Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zaten en zoru 34 36 beden insanlarin ay kg aldim, ay gobegim cikti deyip az yemeleri. Sessizce tabagina bakip içinden sövmen... anlayabiliyorum seni
Oda biseymi dun oglen makarna yaptim sagliksiz mi falan dedi kizim cok yersen sagliksiz dedim 2. Tabagi istemisti karnim cikar kilo almak istemiyorum dedi niye ki dedim senin gibi olmayim dedi agar yaşamlara dönerim dedi

Ne olursa olsun hayat bu. Biz onlara zayif çırpısın demiyosak onlarda dememeli. Gorumcem bunu ilk kez yapmiyo bilerek yapiyo. Bana eltisini anlatir hep. Bide cok kg aldi vs anlatiyodu. Benide ona anlatiyodur. Su aralar zit gidiyo hamileyim diye

Mrblar kızlar napiorsnz ben hastalıkla cebellesiyorum başım kazan gibi burnumu sile sile bi hal oldum yqz günü de grip hic çekilmiyor sicak zatem berbat eşim arkadaşının düğününe gitti dedim benim halim yok bi de kimseyi tanımıyorum sen tek takıl bu seferlik yattik yeni kalktm mutfağa bakayım bi yemek ne yapabilirim

masAllah cnm hersey yolunda mi

Slm cnm musmutlu pazarlar
Dr hersey yolunda dedi. Ben yine de bayrama memlekete gitmicem. Ama cok geliyo. Annemler dun gitti, yeni ev yaptirdilar cok merak ediyodum... kaynanamda arefe gunu gidicek. Burda bayramlasacak kimsemiz yok. Cok uzuluyorum o gun napcam bilmiyorum :'(

Oda biseymi dun oglen makarna yaptim sagliksiz mi falan dedi kizim cok yersen sagliksiz dedim 2. Tabagi istemisti karnim cikar kilo almak istemiyorum dedi niye ki dedim senin gibi olmayim dedi agar yaşamlara dönerim dedi
Yaaa iste sende bundan gazlan biraz diyetisyen listene uy. Kizkardesinin dugununde 10 kg vermis olsan ne kadar iyi gelir sana.
Cocukken bende anneme sisko demistim :'(

Gecmis olsun cnm

Dr hersey yolunda dedi. Ben yine de bayrama memlekete gitmicem. Ama cok geliyo. Annemler dun gitti, yeni ev yaptirdilar cok merak ediyodum... kaynanamda arefe gunu gidicek. Burda bayramlasacak kimsemiz yok. Cok uzuluyorum o gun napcam bilmiyorum :'(
sevindim canım memleket yolculuk uzun falan minör gitmiyorsun iyi olur aslında insan bayramda evde canı sıkılıyor
Gecmis olsun cnm
Saol cnm

Cok geçmis olsun

Kilo almissin ,noolmuş sana yorumlarini ömrüm boyunca sevmedim..Belki cok kafasina takiyor üzülüyor,belki hasta hormon vs ilaci iciyor..Hayatimda hic kimseye ne yüzüne ne arkasindan böyle yorum yapmadim.Benim yüzüme de cok söyleyenler olmuştu zamaninda .kimse empati kurup karsi tarafi düşünmüyor.Sonucta herkes aynaya bakiyor ve kendini görüyor söylemelerine ihtiyaci yok..

sevindim canım memleket yolculuk uzun falan minör gitmiyorsun iyi olur aslında insan bayramda evde canı sıkılıyor

Saol cnm

Kasik agrom var daha 3 ay olmadi. Yol uzun degil canakkaleliyim ben. Ama bayramlasmak icin ghdilecek yer cok fazla hep köy yolu. Kizim gecen bayram hic durmadi evde tutamadik hep disarisini istedi. Bide esimin iznide azmış sanirim.. arabamizida sattik velhasil istanbulu beklicez bu bayram :'(

Ne desek bos yasamayan anlamiyor

neyseki yusra emzik aramiyo artik. Sukurler olsun ne o, ne ben yipranmadik. Ay sonu 1 hafta 10 gun bezini cikarcam ogrenirse ogrencek. Ogrenemezse kisa 2.5 yasinda denerim. Her cpcuk erken ogrenmiyor. En azindan eylule kadar denemedim demem. Altina yaparsa da koltukla halilari yikatcam zaten

tabiki cnm herjesin kilosu, vucudu kendini ilgilendirir
Allahım hiç yiyesim yok ya
hic sanmamm canin tatli istiyordur senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…