Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Işıl Işıl pırıl pırıl bir teşekkürler bonus :)) sahneden sesleniyorum bu haftaki yarışı kazan sende yanıma gel :)))
Teşekkürler canım ben seni tutuyorum biliyorsun malum sende beni tutmustun ahde vefa olsun :))
Demek konyalisin benimde annem Konyalı hemsoda çıktık kesin seni tutuyorum bonussss ödem falan at bari yoksa mefkurem seni yiycü

Mutlu pazarlar kizlar

Misafirleri gönderdim
Dağınık mutfakta cay iciyorum

Bonus bonuscum kahvaltiya bi sürü bisey hazirladim
Dün zaten bonus dayanamayip pasta yemistir didim,
Bende kahvaltida borek patates kizartma yedim...
Dermişşşimmmmmm

Bu hafta 2 cephede savasiyorum
Yalniz senin Menulerinide gorelim
Kacak savaşma

Teşekkür ederim isilcim ama yukardaki 2 cümle bi oraya bi buraya gibi olmuş

ISILDURU sonrada galipler yarışır belki ne dersin ohaaa turnuva gibi

Mefkurem tabikide kuralına göre oynayacağım mefkuş menü olmazsa olmaz.

Dün yedim bişeylerde ondan bundan alma şeklinde. Almim diyecek bi durumum yoktu bu konuda anlayış bekliyorum.
Nisanda dünkü doğum günü için inş o zamana baya veririm diyen insanım.
Utanıyorum demeye artık hiç bişey demedim kimseye.
Gerektiğinde yeni yemiştim şişim falan derimde dün farklı bi ortamdaydım.

36 yada xs beden diyim karşımdakiler öyle ortamlarda kiloya diyete bağlanacak her cümleyle daha çok incitiyorum kendimi.

Evde yersem affetme ağzıma tükür o derece ciddiyim.

Kiz ben niye tükürüyüm
Afiyet olsun kuzum evde de ye bosver
2 günlük dunyaya bi dahami gelecez

Zaten en zoru 34 36 beden insanlarin ay kg aldim, ay gobegim cikti deyip az yemeleri. Sessizce tabagina bakip içinden sövmen... anlayabiliyorum seni

Heralde o tür kişilere bütün sismanlar gıcık oluyordur
Hic o bedende olmadim ama suan o beden olsam asla boyle seyler soylemem. Bende onlar hayatinda hic obez olmamis bilemezler yasadiklarimizi diyorum.. daha onceki aksam gorumcem yanimda birinden bahsederken 90 kilo cok fena tam şişko diye bahsetti. Benim 100den 87ye dustugumu biliyodu. Ha yuzume demis ha boyle demis ne farki var? Iste hayati boyunca 60 uzerine cikmamis bir insan. Insallah tup bebekle bebesi olasun 20 kg birden alsin. Hem dua hem beddua oldu sanki

Her türlü at silah serbest dedim bakim hele evdeki cephanelikte neler var

Hibisküs
Yeşil çay
Kiraz sapı
Tarçın
Ekşi elma
Türk kahvesi
Neskafe

Spor ayakkabı
Plates direnç bandı
Küçük plates topu
Flaşta lesli videoları
Gavurucu müzikler
Kulaklık

85 model ben

Kizlar ben yarini bekleyemedim bugunden basladim. Sabahla oglenin resmini cektim aksamida cekince atarim insallah. Bugun spor yapamicam burda musayit olamiyorum yarin insallah onada baslicam.
Cok sevindim canim. Istikrarli olursan cok kisa surede aldiklarini geri verebilirsin. Sporlada destekle daha hizli yag yakarsin

90-100kiloyu gecmeyen obezligin ne oldugunu anliyamaz cnm
Karsidan soylemesi kolay geliyor
Yemeyiver verirsin demesi

Ama bence şu da bi gercek
Zayif kişiler gr lari dert ettikleri icin kilo almiyolar
Bize 3-5kilo çerez gibi geliyor
börek tatli falan yokmuydu
Kizlar ben yarini bekleyemedim bugunden basladim. Sabahla oglenin resmini cektim aksamida cekince atarim insallah. Bugun spor yapamicam burda musayit olamiyorum yarin insallah onada baslicam.
Baslangicin hayirli olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…