Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bonus küçük dilim pasta yesin ben tatlinin t sini yemicem sekerim

Mefkure nereliydun sen?merak ettim.bi de benim görümcem de bu kış evlenip almanyaya gitti.köy hayatndan almanyaya uyum saglayabilmistr merak etmiyo degilim.
Ben konyalim cnm ama okul hayatimin cogu karamanda gecti
Evlenmeden tek son 2 sene konyada kaldim

Alışmak karakter, hayat tarzi meselesi biraz da
Eger onceki hayatindan daha iyi şartlarda yasicaksa heralde memnun olur :))
Benim köyden geldim şehire gibi bi durumum olmadigi icin baya zorlandim
Ilk 10 sene hep bi geri gitme hayalim vardi
Hatta bazen derdim, bu yasadiklarim bi rüya
Birgün okulumun bahcesinde gozlerimi acicam
Sonra mecburen alisiyorsun

Cok geçmiş olsun cnm nasil kiz iyimi simdi

Salami yemesen iyi olur cnm

Cok geçmiş olsun cnm nasil kiz iyimi simdi

Salami yemesen iyi olur cnm
Inadina zararlo seyler istiyo canim :'(

Kizima lavman yapildi gece. Ona ragmen rahatlamadi. Bugun kabizlik ilacini verdim. Bakalim bu gece nasil olacak.
Birde 2 gun oldu emzigi biraktik

Inadina zararlo seyler istiyo canim :'(

Kizima lavman yapildi gece. Ona ragmen rahatlamadi. Bugun kabizlik ilacini verdim. Bakalim bu gece nasil olacak.
Birde 2 gun oldu emzigi biraktik
Yedikce insanin yiyesi gelir cnm ama ozellikle hamislikte böyle çiğ et türü yemek dogru degil biliyosun

Vah yavrucak yaaa ins. Ilac iyi gelir de duzelir

Hosgeldin cnm
Yanilmiyorsam bu grupta yok emziren
ama bizim takimda var emzirip kilo veren
Tatli hamurisinden uzak durur saglikli beslenirsen zaten kilo verirsin

Sabah:roka,1 dlm ekm,beyaz peynir,3zeytin,domates,biber,salatalik,2ceviz,çay

Ara: her zamanki gibi Turk kahvesi az sekerli ( sade icemiyorum) ama yaninda lokum,cikolata vs yemem

Öğle: zeytinyagli türlü,yogurt,2 kaşik makarna

Ara: 1 seftali

Aksam: cok az yayla corba,et sote,1 ince dlm ekmek ,söğüs salata

Yatarken: birazdan karpuz yemeyi düşündüm yoksa süt icecektim ama var :)
Aslinda aksam meyve olmaz biliuorum da cok sicak ve buna dayanamiyorum

Yaklasık 2 lt su ictim gün boyunca ve 10 bin adim tamamlayabildim bugün .sicakta olmuyor ağustos ayinda cogu zaman.

Son ara meyvesi olmasa iyi olur cnm
Geçen gün ayca kayada diyor
Aksamdan sonra bisey yemeyin
Vucut gece sindirimle ugrasacigina diger hormonlari salgilayabilsin
Yasliliga neden oluyormuş :))

Masallah nerde yürüdün o kadar

Son ara meyvesi olmasa iyi olur cnm
Geçen gün ayca kayada diyor
Aksamdan sonra bisey yemeyin
Vucut gece sindirimle ugrasacigina diger hormonlari salgilayabilsin
Yasliliga neden oluyormuş :))

Masallah nerde yürüdün o kadar
Evet doğru .En azindan 2 den önce uyuyamiyorum diye avutuyorum kendimi :)) daha 4 saat var diye.
Kasabada yasadigimiz icin burda her işi yürümeyle halledebiliyoruz cogunlukla.uzun yıllardır da günde 10 bin adim atiyorum ortalama zaten ister istemez .avantaj evet ,vücudu şekillendiriyor,kan değerlerinizi dengeliyor vs ama beslenmeye dikkat edilmezse kilo falan verdirmiyor tek basina yürüyüş.kışın squat yapmistim ekstra.cok güzel sonuclar almistim.ama yazin cook sicak burasi yazin yürüdüğümü kar sayiyorum :)

Iyi geceler kızlar menümu yazıp dinlenmeye gecmek istiyorum alıntılarimi sabah yanıtlarim
Kahvaltı 10
2dilim tbe
Domates salatalık
1 kk beyqz peynir
5 zeytin
Ihlamur

Öğle 15
1 kase yoğurt
1 büyük şeftali

Akşam 20
1 kepçe kadar çorba ayri kaseye almadim 2-3 kaşık yedim(bamya, şehriye)
3 kaşık bulgur pilavı
1 küçük biber dolması
Salata
1 bardak ayran

Su 2 lt anca merhaba
Spor yok
Kac gündür cenazeden eve bakamiyordm iki saat durmaksızın ev toparla süpür sil derken her yerimden ter damlıyordu sonunda bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala gecmedi pis grip bklm yapılacak is cok ne ara yapicigim bilmiorum bayram temizliği yapilacak sarma sarilacak falan

Sartlari cok iyi.esinin isi falan iyi kazanci cok yuksek kendileri isverenler.esi zaten amcasnn oglu tanidigi bildigi aile ama evlilikte en onemli adamn karakteri iste onu da bilmiyrm :)gurbet zor gercekten hele de yurt dışı daha da zordur sanrmm.

Iyi geceler kizlar

Yatmadan once mesajlari okuyayim dedim uyuyakalmisim. Simdi kalkinca okudum kalanini.

Bonus Mefkurem hayirli olsun cnm kapismaniz vuma gununu cok merak ediyorum sonuclariniz ne olacak

Çok almışsın hasibe ya vallahi üzüldüm okuyunca. 4-5 kilo al tamam da 11 kilo çok olmuş cano naptın sen

Git gel görüşelim bakalım.

Sana yaklasayim dedim beraber veruruk diye

Malesef oyle cnm. Bundan sonra dikkat edicem.

Ah hasibe ah berilen kilolar alininxa cok uzuluyorm.gercekten cok zor veriyorz ama cabucak ve kolayca alyrz.ama inanıyorum sana tekrar verirsin
Sagol cnm insallah vericez tekrar

Mecbur toparlancaz cnm yoksa bu gidisle 200 olucam

Yaaa bende gecen gun farkettim yeniden cekildigini. Cok severdim ben onu butun bolumlerini izlemistim. Hatta o zaman emibeye hamileydim jenerik muzigi cikinca karnimda oynar dururdu. Esimde manyak yapican cocugu derdi.

Insallah cnm
Izmire gitmeden 1 hafta once ayrilmistim temmuzun basiydi

Selam giremedim dun birikmis hemen :)
Bulamiyorum canim kg almis olmana uzuldum ama yine basarirsin sakin pes etme uzerine ekleme artik. Resimli paylasimlarini bekliyorum

Bende yeniden menu paylasimina baslicam :)
Pes etmek yok cnm insallah tekrar vericem o kilolari
Yusraya gecmis olsun cnm
Sen nasil oldun bebek iyi mi

Cumartesi Menüm

Sabah cay kahve vs.

13.45
Tavada az sütlü 2 yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik dereotu

19.30
3 kş kabak yemegi
3 ks. Tavuk sote
Yogurt

Haftasonu yoğun olucum dinlenemiycum demiştin 3 kaşık yemeklemi ayakta durucan acaba

Ölümüne yapıyor yapınca vay arkadaş durduramıyor hatun kendini

Tesekkur ederim canim. Bebek iyi dun gordum 8+5iz bugun. Ama cok kasik agrim var

Haftasonu yoğun olucum dinlenemiycum demiştin 3 kaşık yemeklemi ayakta durucan acaba

Ölümüne yapıyor yapınca vay arkadaş durduramıyor hatun kendini

yok aslında menüye dikkatli bakınca gayet güzel ve doyurucu. kan şekerini fırlatan besinler yok. sabah 2 yumurta peynir zeytin, akşam da tavuk yoğurt. bunlar acayip tok tutar insanı. salata malzemesi ve kabak yemeği de var mis gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…