Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ilk başlarda ben de tiksinerek iciyodum
Şimdi alıştım çok şükür hoşuma gidiyor limonata gibi içiyorum
Limonu biraz artırarak dene birde
Tadını yumusatiyo

Ay dimi valla öyle oldu
ben limonu qyri severim ama ne nanenin ne yemegin hic biseyin icinfe sevmiyorim ama deneyim yine
afiyet olsun cnm guzel olmus
Gunaydinnnnn millettt :))

Daha bayram bitmedimi
Gunaydin kizlar bizde hala bitmedi zuhal abla köyü gezecez bugun de

Günaydın kızlar dun gece koye geldik ablamlarda kaldik tlf mavi ekran oldu kapandi açıldı acilmaisni beklerken uyumusum yorgunluktan ablamin tartisinda farkli rakam gördüm insAllah dogrudur ya amin
Bayramda kimi gorsem nolmus sana nasil zayiflamissin super olmussun dio cok mutlu oldum esim artk sikayetci daha fazla zayiflama son 5kilon var dio dümdüz hatun iatrmiyormus
Menumu de vereyim dünün
Kahvaltı 11
2 kaşık kavurma
Domates
Salatalık
2 zeytin
1 parca kucuk iki lokma kadar beyaz ekmek

Aralar saatlrri hatrlamiorm
1 bardaj kendi yapimimiz vişne suyu
2 sade kahve
2 küçük ev tatlısı (ilk kez yedim kızlar ablamlarin ilk denemeleriydi tadina bak dediler)

Akşam 19
1 kasik bamya çorbası
2 kaşık kavurma
Bol salata
2 kaşık sütlaç

Su 2 lt anca olmuştur
Spor yok hareketli gündü

Aynen ,benim Eşime kalsa bana da yapma diyo böyle iyi 42 bedene sığıyon alma da verme de diyo ama bence bizim kendimizi nasıl gördüğümüz önemli ✌ Bu sabah ben de tartildim güzel bir rakam gördum kendimce sevindirik oldum bakalim cumaya artik nolucak

Selam. Bayramin ikinci gunu tekirdaga gittik. Dün döndük. Cok yorgunum cok :)) bugun biraz dinlenebildim. Odemmi yaptim ne oldu anlamadim 2.5 kg fazla ciktim tartida. 4 gunde boyle kg alinmaz herhalde :)
Yolculuk yorgunluk ödem yapmistir cnm

Senin adina sevindim cnm
Ben bu hafta veremedim

İyi geceler arkadaşlar
Bugün menüm;
Sabah; 1 çay kaşıgi incir receli,1 cay kasigi tereyağ.roka,maydanoz,1 dlm etimek,az peynir ,çay

Ara_ Türk kahvesi

Öğlen; 2 yemek kaşıği barbunya,semizotu salatasi,3 ince yaprak sarma

Ara 5 de; sade Turk kahvesi ,1buçuk adet baklava ( bu olmamasi gerekiyordu ama oldu uzgünum )

Akşam; 3 köfte,2 yemek kasigi acili bulgur pilavi ,yeşil salata

Su ; 1.7 litre .spor; 15.500 adim gösteriyor adım sayarim.Disarida cok işim vardı.

aynen iyke cnm ben henuz ideal olduğumu düşünmüyorum sevindim senin eksi olmana da
Selam. Bayramin ikinci gunu tekirdaga gittik. Dün döndük. Cok yorgunum cok :)) bugun biraz dinlenebildim. Odemmi yaptim ne oldu anlamadim 2.5 kg fazla ciktim tartida. 4 gunde boyle kg alinmaz herhalde :)
yolculuk ödem yapmıştır cnm
Afiyet olsun canım

Iyi geceler kızlar napionz ben geldim şükür bayram gezmesini bitirdik bklm yarin dişciye gidecem biraz tırsıyorum açıkçası bu sefer bi de tok karna deniycem hala kötü olursam vazgeçip eski duzene doncem sanırım menümu verip alıntılara döneyim
Kahvaltı 10 bucuk
2 kaşık kavurma
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
Salatalık
Biber
Çay

Ablamdan çıktık köye geçtik gezdik döndük bi iki misafir geldi bi kac yeri daha gezdik derken

Misfirlikte saat 18:00
1 kase kavurma
Çay

Yine gezmeye devam sonra eve geçtik saat 23 gibi eşim dolma sarma istedi bende kendime küçücük bi kase kavurma ısıttm onu yedim olmasa daha iyiydi tabi yarın normal tempo muza dönüyoruz insAllah

Günaydın keyifler nasıl

bir bayramı daha perşembe gününe denk gelecek şekilde bitirdik :))) yarın akımız karamız ortaya çıkar. hele ben malum dönemdeyimde bakalım yarın tattı bana ne diycek
Günaydın canım inşAllah eksi gorusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…