Işıl Işıl pırıl pırıl bir teşekkürler bonus :)) sahneden sesleniyorum bu haftaki yarışı kazan sende yanıma gel :)))Veeeee bu haftanın ışıl ışılı pıspırılı sarışını seni unuttuğumu mu sandın
2 Lİ REKABETTE ŞARTLARI ELVERİŞSİZ ve YARIŞA ASILAMAYAN RAKİBİNE RAĞMEN
UCUNU HİÇ BIRAKMAYAN ve -2 KİLOYU GÖREN @ISILDURU YU SAHNEYE ALIYORUZ
Teşekkürler canım ben seni tutuyorum biliyorsun malum sende beni tutmustun ahde vefa olsun :))
Demek konyalisin benimde annem Konyalı hemsoda çıktık kesin seni tutuyorum bonussss ödem falan at bariBen konyalim cnm ama okul hayatimin cogu karamanda gecti
Evlenmeden tek son 2 sene konyada kaldim
Alışmak karakter, hayat tarzi meselesi biraz da
Eger onceki hayatindan daha iyi şartlarda yasicaksa heralde memnun olur :))
Benim köyden geldim şehire gibi bi durumum olmadigi icin baya zorlandim
Ilk 10 sene hep bi geri gitme hayalim vardi
Hatta bazen derdim, bu yasadiklarim bi rüya
Birgün okulumun bahcesinde gozlerimi acicam
Sonra mecburen alisiyorsun
Teşekkür ederim isilcim ama yukardaki 2 cümle bi oraya bi buraya gibi olmuşIşıl Işıl pırıl pırıl bir teşekkürler bonus :)) sahneden sesleniyorum bu haftaki yarışı kazan sende yanıma gel :)))
Teşekkürler canım ben seni tutuyorum biliyorsun malum sende beni tutmustun ahde vefa olsun
Kiz ben niye tükürüyümISILDURU sonrada galipler yarışır belki ne dersin ohaaa turnuva gibi
Mefkurem tabikide kuralına göre oynayacağım mefkuş menü olmazsa olmaz.
Dün yedim bişeylerde ondan bundan alma şeklinde. Almim diyecek bi durumum yoktu bu konuda anlayış bekliyorum.
Nisanda dünkü doğum günü için inş o zamana baya veririm diyen insanım.
Utanıyorum demeye artık hiç bişey demedim kimseye.
Gerektiğinde yeni yemiştim şişim falan derimde dün farklı bi ortamdaydım.
36 yada xs beden diyim karşımdakiler öyle ortamlarda kiloya diyete bağlanacak her cümleyle daha çok incitiyorum kendimi.
Evde yersem affetme ağzıma tükür o derece ciddiyim.
Kiz ben niye tükürüyüm
Afiyet olsun kuzum evde de ye bosver
2 günlük dunyaya bi dahami gelecez
ISILDURU sonrada galipler yarışır belki ne dersin ohaaa turnuva gibi
Mefkurem tabikide kuralına göre oynayacağım mefkuş menü olmazsa olmaz.
Dün yedim bişeylerde ondan bundan alma şeklinde. Almim diyecek bi durumum yoktu bu konuda anlayış bekliyorum.
Nisanda dünkü doğum günü için inş o zamana baya veririm diyen insanım.
Utanıyorum demeye artık hiç bişey demedim kimseye.
Gerektiğinde yeni yemiştim şişim falan derimde dün farklı bi ortamdaydım.
36 yada xs beden diyim karşımdakiler öyle ortamlarda kiloya diyete bağlanacak her cümleyle daha çok incitiyorum kendimi.
Evde yersem affetme ağzıma tükür o derece ciddiyim.
Heralde o tür kişilere bütün sismanlar gıcık oluyordurZaten en zoru 34 36 beden insanlarin ay kg aldim, ay gobegim cikti deyip az yemeleri. Sessizce tabagina bakip içinden sövmen... anlayabiliyorum seni
Hic o bedende olmadim ama suan o beden olsam asla boyle seyler soylemem. Bende onlar hayatinda hic obez olmamis bilemezler yasadiklarimizi diyorum.. daha onceki aksam gorumcem yanimda birinden bahsederken 90 kilo cok fena tam şişko diye bahsetti. Benim 100den 87ye dustugumu biliyodu. Ha yuzume demis ha boyle demis ne farki var? Iste hayati boyunca 60 uzerine cikmamis bir insan. Insallah tup bebekle bebesi olasun 20 kg birden alsin. Hem dua hem beddua oldu sankiHeralde o tür kişilere bütün sismanlar gıcık oluyordur
Zaten en zoru 34 36 beden insanlarin ay kg aldim, ay gobegim cikti deyip az yemeleri. Sessizce tabagina bakip içinden sövmen... anlayabiliyorum seni
Yusraya dun ilac verdim bezleri tasirdi dun aksam iki kez yikadm onuBırak o gereksizleriyüsra nasıl?
Yusraya dun ilac verdim bezleri tasirdi dun aksam iki kez yikadm onuhâla gazi var damlada verdim :)
Onuda dün gordum tam bi fasulye kadar 2 cmÖbürü nasıl fasulye
Cok sevindim canim. Istikrarli olursan cok kisa surede aldiklarini geri verebilirsin. Sporlada destekle daha hizli yag yakarsinKizlar ben yarini bekleyemedim bugunden basladim. Sabahla oglenin resmini cektim aksamida cekince atarim insallah. Bugun spor yapamicam burda musayit olamiyorum yarin insallah onada baslicam.
90-100kiloyu gecmeyen obezligin ne oldugunu anliyamaz cnmHic o bedende olmadim ama suan o beden olsam asla boyle seyler soylemem. Bende onlar hayatinda hic obez olmamis bilemezler yasadiklarimizi diyorum.. daha onceki aksam gorumcem yanimda birinden bahsederken 90 kilo cok fena tam şişko diye bahsetti. Benim 100den 87ye dustugumu biliyodu. Ha yuzume demis ha boyle demis ne farki var? Iste hayati boyunca 60 uzerine cikmamis bir insan. Insallah tup bebekle bebesi olasun 20 kg birden alsin. Hem dua hem beddua oldu sanki
börek tatli falan yokmuyduHer türlü at silah serbest dedim bakim hele evdeki cephanelikte neler var
Hibisküs
Yeşil çay
Kiraz sapı
Tarçın
Ekşi elma
Türk kahvesi
Neskafe
Spor ayakkabı
Plates direnç bandı
Küçük plates topu
Flaşta lesli videoları
Gavurucu müzikler
Kulaklık
85 model ben
Baslangicin hayirli olsun cnmKizlar ben yarini bekleyemedim bugunden basladim. Sabahla oglenin resmini cektim aksamida cekince atarim insallah. Bugun spor yapamicam burda musayit olamiyorum yarin insallah onada baslicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?