişi, pilav, makarna. sanki hiç yememişim gibi. ama yarından itibaren karboyu hizaya çekicem Allahın izniyle. 10 benim için çok yüksek bir rakam. hiç 10 olduğunu hatırlamıyorum. geçen yıl mı önceki yıl mı neydi bir ara 6-7 falan olmuştu. azcık karatay azcık da kaçamaklı karatay yaptım 5 e düşürdüm. ama bak salınca 10 lara çıkmış

Slm kizlar
Cok sukur tayinim sisteme dustu. Agustosun 29una kadar ayrilis yapmam lazim. Sonlarina dogru ayrilis yaparimki okulun acildigi hafta baslangic islerimle ugrasmayayim. Emine okula alisinca gider baslangicimi yapip Allah izin verirse tekrar ucretsiz izine ayrilirim.

hayırlı olsun hasibecim. herşey yoluna girer.

Herşey gönlünüzce olsun canım şimdi taşınma telasida başlar üç çocukla Allah kolaylık versin inşallah

yani yaptirdigin kan testinde insilun hormonu diye bisey varmi onu merak ettim cnm :))
Ben gecen sene test yaptirdigimda sadece şekere bakip bisey yok dedi dr
Zaten burda insilun direnci falan onemsemiyolar
gözün aydin cnm

Sen beslenmeni duzelttinmi

Pazar günü
Sabah 9.30
lorlu iki yumurta birkaç zeytin çay

Akşam 17.30
Mangal yapmıştık et köfte tavuk karışık yedim bir bardak ayran bir yudum cola
Sonrasında bir top dondurma

Pazartesi günü
Sabah uyanınca iki kuru kayısı 3 ceviz 6 fındık
Sabah 10.30
İki haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık kahve bir dilim yumurtalı ekmek

Akşam 17.30
Izgara tavuk kanat, taze fasulye, yoğurt kahve yeşil çay, bir avuç patlamış mısır

Ayni zamanda yazmisiz :))
Guzel menüler
Dordurmayla misir olmasa 5 yildiz olacakmis

Menüler idare eder canım kaçamak sayılıyor benim için herturlu karbon, aslında pazar sabahı gördüğüm rakamı tekrar görsem bomba olucak ama dur gorucem iki gün sıfır karbon yaparsam tadından yenmez
Yooo kötü degil cnm hem aksamlarida erken kapatiyon

Şimdi cok merak ettim ama baya iyi bise gelecek demekki :))

Evet canım bi kız bi erkek
Bakarım canım Teşekkür ederim
Yok zaten salıverdim kaptanım yine parktaydik 1 saat olması eve gireli
Araştırıyorum ama o tarz bisey yok kaptanım
Bugün parkta kaydiraga tirmanmaya çalıştı baya bi
Galiba hosuna da gitti
Bul tak oynatmaya çalıştım izlemek bile istemiyor
Biraz bakıp kaciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…