- 25 Ekim 2018
- 3.783
- 6.799
- 158
Afiyet olsun canim sana da ,hırtlak nedir? Bir de sizler kahvaltiyi gec mi yapiyorsunuz? Ben 7:30 gibi yapinca o saate öglenim geliyorIyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 12:30
1 kase yoğurt
6 zeytin
Domates
Salatalık
1 buçuk kızarmış tbe
Yarım bardak süt
Ara
1 küçük elma
Yarim hırtlak
Türk kahvesi
1 hurma
Akşam 20 (gec kaldi bugun)
1 buçuk dilim tbe
1 kk beyqz peynir
3 zeytin
1 kase yoğurt
1 küçük köfte
1 cay kaşığı visne reçeli
Çay
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok
Saol cnm hirtlak kavunun olgunlasmamis küçük hali cnm yok genelde en gec 10 gibi yaparim kahvaltimi ama bugun islerim vardi sabah geciktiAfiyet olsun canim sana da ,hırtlak nedir? Bir de sizler kahvaltiyi gec mi yapiyorsunuz? Ben 7:30 gibi yapinca o saate öglenim geliyor
İlk defa duydum .Nerede yasiyodunuz? Tadı az olmalıSaol cnm hirtlak kavunun olgunlasmamis küçük hali cnm yok genelde en gec 10 gibi yaparim kahvaltimi ama bugun islerim vardi sabah gecikti
Konyadayim cnmİlk defa duydum .Nerede yasiyodunuz? Tadı az olmalı
Insan bi süre yemeyince gercekten o kadar cani tatli istemiyorTam buğday ekmegi midemi cok agritiyor ve diger bütün esmer undan yapilan ürünler.Hep de beyaz ekmek yemek sıkıcı geldigine simitle değısim yapiyorum daha sık.Ama cok haklisin ,meyve suyu yerine posali meyve yemek cok mantikliŞu an icin tatlidan ve çikolatadan uzagim ya sevindirik oluyorum nasil görsen Bas belalarim benim hele bitter
Salataligin tombulu :))İlk defa duydum .Nerede yasiyodunuz? Tadı az olmalı
Evet ya insanin alışmasına bağlıInsan bi süre yemeyince gercekten o kadar cani tatli istemiyor
Ben 1 ay önce gunde kac paket cukolata, pasta vs. Yiyodum
Simdi arada olsa da pek aklima gelmiyor :)) o yuzden bende cok mutluyum
Kendimi kacamaklarin kölesi aciz hissediyordum
80-90lik bitter yiyebiliyomusun
Bana cok aci geliyor
Sende alma, ozaman yemezsin :)) hurmali cevizli toplar yap
Tadıni merak ettim
Soymadan da yeniyorTadıni merak ettimSoyulup ici yeniyor olmali
Bir ayda cok cok iyi vermişsin sonuçta illa 10 kg vermek şart değildi. Kalıcı olmadı, üzerine eklemedin neticede. Harikasın kısaca (106 la başlamıştım gecen cuma 99.5
Kalan 3.5
İyice merak ettim vallahi ,umarim bi gün yerim diycem ama Konya ya maalesef ki hic gitmedim o kadar da gitmeyi istedim.Insallah nasip olur bana daSoymadan da yeniyor
Salataligin kardesi gibi :))
sagolasin bebegimBir ayda cok cok iyi vermişsin sonuçta illa 10 kg vermek şart değildi. Kalıcı olmadı, üzerine eklemedin neticede. Harikasın kısaca-)
belki baska yerde de vardir bilmiyyorum cnm yada adı baskadirİyice merak ettim vallahi ,umarim bi gün yerim diycem ama Konya ya maalesef ki hic gitmedim o kadar da gitmeyi istedim.Insallah nasip olur bana da
Günayyyydınnnn kızlaaaar
Gece 3 bucuk falandı yattgm sanırım temizlik yaptım salon oturma odasi bitti geriye mutfak kaldı bugün de orayı yaparsam tamamdır
Bu arada hep görüyorum sormayı unutuyorumMefkurem zuhal abla bitter 80-90lik ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?