- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
ben limonu qyri severim ama ne nanenin ne yemegin hic biseyin icinfe sevmiyorim ama deneyim yineIlk başlarda ben de tiksinerek iciyodum
Şimdi alıştım çok şükür hoşuma gidiyor limonata gibi içiyorum
Limonu biraz artırarak dene birde
Tadını yumusatiyo
Ay dimi valla öyle oldu
afiyet olsun cnm guzel olmusGüzel akşamlar kızlar ,Bugünki menüm;
Sabah geç uyandim ve cok yorgundum dünden ,
Ögle 12:30 : 2 yumurtadan 1 cay kasigi tereyağ ile az peynirli omlet ,roka,maydanoz,kırmızı kapya biber ( çiğ bu sefer) ,1 dl ekmek
Ara ; 2 kuru incir ve 1 kocaman bardak su
Akşam; fırında patlıcan musakka ( az yağli) ,3 yemek kasigi pilav ,bir kase yoğurt
Su an itibariyle 1,5 lt kadar ama bugün spor yani hareket azdi ....
Günaydınn
Günaydin ⚘
Gunaydin kizlar bizde hala bitmedi zuhal abla köyü gezecez bugun deGunaydinnnnn millettt :))
Daha bayram bitmedimi
Aynen ,benim Eşime kalsa bana da yapma diyo böyle iyi 42 bedene sığıyon alma da verme de diyo ama bence bizim kendimizi nasıl gördüğümüz önemli ✌ Bu sabah ben de tartildim güzel bir rakam gördum kendimce sevindirik oldumGünaydın kızlar dun gece koye geldik ablamlarda kaldik tlf mavi ekran oldu kapandi açıldı acilmaisni beklerken uyumusum yorgunluktan ablamin tartisinda farkli rakam gördüm insAllah dogrudur ya amin
Bayramda kimi gorsem nolmus sana nasil zayiflamissin super olmussun dio cok mutlu oldum esim artk sikayetci daha fazla zayiflama son 5kilon var dio dümdüz hatun iatrmiyormus
Menumu de vereyim dünün
Kahvaltı 11
2 kaşık kavurma
Domates
Salatalık
2 zeytin
1 parca kucuk iki lokma kadar beyaz ekmek
Aralar saatlrri hatrlamiorm
1 bardaj kendi yapimimiz vişne suyu
2 sade kahve
2 küçük ev tatlısı (ilk kez yedim kızlar ablamlarin ilk denemeleriydi tadina bak dediler)
Akşam 19
1 kasik bamya çorbası
2 kaşık kavurma
Bol salata
2 kaşık sütlaç
Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok hareketli gündü
Yolculuk yorgunluk ödem yapmistir cnmSelam. Bayramin ikinci gunu tekirdaga gittik. Dün döndük. Cok yorgunum cok :)) bugun biraz dinlenebildim. Odemmi yaptim ne oldu anlamadim 2.5 kg fazla ciktim tartida. 4 gunde boyle kg alinmaz herhalde :)
Senin adina sevindim cnmAynen ,benim Eşime kalsa bana da yapma diyo böyle iyi 42 bedene sığıyon alma da verme de diyo ama bence bizim kendimizi nasıl gördüğümüz önemli ✌ Bu sabah ben de tartildim güzel bir rakam gördum kendimce sevindirik oldumbakalim cumaya artik nolucak
Cok sagol canım ,sen gecen hafta fazlasiyla vermiştin ve bu haftayı da tolore eder o eksilerin .En iyisi zaten haftada 1kg diyor diyetisyenlerSenin adina sevindim cnm
Ben bu hafta veremedim
aynen iyke cnm ben henuz ideal olduğumu düşünmüyorumAynen ,benim Eşime kalsa bana da yapma diyo böyle iyi 42 bedene sığıyon alma da verme de diyo ama bence bizim kendimizi nasıl gördüğümüz önemli ✌ Bu sabah ben de tartildim güzel bir rakam gördum kendimce sevindirik oldumbakalim cumaya artik nolucak
yolculuk ödem yapmıştır cnmSelam. Bayramin ikinci gunu tekirdaga gittik. Dün döndük. Cok yorgunum cok :)) bugun biraz dinlenebildim. Odemmi yaptim ne oldu anlamadim 2.5 kg fazla ciktim tartida. 4 gunde boyle kg alinmaz herhalde :)
Afiyet olsun canımİyi geceler arkadaşlar
Bugün menüm;
Sabah; 1 çay kaşıgi incir receli,1 cay kasigi tereyağ.roka,maydanoz,1 dlm etimek,az peynir ,çay
Ara_ Türk kahvesi
Öğlen; 2 yemek kaşıği barbunya,semizotu salatasi,3 ince yaprak sarma
Ara 5 de; sade Turk kahvesi ,1buçuk adet baklava ( bu olmamasi gerekiyordu ama oldu uzgünum)
Akşam; 3 köfte,2 yemek kasigi acili bulgur pilavi ,yeşil salata
Su ; 1.7 litre .spor; 15.500 adim gösteriyor adım sayarim.Disarida cok işim vardı.
Cok tesekkurler canimaynen iyke cnm ben henuz ideal olduğumu düşünmüyorumsevindim senin eksi olmana da
yolculuk ödem yapmıştır cnm
Afiyet olsun canım
Günaydın canım inşAllah eksi gorusunGünaydın keyifler nasıl
bir bayramı daha perşembe gününe denk gelecek şekilde bitirdik :))) yarın akımız karamız ortaya çıkar. hele ben malum dönemdeyimde bakalım yarın tattı bana ne diycek
Sağol canım inşallah hep birlikteGünaydın canım inşAllah eksi gorusun
Günaydın canımGüüünnaayyydıııınnn
Bayram da bitti, başka bahanemiz kalmadı
İnsAllahSağol canım inşallah hep birlikte
Kahvaltı yaparken niye tartiliyorsun ki kizTam kahvaltı yapıyodum bi tartılayım dedim ve o iğrenç artıyı gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?