Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleykum hayırlı cumalar canlar Herkes iyidir insallah
Gelemiyorum cok özürdilerim yaz kosturmasi Buarada yahlil yapyirdim insupin direncim cok yuksek glifor basladi dr hic icmek istemesemde icmek zorundayim bundan sonrasina bakicaz artik
Bildirimimi yapayim
Kilom ayni
Insallah bayram sonu toparlanirim artik

Slm kizlar
Dun giremedim
Oncelikle dunku menumu vereyim
07.30 zeytinli acma (esim uyuyakalmis arabayi o aldi seni birakirim dedi apar topar giyindim ciktik hazirlik yapamadim)
12.00 mercimek corba sebze turlusu coban salata bulgur pilavi
15.30 carsidan eve yarim saat tempolu yuruyus (hazir yurumusken yolu uzattim biraz)
16.30 sade nescafe
19.00 tarhana corba tane fasulye yogurt

Kilo bildirimine gelelim
Gecen hafta 104.8
Bugun 102.8
Fark -2

Sabahki acma ve fasulye olmayaydi daha da eksi cikardim persembe sabahi 102.2 cikmistim

Günaydin arkadaşlar :) Bu sabah 83.0 geldim.Kayip kilom 1.100 .Reglim diye tereddüt ettim şişlik vs etkileyebilir diye ama benim icin iyi sonuc cünkü yavas kilo veriyorum.Spor olarak da adim sayarim bu hafta 75 bin attigimi yaziyor.Yani günde ortalama 10 bin adim atmisim.Hayirli cumalar bu arada

Süper canim ya tebrik ederim

Yapmayın bunu kendinize birdenbire kesmekle olmaz ki nedir bu sabah akşam galeta süt saçması .. meyve sebze nerede .. ben de diyetisyen sacmasina inandım yaptım aylarca kilo veremedim.. aksine daha çok aç kaldım.... Açlık krizlerin oldu daha çok yedim .. hiç ise yaramadı dünyanın parasını verdim gttim de . Bazı şeyleri yemedim az yedim biraz dikkat ettim 10 kilo gtti daha da gidiyo .

Benim diyetisyeni bana verdiği ne benziyor yine seninki fazla bana bı reçete yazdi tamamen acim ... Patates i tamamen yasakladı tatlıyı tamamen yasakladı uydum denedim daha çok aç kaldım hiç veremedim .. dedikleriyle

Masallah cok guzel tatlim

Tatlim neden yavaş veriyorum diyorsun 1.1 az degilki gayet güzel bi eksi tebrikler

Tavsiyelerine teşekkür ederiz cnm

Tavsiyelerine teşekkür ederiz cnm

Çok uzun süre doğum kilolarını verememiş biri olarak yaşadıklarimi anlatmak istedim ... Herkes aynı değil.tabi
. Diyetisyeni.bana obezsin. Bu kilo zor gider veremezsin dedi salak saçma konuştu moralim bozuldu onca zaman aç gezdim aylarca kilo veremedim onun yüzünden çok şükür onu bıraktım kendimce yaptım evimde iki üç ayda verdim.on kilo güle oynaya inşallah daha da gider

Ben diyetisyenle 15 kg verdim 3.5 ayda. Her diyetisyen kötü değil. Ama özellikle devlet hastanesi diyetisyenler için standart aylık liste verip gönderiyor ilgilenmiyor. Ben özele gittim, her hafta yeni liste. Üstelik tam listeme uymadım bile

İyi geceler yeni telefon aldım sonunda ohhh ne :))) rahat rahat yazacaam artık :)

Hayirli olsun cnm gule gule kullan ❤

Süper canim ya tebrik ederim

Tesekkur ederim cnm senin eksinde cok guzel 1.1

Ben de kendimce yapoyorum cnm diyetisyene gitmiyorum. Bir sure ara vermistim gecen hafta basladim. Bu yuzden ilk etapta odemde gittigi bu kadar fazla verdim. Diger haftalarda -1 bile versem raziyim. Yolumuz uzun yavas yavas gidecek insallah. Umarim sende hedefledigin kilona ulasabilirsin.

Masallah cok guzel tatlim

Tesekkur ederim cnm❤

Bildirimim gelsin efenim

Gecen hafta 99.5
Bugun 96.6
Fark 2.9
Yüzde 2.91

Eki Görüntüle 2297201

Aman tanrim didim
dogru mu gordum
Yaptin yine yapacagini masallah sana

Selam bu sabah 87.6 geldim. Ama ben sabit olduğunu düşünüyorum. Kahvaltıdan sonra WC çıktım.
+200 Gr :)
Ben de hamileligimin 7. Ayindan itibaren sanirim surekli 104lerde bildirim yapiyordum Bonus isyan ediyordu nasil gebesin sen diye

Merhaba,ben meyve,sebze,ekmek eksik etmedim.Ac kalmadim.özel bir yemek pisirmedim kendime.evde ne pisiyorsa yedim.sadece tatliyi hic yemedim( recel,dondurma vs dahil) Abur cubur yemedim.gece ogunu bile yaptim.karpuz,süt ,cig findik ,badem ,kuru kayisi dönüşümlu yedim.Hatta simit bile yedim sabahlari ekmek yerine bazen.1 haftada 1.1 vermisim.84.1 den 83 e.Hic de aç hissetmedim.Anladim ki en cok kiloyu abur cubur,tatli yapiyor bana.ki en sevdiklerim.Bir de kilo fazlasi 10 olanlarin haftada 500 gr ile 1 kg,20 olanlarin 1,5 ile 2 kg vermeleri saglikliymis.vucut agirliginin oranina göre veriliyor giden kilolar

Hayirli cumalar

Geçen hafta 72.4
Bu hafta 72.8

Thallosofili meleknurdogan hoşgeldiniz kızlar

ISILDURU ohh miss bizim yerimize de gez. Kilo içinde darısı senin başına tatlım

Mefkurem 3 günlük orucuda denedim meraktan oluyomus. Programın tamamını uygulamadim zira bana göre değil bir insanın peşinden sorgusuz sualsiz gitmek. Sistemin kurucusu psikopat guruptakileri denek olarak kullanıyor bence

Veee Bonus sizi piste alalım lütfen

Hayirli cumalar canim ,hoş buldum

Gecen kc temizligi raporlarina denk geldim merak ettim arastirayim iyice acaba yapsammi diyordum. Sence gercekten piskopat mi genel yaklasimi nasil gruptakilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…