sabit olmanda guzel cnmSelam bu sabah 87.6 geldim. Ama ben sabit olduğunu düşünüyorum. Kahvaltıdan sonra WC çıktım.
+200 Gr :)
600 gr kaldiHedefi tamamladın galiba tebrik ederim
Teşekkür ederim cnmAman tanrim didim
dogru mu gordum
Yaptin yine yapacagini masallah sana
tam uygulamasanda yaptigin kadari baya fayda etti sana cnmHayirli cumalar
Geçen hafta 72.4
Bu hafta 72.8
Thallosofili @meleknurdogan hoşgeldiniz kızlar
@ISILDURU ohh miss bizim yerimize de gez. Kilo içinde darısı senin başına tatlım
Mefkurem 3 günlük orucuda denedim meraktan oluyomus. Programın tamamını uygulamadim zira bana göre değil bir insanın peşinden sorgusuz sualsiz gitmek. Sistemin kurucusu psikopat guruptakileri denek olarak kullanıyor bence
VeeeBonus sizi piste alalım lütfen
Adam okuyup uyguladiklariyla bi sistem olusturmus cnmGecen kc temizligi raporlarina denk geldim merak ettim arastirayim iyice acaba yapsammi diyordum. Sence gercekten piskopat mi genel yaklasimi nasil gruptakilere
fulya niye boyle oldu cnmMerhaba kızlar
Cuma 81.6
Bugün 83
Fark + 1.4
Gitti kaptanım ama bu kez regl olacam sisim yine
Hay masallahhh tatlimSelam kızlar.annemin tartsnda tartldm ne kadar dogru bilemiyorm.ama listeden de cikmak istemiyorm yoksa fazlasyls kacamak yapip arti olarak doner bana.
Kilo 83.0
Spor: 540 bi de yazıylaaa yazaymmm(beş yüz kırk )))))dk
Boyumuz ve kilomuz nerdeyse aynıSelam kızlar.annemin tartsnda tartldm ne kadar dogru bilemiyorm.ama listeden de cikmak istemiyorm yoksa fazlasyls kacamak yapip arti olarak doner bana.
Kilo 83.0
Spor: 540 bi de yazıylaaa yazaymmm(beş yüz kırk )))))dk
Yapmayın bunu kendinize birdenbire kesmekle olmaz ki nedir bu sabah akşam galeta süt saçması .. meyve sebze nerede .. ben de diyetisyen sacmasina inandım yaptım aylarca kilo veremedim.. aksine daha çok aç kaldım.... Açlık krizlerin oldu daha çok yedim .. hiç ise yaramadı dünyanın parasını verdim gttim de . Bazı şeyleri yemedim az yedim biraz dikkat ettim 10 kilo gtti daha da gidiyo .
Bildirimim gelsin efenim
Gecen hafta 99.5
Bugun 96.6
Fark 2.9
Yüzde 2.91
Eki Görüntüle 2297201
yinede fazla degilmis artin cnm haftaya misliyle giderGeçen hafta 83.1
Güncel
Eki Görüntüle 2297239
Fark -0,3
Yüzde % -0,36
E eboe
Reglinin etkisi var
Pazartesi baya bi artım vardı telafi etmiştim ama
Regl şişirdi yine
Hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 105.5
Bu hafta 105.2
Fark -0,3
Spor 60 dk.
Böyle başlamadım ama hesapta olmayan şeyler oldu bi sarstı beni.
300 gr eksiden saymıyorum bile tabiki ben bu değilim.
Bayramda da elimden geleni yapıcam.
Mefkurem Eksin varsa ilk raundu kazandın mefguşum
haftaya fazla veremem cnmYıldızlı oha tebrik ederim mefguş hem üzüldüm kendi adıma hemde sevindim senin adına.
3 kilo vermiş olabilirsin ama daha bitmedi...
gecmis olsun tatlimHerkese bakıcam fırsat olunca maşallah kilo verenlere
Ben temizlikle uğraşıyorum yoğunum çok ve dişim kırıldı ağrım çok 4 te dr gidicem.
Gelemezsem bilinki yorgunumdur.
Cok geçmis olsun ve kolay gelsin canimHerkese bakıcam fırsat olunca maşallah kilo verenlere
Ben temizlikle uğraşıyorum yoğunum çok ve dişim kırıldı ağrım çok 4 te dr gidicem.
Gelemezsem bilinki yorgunumdur.
regl uzun sürdü canım. ayın 2 sinde başlamıştı hala sürüyor. zorladı beni. ağrılı ve sancılı geçiyor. çok bitkin düşürdü. hiç keyfim yok. dün az yürüyüş yaptım sancılara da iyi gelsin diye ama bugün pertim. kolumu kaldıracak halim yok. bu durumumdan nefret ediyorum ama sabretmek zorundayım.fulya niye boyle oldu cnm
Duzenini oturtamadinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?