Bonus küçük dilim pasta yesin ben tatlinin t sini yemicem sekerimKapışma başlamış.yuppi...Bonus seni tutuyorum dostum.dogumgununde az az ye.pastann kucuk dilim ye.yiyecegin difer pasta börekleri de yarım yarım ye ye.artk ne de olsa yiyorum deyip ipin ucunu birakma sıkı sıkı tut lütfen.
Ben konyalim cnm ama okul hayatimin cogu karamanda gectiMefkure nereliydun sen?merak ettim.bi de benim görümcem de bu kış evlenip almanyaya gitti.köy hayatndan almanyaya uyum saglayabilmistr merak etmiyo degilim.
Cok geçmiş olsun cnm nasil kiz iyimi simdiDun gece yusranin gaz sancisi sebebiyle hastanede sabahladik
Sabah 6 da az lavasla mercimek corbasi
12.00
1yumurta
1 dilim salam
1dilim kasar
Az ekmek
Sekersiz cay
Sonra kendim kontrole gittim
Donuste pazara ugradik cok bulandi.
7 8 cubuk kraker
Eve geldim yemege giristim
17.20 yarim kase domates corbasi
1 dilim tahilli ekmek
Simdi 18.00
Firinda levrek soganli domateslk
Meyve suyu
geçmiş olsun canım ikinize de
Inadina zararlo seyler istiyo canim :'(Cok geçmiş olsun cnm nasil kiz iyimi simdi
Salami yemesen iyi olur cnm
Yedikce insanin yiyesi gelir cnm ama ozellikle hamislikte böyle çiğ et türü yemek dogru degil biliyosunInadina zararlo seyler istiyo canim :'(
Kizima lavman yapildi gece. Ona ragmen rahatlamadi. Bugun kabizlik ilacini verdim. Bakalim bu gece nasil olacak.
Birde 2 gun oldu emzigi biraktik
Hosgeldin cnmMerhaba kızlar 32 yaşındayım 40 gün önce doğum yaptım şuan 96 kiloyum kilo vermek istiyorum ama sıkı diyetlerde yapamıyorum emZirdiğim için.tatlıdır hamurişidir bunlardan uzak durmaya çalışıyorum benim gibi emzirip kilo vermeye çalışan var mı ?? Hedefim 70 kilo
İnşallah canımHosgeldin cnm
Yanilmiyorsam bu grupta yok emziren
ama bizim takimda var emzirip kilo veren
Tatli hamurisinden uzak durur saglikli beslenirsen zaten kilo verirsin
Son ara meyvesi olmasa iyi olur cnmSabah:roka,1 dlm ekm,beyaz peynir,3zeytin,domates,biber,salatalik,2ceviz,çay
Ara: her zamanki gibi Turk kahvesi az sekerli ( sade icemiyorum) ama yaninda lokum,cikolata vs yemem
Öğle: zeytinyagli türlü,yogurt,2 kaşik makarna
Ara: 1 seftali
Aksam: cok az yayla corba,et sote,1 ince dlm ekmek ,söğüs salata
Yatarken: birazdan karpuz yemeyi düşündüm yoksa süt icecektim ama var :)
Aslinda aksam meyve olmaz biliuorum da cok sicak ve buna dayanamiyorum
Yaklasık 2 lt su ictim gün boyunca ve 10 bin adim tamamlayabildim bugün .sicakta olmuyor ağustos ayinda cogu zaman.
Evet doğru .En azindan 2 den önce uyuyamiyorum diye avutuyorum kendimi :)) daha 4 saat var diye.Son ara meyvesi olmasa iyi olur cnm
Geçen gün ayca kayada diyor
Aksamdan sonra bisey yemeyin
Vucut gece sindirimle ugrasacigina diger hormonlari salgilayabilsin
Yasliliga neden oluyormuş :))
Masallah nerde yürüdün o kadar
Sartlari cok iyi.esinin isi falan iyi kazanci cok yuksek kendileri isverenler.esi zaten amcasnn oglu tanidigi bildigi aile ama evlilikte en onemli adamn karakteri iste onu da bilmiyrm :)gurbet zor gercekten hele de yurt dışı daha da zordur sanrmm.Ben konyalim cnm ama okul hayatimin cogu karamanda gecti
Evlenmeden tek son 2 sene konyada kaldim
Alışmak karakter, hayat tarzi meselesi biraz da
Eger onceki hayatindan daha iyi şartlarda yasicaksa heralde memnun olur :))
Benim köyden geldim şehire gibi bi durumum olmadigi icin baya zorlandim
Ilk 10 sene hep bi geri gitme hayalim vardi
Hatta bazen derdim, bu yasadiklarim bi rüya
Birgün okulumun bahcesinde gozlerimi acicam
Sonra mecburen alisiyorsun
Çok almışsın hasibe ya vallahi üzüldüm okuyunca. 4-5 kilo al tamam da 11 kilo çok olmuş cano naptın sen
Git gel görüşelim bakalım.
Malesef oyle cnm. Bundan sonra dikkat edicem.gecmis olsun cnm
Anne evinden kiko almadan dönersen buyuk basari :))
eğer menulerine dikkat edip yinede artiysan ondan olabilir cnm
kendini kilo alicam diye sartlandirma cnm
Dikkat edersen ilk aylar verebilirsin
cok güzel gitmis isilcim tebrikler
nisan 6 lara az kalmis cnm cok tebriklersende 3 günlük aclik orucunu yaptinmi
dikkat etmedinmi asucum
fulyaaa bayrama 1 hafta kaldi cnm hani 7 lere inecektin
kuzucum lutfen daha fazla yukariya cikma
Ahhh hasibe sende bendensin cnm cok cabuk geri aliyon
Olmusla ölmuşe care yok
Geldikleri gibi hizlica gidecekler ins.
Yeterki vazgecme
sen niye artidasin bonusum
Sagol cnm insallah vericez tekrarAh hasibe ah berilen kilolar alininxa cok uzuluyorm.gercekten cok zor veriyorz ama cabucak ve kolayca alyrz.ama inanıyorum sana tekrar verirsin
canım benim çok üzüldüm. emeklerini heba etmişsin çok almışsın. neyse artık toparlan bakalım.
normal regl sancısı canım. sökülene kadar sıkıntı veriyor. kasılmaları önlesin diye magnezyum tablet aldım.
Yürüyüşten geldim. Nasıl sıcak ,nasıl terledim ..
Çok yoruldum bugün yürürken enerjim tukendi resmen,zor attım kedimi eve sıcaktan sanirim..
Behzat amirimin ikinci bölümünü izliycem birazdan nasıl heyecanlıyım
Insallah cnmbaya almışsın cnm ne zmn ayrılmıştın ki bi an once eksiyr geçersin insAllah cnm
fazla degilama eksiye gecersin insAllah cnm
Hg ben 25 yaşındayım bi kızım var 5 yasinda once sagligimiz icin zayıflamak istiyorum elbettr sonra da giyemeidklerimi giymrk icinbol eksileriniz olsun insAllah ideal kilonjza ulaşırsn
Pes etmek yok cnm insallah tekrar vericem o kilolariSelam giremedim dun birikmis hemen :)
Bulamiyorum canim kg almis olmana uzuldum ama yine basarirsin sakin pes etme uzerine ekleme artik. Resimli paylasimlarini bekliyorum
Bende yeniden menu paylasimina baslicam :)
Cumartesi Menüm
Sabah cay kahve vs.
13.45
Tavada az sütlü 2 yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates salatalik dereotu
19.30
3 kş kabak yemegi
3 ks. Tavuk sote
Yogurt
Iyi geceler kizlar
Yatmadan once mesajlari okuyayim dedim uyuyakalmisim. Simdi kalkinca okudum kalanini.
Bonus Mefkurem hayirli olsun cnm kapismaniz vuma gununu cok merak ediyorum sonuclariniz ne olacak
Sana yaklasayim dedim beraber veruruk diye
Malesef oyle cnm. Bundan sonra dikkat edicem.
Sagol cnm insallah vericez tekrar
Mecbur toparlancaz cnm yoksa bu gidisle 200 olucam
Yaaa bende gecen gun farkettim yeniden cekildigini. Cok severdim ben onu butun bolumlerini izlemistim. Hatta o zaman emibeye hamileydim jenerik muzigi cikinca karnimda oynar dururdu. Esimde manyak yapican cocugu derdi.
Insallah cnm
Izmire gitmeden 1 hafta once ayrilmistim temmuzun basiydi
Pes etmek yok cnm insallah tekrar vericem o kilolari
Yusraya gecmis olsun cnm
Sen nasil oldun bebek iyi mi
Haftasonu yoğun olucum dinlenemiycum demiştin 3 kaşık yemeklemi ayakta durucan acaba
Ölümüne yapıyor yapınca vay arkadaş durduramıyor hatun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?