Günaydın canım sanırım artidasin haftaya duzeltirsn insAllahGunaydinnn hemen kilo yazip sonra carsi pazar isine gidicez bayramda cok kacirdim
Kilo 117
Sagol canim. Kusma yok dunden beri. Arada ates yukselise gecti, ishal gibi oldu. Suan canlandi daha iyi. Hala zorla biseyler yiyo. Rota biz gecirmistik. Yine de tekrar kaka tahlili vermek istedik ama hastanede yapmadi. Eve gelince yapti. İshal devam ederse verecegizAylik liste cikariyorlar cnm. ayin ilk haftasi sisteme dusuyor genelde ama bazen stok durumuna gore gunlerin yerini degistirebiliyorlar.
En azindan makarna yerine bulgur pilavi yap sebzeli hadi sade olsada raziyim. Bu arada corbanin icinde az da olsa pirinc taneleri vardi. Tam bir karbonhidrat patlamasi menu. Bir de hastane menusu
Kolay gelsin cnm.
Amine Busra cnm yusra nasil oldu gecmis olsun. Rota mi oldu acaba ne dediler
Sagol canim. Kusma yok dunden beri. Arada ates yukselise gecti, ishal gibi oldu. Suan canlandi daha iyi. Hala zorla biseyler yiyo. Rota biz gecirmistik. Yine de tekrar kaka tahlili vermek istedik ama hastanede yapmadi. Eve gelince yapti. İshal devam ederse verecegiz
Tesekkur ederim. Bende bugün cok bulaniyorum cok fenayimGeçmiş olsun çok hastalandı bu ara
Bu taraflarda öyle bi salgın var diye duyduk bizde
Cok geçmisler olsun canimTesekkur ederim. Bende bugün cok bulaniyorum cok fenayim
Hic gececek gibi gelmiyo suan :'(( tesekkur ederimCok geçmisler olsun canim
Ne kadar artidasin cnm telafi edersn insAllah
Tebrikler cnm guzel eksiSelam kızlar,ancak tartilabildim .81.7 kg geldim.bu hafta kaybim 1.3 oldu.cook yorucu bir haftaydi.kacamagimi karsiladi.Hayirli cumalar ❤
500 gr daha gelmiş canimNe kadar artidasin cnm telafi edersn insAllah
Ben de seni tebrik ediyorum canimMrblar kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta: 79.9
Bu hafta: 78.9
Fark: -1
Yüzde: %1.38
Aslında daha fazlaydi eksim ama iki gündür şişlik var regl oncesi karnim kasiklarim dolu hissediyorum wc ye de çıkamadım çarşamba 78.5 görmüştüm su an goremedim
500 gr fazla degil canim ödem de olabiliyor şişlik,stres her sey cikariyor.Ben tartilirken tokami bile cikariyorum500 gr daha gelmiş canim
çok değilmiş cnm telafi edersn500 gr daha gelmiş canim
saol canım ilk hedefe 3.9 kaldıBen de seni tebrik ediyorum canimeksin cok iyi
Aynen bende öyleyim hep iç çamaşırlarıyla tartılırim zaten500 gr fazla degil canim ödem de olabiliyor şişlik,stres her sey cikariyor.Ben tartilirken tokami bile cikariyorum100 gr 100 gramdir diye
Ödem diye düşündüm ben de ama inşallah öyledir500 gr fazla degil canim ödem de olabiliyor şişlik,stres her sey cikariyor.Ben tartilirken tokami bile cikariyorum100 gr 100 gramdir diye
Takımımızı da açıyoruz zatençok değilmiş cnm telafi edersn
saol canım ilk hedefe 3.9 kaldı
Aynen bende öyleyim hep iç çamaşırlarıyla tartılırim zaten
Takım mi açıyorsunuz ne zmn nerde kız ben duymadımÖdem diye düşündüm ben de ama inşallah öyledir
Ben de çıkartırım valla
Takımımızı da açıyoruz zaten
Artık sorumluluk olacak üstümüzde vermek zorundayım artilari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?