Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam. Bayrami da atlattik oyle boyle. Biz finali harika yaptik. Yusra geceden beri kusuyo acildeydik sabah ezaninda. Simdi biraz uyudu da bende dinlendim. Uykusuzu. Yorgunum. Uzerime uzerime kustu, midem allak bullak hâla. İshalde basladi yusrada. İnsallah cok uzun surmeden iyilesir. Hemen sarardi soldu cok üzüldüm. Durmadan da agliyodu. İnsallah biraz daha iyi kalkar.
ben bu hafta izinli olmak istiyorum canim @eboe . Zaten bayram yorgunlugunu atamamisken birde bu hastalik eklendi. Kimbilir kac kg cikarim. Haftaya dikkat ederim sisligim iner en azindan

Geçmiş olsun canım, yine salgın varmış diye konuşuluyordu..

Geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun

Anladım canım diş taşı temizletmeye gidecektim ama gitmedim vala vazgeçtim geçen gittiğimde çok kötü olmuştum
Ben de iki hafta önce gitmiştim,epey acıdı ,sızladı herkesin böyle oluyor mu bilmiyorum.ama sonuc güzel oluyor sabretmek lazim

Slm kizlar

Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok
Menü iyiymis bayaği önceden belli oluyor mu ne cikacagi? Ya da başka alternatif hanu böyle yaninda light ton baligi bulundursan

Ben de iki hafta önce gitmiştim,epey acıdı ,sızladı herkesin böyle oluyor mu bilmiyorum.ama sonuc güzel oluyor sabretmek lazim
Canım asimasi sizlamasini gectim gercekten benim tansiyon seker düştü cok kotu oldum başım dondu midem bulandı acayip terledim kulaklarim falan tıkandı gibi oldu normalde bu kadar doktor fobim yoktur ama ne bilim kotu oldum belki daha sonra giderim su an cesaretimi toparlayamadim

Slm kizlar

Donduk yine kurkcu dukkanina is basi yaptik
Birdan yonetime sesleniyorum boyle yemek menusu mu olur corba kizartma manti malarna supangle. Ne yiyecek bu hasibe hic dusunen yok
aleyküm Selam cnm hakikatrn boyle mrnu mu olur napcan ya

Doğrudur ,aslinda her 6 ayda bir yaptirmak gerekiyormuş diş sagligi ve uzun ömrü acisindan .Bir dahakine anestezi ile düşundüm ben de.Cünkü gecen yil özel bir klinikte temizlemişlerdi anlamadim.bu yıl devlet hast gittim, cok acıdi

Doğrudur cnm vala ben yine oyle olcam die gidesim gelmedi

Cok gecmis olsun cnm
Ne dediler hastanede usutmusmu virus falanmi

Menü iyiymis bayaği önceden belli oluyor mu ne cikacagi? Ya da başka alternatif hanu böyle yaninda light ton baligi bulundursan
Aylik liste cikariyorlar cnm. ayin ilk haftasi sisteme dusuyor genelde ama bazen stok durumuna gore gunlerin yerini degistirebiliyorlar.

aleyküm Selam cnm hakikatrn boyle mrnu mu olur napcan ya

En azindan makarna yerine bulgur pilavi yap sebzeli hadi sade olsada raziyim. Bu arada corbanin icinde az da olsa pirinc taneleri vardi. Tam bir karbonhidrat patlamasi menu. Bir de hastane menusu

Kuzular
2-3 günlüğüne fındık toplamaya gideceğim annemlere yardıma.. liste bu hafta gecikebilir bu yüzden, haber vereyim dedim..

Kolay gelsin cnm.

Amine Busra cnm yusra nasil oldu gecmis olsun. Rota mi oldu acaba ne dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…