- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
Acil var ama çekim yapacaklarını sanmıyorumkötü denk gelmiş.
Annem köye gitti. Kayınvalidem işe başladı. İstesem babama bırakabilirsiniz yusrayi ama onunda randevusu vardı. Aslında o beni zorlaması da akşam çok üzüldüm çok sinirlendim. Bugün ondan böyle oldu
Küre dağları milli parkı çatak kanyonu canım :))madem bu kadar spor yapiyon keske kacamak yapmasaydin cnm
hayirli olsun gule güle kullan cnm
aslinda boyuna gore kilon cok fazla durmuyordur heralde
Kac beden giyorsun cnm
Iyi tatiller tatlim
Nersesiydi orasi :))
E eboe canım ellerine sağlık listeler içinde teşekkürler
Bonus tamda bayram üstü çok kötü denk gelmiş inşallah çabuk atlatirsin geçmiş olsun
Amine Busra canım sende kendine odaklan üç günlük dünya bebeğini ve kendini bu özel zamanınizda üzme çokta duygusal oluyor insan biliyorum oto çoka takıyor
Uzulmicem diyorum her seferinde ama olmuyor ki. Zaten. Hassas donemimdeyim. Hüngür şakır ağladım yusra beni bir gördü yavrum o nasıl ağlamaya başladı. Öyle sustum zar zor. Eski telefonu falan firlattim attım emanetti Allahtan kirilmadiYapma kuzum değmiyo üzülmene sonradan hamileyken kendimi üzdüm diye üzülüceksin
2 gün hiç kendimde değildim şimdi bakıyorum herkes aynı kimse değişmiyo boşuna üzüldüğümiüzle kalıyoruz
Sizede merhaba... kilo verince insana bi güç geliyo dimi karşıdakinin ne olduğunu ne yaptığını anlamadan pat diye eleştirmek gibi.
Açıkçası istediğim kiloya (hamile kalmadan önceki) hala inemedigim için güç falan gelmesi degill... Az önce dışarıdan üzerime kıyafet bile bulamadığım butikten üzerime oturan bir elbiseyi almış olmanın tesellisi var sadece .. yeterli mi değil .. kilo problemi yaşayan bilir insanlar uzaktan elesstrmeyi sever.. 50/60 kiloluk insanlardan değilim ahkam kesecek ..Sizede merhaba... kilo verince insana bi güç geliyo dimi karşıdakinin ne olduğunu ne yaptığını anlamadan pat diye eleştirmek gibi.
KESİNLİKKKLEE HAKLİSİNİNN .....ABUR CUBUR ...fazla ekmek fazla tatlı... Az su içmek ... Bunlar sorunumuz zatenMerhaba,ben meyve,sebze,ekmek eksik etmedim.Ac kalmadim.özel bir yemek pisirmedim kendime.evde ne pisiyorsa yedim.sadece tatliyi hic yemedim( recel,dondurma vs dahil) Abur cubur yemedim.gece ogunu bile yaptim.karpuz,süt ,cig findik ,badem ,kuru kayisi dönüşümlu yedim.Hatta simit bile yedim sabahlari ekmek yerine bazen.1 haftada 1.1 vermisim.84.1 den 83 e.Hic de aç hissetmedim.Anladim ki en cok kiloyu abur cubur,tatli yapiyor bana.ki en sevdiklerim.Bir de kilo fazlasi 10 olanlarin haftada 500 gr ile 1 kg,20 olanlarin 1,5 ile 2 kg vermeleri saglikliymis.vucut agirliginin oranina göre veriliyor giden kilolar
Rica ederim..Tavsiyelerine teşekkür ederiz cnm
kuzum sen bi kendine odaklansanaAcil var ama çekim yapacaklarını sanmıyorumkötü denk gelmiş.
Annem köye gitti. Kayınvalidem işe başladı. İstesem babama bırakabilirsiniz yusrayi ama onunda randevusu vardı. Aslında o beni zorlaması da akşam çok üzüldüm çok sinirlendim. Bugün ondan böyle oldu
Sagolasin cnm@eboeiste icin tesekkurler kuzum.kilo verenleri tebrik ediyrm.basta mefkurem cok iyi sonuc almışsn.10 kiloyu bir ayda mı verdin sen?ben mi yanlis anladm acaba.bonus sana da cok gecmis olsun.ben bu kis dişten cok cektm senin cabuk gecer ins
Nöbetçi diş dr u falan olmuyormu cnmAmine Busra Yüsrayla zorluğunu geçtm hastane ortamı pis çocuk mikrop falan alır götürmesen daha iyi kuzum kv falan baksınlar bakmazlar mı?
Telin hayırlı olsun iyi olmuş :)
Dişim ağzımda galdı iyi mi dr dedi ben gidiyorum 15 gün yokum dikişli çekim olucak yetişmez dikişlerinide alamam dedi.
Köklerim zorluyo beni diş çekimlerim sorunlu.
Ya bekliycen yada kötü olursan çektircen dedi.
Ya beklim ağrıya dayanimde ya enfekte olursa?
Sefaköydeki diş hastanesi var ya sen gitmiştin onun acil bölümü var mı?
Nöbetçi diş dr u falan olmuyormu cnm
Tatilde acil bisey olsa millet ne yapiyor
Masallah sana gercekten.superin ötesisin.azmin daim olsun..ben de senden esinlenerek kendime bir aya 7 kilo hedefi koyuyorm.15 agststa adam akilli bi fiyete baslayacam.dogum günüme bir ay var o zamana daha hafif olurum inskuzum sen bi kendine odaklansana
Sagolasin cnm
12 temmuzda baslamistim
Pazartesiye kadar 0.6 verebilirsem 10 kilo olacak :))
Oooo supersin canim yakindik arayi actin masallah kafe isleri zor kolay gelsinGünaydınlaaar, pek gelemedim ama aklım burda inanın, keyifler yerindedir umarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Çok yoruluyorum, koşturuyoruz, yeni kafe nette tanıtım işlerinede bakıyorum yeni bir işyerini oturmaya çalışıyoruz .......
Kilo bildirimim 110.7
Sen de supersin canim azmettin basardin masallahhhh
Gecmis olsun canim az da olsa eksidesin sabitten ve artidan iyidirHerkese bakıcam fırsat olunca maşallah kilo verenlere
Ben temizlikle uğraşıyorum yoğunum çok ve dişim kırıldı ağrım çok 4 te dr gidicem.
Gelemezsem bilinki yorgunumdur.
Cok kötü uzun surmesi gecmis olsun canim ben kucukken bir ay hastalanmistim cahillik aspirin ictim olmadim diye çocuk kafasi iste olmasan ne olacak hamile olacak halin yok yaregl uzun sürdü canım. ayın 2 sinde başlamıştı hala sürüyor. zorladı beni. ağrılı ve sancılı geçiyor. çok bitkin düşürdü. hiç keyfim yok. dün az yürüyüş yaptım sancılara da iyi gelsin diye ama bugün pertim. kolumu kaldıracak halim yok. bu durumumdan nefret ediyorum ama sabretmek zorundayım.
kiloya gelince normal yedim.artı vardır mutlaka ama birazı da şişlik. net rakamı bilmiyorum.
Gecmis olsun canim bide cocukla cok kötü olmus doktor da baksa ne var sanki insan merak ediyor gormek istiyor imkanin olsada yalniz gitmesen keske dikkat et kendineBen bugün dra gittim. Bebege bakmadı gıcık. Kan verdim idrar verdim. Birde orda hastalandım mi. Evde gözümde bulanıklık vardı. Duş alınca geçti. Hastanede baş ağrısı tuttu. Sonra istifra ettim orda. Yanımda da yusra...Taksi bulamadım yürüdüm yarım saat öğle sıcağında. Babamı aradım yarı yolda karşıladı. Eve geldim tekrar çıkardım. Şimdi biraz daha iyiyim
9 AĞUSTOS KİLO TABLOSU
NO KULLANICI BAŞLANGIÇ 1.HAFTA FARK 2.HAFTA FARK 3.HAFTA FARK 4.HAFTA FARK AYLIK SONUÇ 1 @60kiloyum 84 81.6 +0.2 83 +1.4 83 sabit 2 bengisu022 103 83.4 -0.6 83.4 sabit 83 -0.4 3 @HasibeG 107 104.8 102.8 -2 4 @nisan34 104 74.4 -0.7 72.4 -2 72.8 +0.4 5 Amine Busra 100.8 87.4 +0.3 87.4 sabit 87.6 +0.2 6 E eboe 109 102 +1 102.3 +0.3 102 -0.3 7 syns 122.7 115.9 -0.5 117 +1.1 117 sabit 8 @OGULCUKLARIM 175.3 174.8 sabit 174.8 sabit 174.8 sabit 9 @74FRIDA ? 112.2 -1.1 113 +0.8 110.7 -2.3 10 @bi prenses annesi ? 80.6 -1 80.6 sabit bildirmedi 11 Bonus 109 105 105.5 +0.5 105.2 -0.3 12 @Hepfitim ? 83.2 83.1 -0.1 83.4 +0.3 13 ISILDURU 103 82 80 -2 80 sabit 14 Mefkurem 99.5 96.6 -2.9
Hic biseyi takmamaya calis anca kendimizi üzüyoruz iste bide iki canlısınAcil var ama çekim yapacaklarını sanmıyorumkötü denk gelmiş.
Sagolasin cnm ama ben 10 kiloyu son 1 ayda aldim nerdeyse o yuzden cabuk gittiMasallah sana gercekten.superin ötesisin.azmin daim olsun..ben de senden esinlenerek kendime bir aya 7 kilo hedefi koyuyorm.15 agststa adam akilli bi fiyete baslayacam.dogum günüme bir ay var o zamana daha hafif olurum ins
Teşekkür ederim cnm hepimiz icin devami gelsin ins.Sen de supersin canim azmettin basardin masallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?