Süper canim ya tebrik ederimSlm kizlar
Dun giremedim
Oncelikle dunku menumu vereyim
07.30 zeytinli acma (esim uyuyakalmis arabayi o aldi seni birakirim dedi apar topar giyindim ciktik hazirlik yapamadim)
12.00 mercimek corba sebze turlusu coban salata bulgur pilavi
15.30 carsidan eve yarim saat tempolu yuruyus (hazir yurumusken yolu uzattim biraz)
16.30 sade nescafe
19.00 tarhana corba tane fasulye yogurt
Kilo bildirimine gelelim
Gecen hafta 104.8
Bugun 102.8
Fark -2
Sabahki acma ve fasulye olmayaydi daha da eksi cikardim persembe sabahi 102.2 cikmistim
Benim diyetisyeni bana verdiği ne benziyor yine seninki fazla bana bı reçete yazdi tamamen acim ... Patates i tamamen yasakladı tatlıyı tamamen yasakladı uydum denedim daha çok aç kaldım hiç veremedim .. dedikleriyleSlm kizlar
Dunku menumu vereyim
07.45 muz yulaf findik ve sutle smoothie yaptim. Esim ben seni gotureyim araba bana lazim diyince erken ciktik evden. Koyacak sise bulamadim makinenin basliginida bulamadim aceleyle saklama kabina doktum getirdim
Eki Görüntüle 2296880
10.00 midem cok bulandigi icin yedim
Eki Görüntüle 2296879
12.00 bunlarin yaninda bir de soslu makarna vardi onu almadim cok kotu bir menu oldu
Eki Görüntüle 2296877
16.00 sade nescafe
19.00 salata ve tavuk (emine telefonumda oyun oynadigi icin cekemedim resmini)
Masallah cok guzel tatlimSlm kizlar
Dun giremedim
Oncelikle dunku menumu vereyim
07.30 zeytinli acma (esim uyuyakalmis arabayi o aldi seni birakirim dedi apar topar giyindim ciktik hazirlik yapamadim)
12.00 mercimek corba sebze turlusu coban salata bulgur pilavi
15.30 carsidan eve yarim saat tempolu yuruyus (hazir yurumusken yolu uzattim biraz)
16.30 sade nescafe
19.00 tarhana corba tane fasulye yogurt
Kilo bildirimine gelelim
Gecen hafta 104.8
Bugun 102.8
Fark -2
Sabahki acma ve fasulye olmayaydi daha da eksi cikardim persembe sabahi 102.2 cikmistim
Tatlim neden yavaş veriyorum diyorsun 1.1 az degilki gayet güzel bi eksi tebriklerGünaydin arkadaşlar :) Bu sabah 83.0 geldim.Kayip kilom 1.100 .Reglim diye tereddüt ettim şişlik vs etkileyebilir diye ama benim icin iyi sonuc cünkü yavas kilo veriyorum.Spor olarak da adim sayarim bu hafta 75 bin attigimi yaziyor.Yani günde ortalama 10 bin adim atmisim.Hayirli cumalar bu arada
Tavsiyelerine teşekkür ederiz cnmYapmayın bunu kendinize birdenbire kesmekle olmaz ki nedir bu sabah akşam galeta süt saçması .. meyve sebze nerede .. ben de diyetisyen sacmasina inandım yaptım aylarca kilo veremedim.. aksine daha çok aç kaldım.... Açlık krizlerin oldu daha çok yedim .. hiç ise yaramadı dünyanın parasını verdim gttim de . Bazı şeyleri yemedim az yedim biraz dikkat ettim 10 kilo gtti daha da gidiyo .
Tavsiyelerine teşekkür ederiz cnm
Hedefi tamamladın galiba tebrik ederim
Ben diyetisyenle 15 kg verdim 3.5 ayda. Her diyetisyen kötü değil. Ama özellikle devlet hastanesi diyetisyenler için standart aylık liste verip gönderiyor ilgilenmiyor. Ben özele gittim, her hafta yeni liste. Üstelik tam listeme uymadım bileÇok uzun süre doğum kilolarını verememiş biri olarak yaşadıklarimi anlatmak istedim ... Herkes aynı değil.tabi
. Diyetisyeni.bana obezsin. Bu kilo zor gider veremezsin dedi salak saçma konuştu moralim bozuldu onca zaman aç gezdim aylarca kilo veremedim onun yüzünden çok şükür onu bıraktım kendimce yaptım evimde iki üç ayda verdim.on kilo güle oynaya inşallah daha da gider
İyi geceler yeni telefon aldım sonunda ohhh ne :))) rahat rahat yazacaam artık :)
Süper canim ya tebrik ederim
Benim diyetisyeni bana verdiği ne benziyor yine seninki fazla bana bı reçete yazdi tamamen acim ... Patates i tamamen yasakladı tatlıyı tamamen yasakladı uydum denedim daha çok aç kaldım hiç veremedim .. dedikleriyle
Masallah cok guzel tatlim
Ben de hamileligimin 7. Ayindan itibaren sanirim surekli 104lerde bildirim yapiyordumSelam bu sabah 87.6 geldim. Ama ben sabit olduğunu düşünüyorum. Kahvaltıdan sonra WC çıktım.
+200 Gr :)
Merhaba,ben meyve,sebze,ekmek eksik etmedim.Ac kalmadim.özel bir yemek pisirmedim kendime.evde ne pisiyorsa yedim.sadece tatliyi hic yemedim( recel,dondurma vs dahil) Abur cubur yemedim.gece ogunu bile yaptim.karpuz,süt ,cig findik ,badem ,kuru kayisi dönüşümlu yedim.Hatta simit bile yedim sabahlari ekmek yerine bazen.1 haftada 1.1 vermisim.84.1 den 83 e.Hic de aç hissetmedim.Anladim ki en cok kiloyu abur cubur,tatli yapiyor bana.ki en sevdiklerim.Bir de kilo fazlasi 10 olanlarin haftada 500 gr ile 1 kg,20 olanlarin 1,5 ile 2 kg vermeleri saglikliymis.vucut agirliginin oranina göre veriliyor giden kilolarYapmayın bunu kendinize birdenbire kesmekle olmaz ki nedir bu sabah akşam galeta süt saçması .. meyve sebze nerede .. ben de diyetisyen sacmasina inandım yaptım aylarca kilo veremedim.. aksine daha çok aç kaldım.... Açlık krizlerin oldu daha çok yedim .. hiç ise yaramadı dünyanın parasını verdim gttim de . Bazı şeyleri yemedim az yedim biraz dikkat ettim 10 kilo gtti daha da gidiyo .
Cok tesekkur ederim canim,demek ki ben abur cubur tükettigim icin onu birden kesince itici güç oluştu saniyorumTatlim neden yavaş veriyorum diyorsun 1.1 az degilki gayet güzel bi eksi tebrikler
Hayirli cumalar canim ,hoş buldumHayirli cumalar
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 72.8
Thallosofili meleknurdogan hoşgeldiniz kızlar
ISILDURU ohh miss bizim yerimize de gez. Kilo içinde darısı senin başına tatlım
Mefkurem 3 günlük orucuda denedim meraktan oluyomus. Programın tamamını uygulamadim zira bana göre değil bir insanın peşinden sorgusuz sualsiz gitmek. Sistemin kurucusu psikopat guruptakileri denek olarak kullanıyor bence
VeeeBonus sizi piste alalım
Gecen kc temizligi raporlarina denk geldim merak ettim arastirayim iyice acaba yapsammi diyordum. Sence gercekten piskopat mi genel yaklasimi nasil gruptakilereHayirli cumalar
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 72.8
Thallosofili meleknurdogan hoşgeldiniz kızlar
ISILDURU ohh miss bizim yerimize de gez. Kilo içinde darısı senin başına tatlım
Mefkurem 3 günlük orucuda denedim meraktan oluyomus. Programın tamamını uygulamadim zira bana göre değil bir insanın peşinden sorgusuz sualsiz gitmek. Sistemin kurucusu psikopat guruptakileri denek olarak kullanıyor bence
VeeeBonus sizi piste alalım lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?