Oda biseymi dun oglen makarna yaptim sagliksiz mi falan dedi kizim cok yersen sagliksiz dedim 2. Tabagi istemisti karnim cikar kilo almak istemiyorum dedi niye ki dedim senin gibi olmayim dedi agar yaşamlara dönerim dediZaten en zoru 34 36 beden insanlarin ay kg aldim, ay gobegim cikti deyip az yemeleri. Sessizce tabagina bakip içinden sövmen... anlayabiliyorum seni
masAllah cnm hersey yolunda miTesekkur ederim canim. Bebek iyi dun gordum 8+5iz bugun. Ama cok kasik agrim var
Slm cnm musmutlu pazarlarSlmlar hatunlar
Mutlu pazarlar
90-100kiloyu gecmeyen obezligin ne oldugunu anliyamaz cnm
Karsidan soylemesi kolay geliyor
Yemeyiver verirsin demesi
Ama bence şu da bi gercek
Zayif kişiler gr lari dert ettikleri icin kilo almiyolar
Bize 3-5kilo çerez gibi geliyor
börek tatli falan yokmuydu
Baslangicin hayirli olsun cnm
Dr hersey yolunda dedi. Ben yine de bayrama memlekete gitmicem. Ama cok geliyo. Annemler dun gitti, yeni ev yaptirdilar cok merak ediyodum... kaynanamda arefe gunu gidicek. Burda bayramlasacak kimsemiz yok. Cok uzuluyorum o gun napcam bilmiyorum :'(masAllah cnm hersey yolunda mi
Slm cnm musmutlu pazarlar
YaaaOda biseymi dun oglen makarna yaptim sagliksiz mi falan dedi kizim cok yersen sagliksiz dedim 2. Tabagi istemisti karnim cikar kilo almak istemiyorum dedi niye ki dedim senin gibi olmayim dedi agar yaşamlara dönerim dedi
Mrblar kızlar napiorsnz ben hastalıkla cebellesiyorum başım kazan gibi burnumu sile sile bi hal oldumyqz günü de grip hic çekilmiyor sicak zatem berbat eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok bi de kimseyi tanımıyorum sen tek takıl bu seferlik yattik yeni kalktm mutfağa bakayım bi yemek ne yapabilirim
sevindim canım memleket yolculuk uzun falan minör gitmiyorsun iyi olur aslında insan bayramda evde canı sıkılıyorDr hersey yolunda dedi. Ben yine de bayrama memlekete gitmicem. Ama cok geliyo. Annemler dun gitti, yeni ev yaptirdilar cok merak ediyodum... kaynanamda arefe gunu gidicek. Burda bayramlasacak kimsemiz yok. Cok uzuluyorum o gun napcam bilmiyorum :'(
Saol cnmGecmis olsun cnm
Cok geçmis olsunMrblar kızlar napiorsnz ben hastalıkla cebellesiyorum başım kazan gibi burnumu sile sile bi hal oldumyqz günü de grip hic çekilmiyor sicak zatem berbat eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok bi de kimseyi tanımıyorum sen tek takıl bu seferlik yattik yeni kalktm mutfağa bakayım bi yemek ne yapabilirim
Kilo almissin ,noolmuş sana yorumlarini ömrüm boyunca sevmedim..Belki cok kafasina takiyor üzülüyor,belki hasta hormon vs ilaci iciyor..Hayatimda hic kimseye ne yüzüne ne arkasindan böyle yorum yapmadim.Benim yüzüme de cok söyleyenler olmuştu zamaninda .kimse empati kurup karsi tarafi düşünmüyor.Sonucta herkes aynaya bakiyor ve kendini görüyor söylemelerine ihtiyaci yok..Hic o bedende olmadim ama suan o beden olsam asla boyle seyler soylemem. Bende onlar hayatinda hic obez olmamis bilemezler yasadiklarimizi diyorum.. daha onceki aksam gorumcem yanimda birinden bahsederken 90 kilo cok fena tam şişko diye bahsetti. Benim 100den 87ye dustugumu biliyodu. Ha yuzume demis ha boyle demis ne farki var? Iste hayati boyunca 60 uzerine cikmamis bir insan. Insallah tup bebekle bebesi olasun 20 kg birden alsin. Hem dua hem beddua oldu sanki
sevindim canım memleket yolculuk uzun falan minör gitmiyorsun iyi olur aslında insan bayramda evde canı sıkılıyor
Saol cnm
Kilo almissin ,noolmuş sana yorumlarini ömrüm boyunca sevmedim..Belki cok kafasina takiyor üzülüyor,belki hasta hormon vs ilaci iciyor..Hayatimda hic kimseye ne yüzüne ne arkasindan böyle yorum yapmadim.Benim yüzüme de cok söyleyenler olmuştu zamaninda .kimse empati kurup karsi tarafi düşünmüyor.Sonucta herkes aynaya bakiyor ve kendini görüyor söylemelerine ihtiyaci yok..
Herkese güzel akşamlar bu arada ⚘
tabiki cnm herjesin kilosu, vucudu kendini ilgilendirirNe olursa olsun hayat bu. Biz onlara zayif çırpısın demiyosak onlarda dememeli. Gorumcem bunu ilk kez yapmiyo bilerek yapiyo. Bana eltisini anlatir hep. Bide cok kg aldi vs anlatiyodu. Benide ona anlatiyodur. Su aralar zit gidiyo hamileyim diye
hic sanmammAllahım hiç yiyesim yok ya
Hoş buldum :) MuhtesemsinizNerede diyodum bende hoşgeldin :) okuyosun dimi yarışları falan :))
hic sanmammcanin tatli istiyordur senin
O da güzelNe minasebet gayette tuzlu ve hamurlu şeyler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?