Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapma kuzum değmiyo üzülmene sonradan hamileyken kendimi üzdüm diye üzülüceksin
2 gün hiç kendimde değildim şimdi bakıyorum herkes aynı kimse değişmiyo boşuna üzüldüğümiüzle kalıyoruz

madem bu kadar spor yapiyon keske kacamak yapmasaydin cnm
hayirli olsun gule güle kullan cnm
aslinda boyuna gore kilon cok fazla durmuyordur heralde
Kac beden giyorsun cnm

Iyi tatiller tatlim
Nersesiydi orasi :))
Küre dağları milli parkı çatak kanyonu canım :))

E eboe canım ellerine sağlık listeler içinde teşekkürler
Bonus tamda bayram üstü çok kötü denk gelmiş inşallah çabuk atlatirsin geçmiş olsun
Amine Busra canım sende kendine odaklan üç günlük dünya bebeğini ve kendini bu özel zamanınizda üzme çokta duygusal oluyor insan biliyorum oto çoka takıyor

Tadını çıkar enerji depola sende kuzum

Uzulmicem diyorum her seferinde ama olmuyor ki. Zaten. Hassas donemimdeyim. Hüngür şakır ağladım yusra beni bir gördü yavrum o nasıl ağlamaya başladı. Öyle sustum zar zor. Eski telefonu falan firlattim attım emanetti Allahtan kirilmadi

Sizede merhaba... kilo verince insana bi güç geliyo dimi karşıdakinin ne olduğunu ne yaptığını anlamadan pat diye eleştirmek gibi.

Eleştiriye açık olmak.gerekiyor böyle bir platformda .. yalnız eleştiri değildi tavsiyeydi ben de uzun süre kilo vermekle uğraştım .. kötü bir diyetisyen vakasına rağmen . . Öz elestiriydi alıp almamak senin elinde

Sizede merhaba... kilo verince insana bi güç geliyo dimi karşıdakinin ne olduğunu ne yaptığını anlamadan pat diye eleştirmek gibi.
Açıkçası istediğim kiloya (hamile kalmadan önceki) hala inemedigim için güç falan gelmesi degill... Az önce dışarıdan üzerime kıyafet bile bulamadığım butikten üzerime oturan bir elbiseyi almış olmanın tesellisi var sadece .. yeterli mi değil .. kilo problemi yaşayan bilir insanlar uzaktan elesstrmeyi sever.. 50/60 kiloluk insanlardan değilim ahkam kesecek ..

KESİNLİKKKLEE HAKLİSİNİNN .....ABUR CUBUR ...fazla ekmek fazla tatlı... Az su içmek ... Bunlar sorunumuz zaten

kuzum sen bi kendine odaklansana
Sagolasin cnm
12 temmuzda baslamistim
Pazartesiye kadar 0.6 verebilirsem 10 kilo olacak :))

Nöbetçi diş dr u falan olmuyormu cnm
Tatilde acil bisey olsa millet ne yapiyor

kuzum sen bi kendine odaklansana

Sagolasin cnm
12 temmuzda baslamistim
Pazartesiye kadar 0.6 verebilirsem 10 kilo olacak :))
Masallah sana gercekten.superin ötesisin.azmin daim olsun..ben de senden esinlenerek kendime bir aya 7 kilo hedefi koyuyorm.15 agststa adam akilli bi fiyete baslayacam.dogum günüme bir ay var o zamana daha hafif olurum ins

Oooo supersin canim yakindik arayi actin masallah kafe isleri zor kolay gelsin

Bildirimim gelsin efenim

Gecen hafta 99.5
Bugun 96.6
Fark 2.9
Yüzde 2.91

Eki Görüntüle 2297201
Sen de supersin canim azmettin basardin masallahhhh
Herkese bakıcam fırsat olunca maşallah kilo verenlere

Ben temizlikle uğraşıyorum yoğunum çok ve dişim kırıldı ağrım çok 4 te dr gidicem.
Gelemezsem bilinki yorgunumdur.
Gecmis olsun canim az da olsa eksidesin sabitten ve artidan iyidir
Cok kötü uzun surmesi gecmis olsun canim ben kucukken bir ay hastalanmistim cahillik aspirin ictim olmadim diye çocuk kafasi iste olmasan ne olacak hamile olacak halin yok ya
Doktorluk olmustum ama insani cok bitkin birakiyo uzun olunca
Gecmis olsun canim bide cocukla cok kötü olmus doktor da baksa ne var sanki insan merak ediyor gormek istiyor imkanin olsada yalniz gitmesen keske dikkat et kendine

Ellerine saglik kuzumm hakkin ödenmez
Hic biseyi takmamaya calis anca kendimizi üzüyoruz iste bide iki canlısın

Günaydin arkadaslar :) Hayırli arefeler ,biz memlekete gidicez bu aksam.Umarim herkes icin güzel bir bayram olur
Dünki menüm ;
Sabah; köz biber,beyaz peynir,bol roka,maydonoz az ekmek,limonlu cay

Ara: bir seftali

Oğlen: ton balikli salata

Ara; 1 kocaman bardagin icine 4 kuru kayisi ( önceden konulmus ) ,tarcin.Bunu tatli niyetine yapiyorum.Hem de bagirsak hareketlerimi tetikliyor.Kayisilarim gün kurusu ve epey küçükler.

Akşam; az bezelyeli sulu köfte ,coban salata 1 dilim ekmek.sadece 1 kasik kepekli kuskus

Gece yuruyus yaptik.spor; 8 bin adim su 2,5 litre

Masallah sana gercekten.superin ötesisin.azmin daim olsun..ben de senden esinlenerek kendime bir aya 7 kilo hedefi koyuyorm.15 agststa adam akilli bi fiyete baslayacam.dogum günüme bir ay var o zamana daha hafif olurum ins
Sagolasin cnm ama ben 10 kiloyu son 1 ayda aldim nerdeyse o yuzden cabuk gitti
Ilk hafta verdigimin yarisi odemdi zaten
Sen zaten verme surecinde oldugun icin o kadar gitmeyebilir
Yinede kacamaksiz devam edersen 4-5kilo gidebilir
Biz elimizden geleni yapalimda gittigi kadar gitsin

Sende gördüğüm sporu aksatmamaya calisiyorsun masallah
Ama kacamaklarin oldugu icin bu seni yavaslatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…